Daydreamer

FUN Lacquerin tuorein kokoelma aiheutti kohinaa täälläkin ja moni oli julkaisuajankohtana sormet näppiksellä valmiudessa nappaamaan suosikkinsa limited edition-kokoelmasta. Minusta on mahtavaa, että piskuisessa Suomessakin tulee launcheja suuren maailman tapaan tiettyyn kellonaikaan.

Daydreamer osoittautui ainakin meillä suosituimmaksi ja minullekin riitti tämä yksi ainoa lakka kokoelmasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laitoin lakan alle peittävyyttä antamaan CbL:n Young Turksin, joka on miltei samansävyinen, pigmenttinen holo. Daydreamerin koostumus muistuttaa lähinnä glitterlakkaa, joten sitä saisi yksistään sutia aika monta kerrosta, nyt laitoin kaksi ohutta Young Turksin päälle. Ilokseni pinta kuivui kutakuinkin tasaiseksi. En kyllä haluaisi joutuakaan motkottamaan laadusta tämän hintaluokan lakassa:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvittelin Daydreamerin hieman kirkkaammaksi kuin mitä se sitten todellisuudessa oli mutta kaunis lakka kuitenkin. Valmistajan erä oli hyvin pieni, ilmeisesti vain 100 kappaletta kutakin kokoelman seitsemää lakkaa ja lisää ei tule.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuntuu vähän hassulta postata lakasta, jota ei saa enää mistään mutta kun nyt olin nämä kynnet tehnyt, halusin tottakai julkaista ne täällä. Musta leimaus sopi kimaltevan lakan päälle mitä parhaiten. BPS:n laatta leimasi kuin vettä vaan ja kuvio on kiva.

fun_lacquer_daydreamer_4
Kuinka moni lankesi näihin kimalteviin ihanuuksiin?

20 thoughts on “Daydreamer

 1. tosi kiva leimaus :) mä mietin että onkohan toi 100 alakanttiin? Itekin siis kirjotin niin, mutta sitten aloin miettiä kuinka monella jälleenmyyjällä näitä oli kuitenkin….no en mä tiedä, mut tuntuu jotenki hirveen vähältä toi sata :D

 2. Voi mikä kaunotar! Upea lakkaus ♥ Mun piti tilata näistä Storm, mutta en sitten ollutkaan kotona oikeaan aikaan enkä ehtinyt tilausta tekemään. Jostain syystä asia ei sitten harmittanutkaan, ja kaunokainen jäi hankkimatta. Onneksi näitä voi ihastella muiden blogeissa :)

  1. Storm oli mielestäni kuvissa kauniimpi kuin sitten livenä ja se jäi multakin sen vuoksi ostamatta vaikka aluksi sitä halusin. Makuasia tietenkin mutta en usko, että menetit kovin paljon:)

 3. Ihana lakkaus!
  En oikeen tiedä keneen pitäisi ongelmasta ottaa yhteyttä mutta kirjoitan sinulle tähän. Eli bloglovinissa saan kaikkien purkkimafian blogien ilmoitukset yhden blogin nimellä enkä näe kenen blogista postaus on oikeasti saan myös feediini sellaisten blogien postauksia joita en seuraa tietyn blogin nimellä. En ole varma ymmärtääkö kukaan mitä koitin selittää mutta yritin :D. Jos osaat neuvoa yhtään että keneen otan yhteyttä tästä niin viitsitkö vinkata? :)

  1. Mulla on tuo sama ongelma Bloglovinissa ja se ei käsittääkseni poistu ennen kuin BL saa päivitettyä Purkkiksesta muuttaneiden blogien uudet osoitteet listalleen. Toivottavasti korjaantuu pian, koska sille ei itse voi tehdä mitään:)

 4. ihanat kynnet ! <3 tuli tosi merellinen fiilis :) arvoin näitä lakkoja tilatessa ihan älyttömän kauan, ensin olin että tämä Daydreamer tän mä haluan mutta loppujen lopuksi valitsinkin Stormin.. Ehkä siksi että olen laiska kerrostaja..

  1. Kiitos:) Laitoin kans ite ennen aina kiertoon lakat, jotka pitää kerrostaa mutta jotenkin on päässyt käymään niin, että kokoelmastani löytyy nykyään peittävät cremelakat melkein joka värin alle :o :D

 5. Tää Daydreamer on kyllä kaunis! Mietin – joo, vain mietin – tämän hankkimista LE kokoelmasta, mutta päädyin Legendiin ja olen siihen kyllä ollut tosi tyytyväinen. Samalla ostoskerralla nappasin sitten myös haikailemani Unconditional Loven, mutta en ymmärrä miten en ole sitä vielä saanut kynsille asti..?
  Nämä FUNit ovat kyllä sulaa rakkautta.

  1. Uudet holotkin on tosi nättejä, siellä etenkin oranssi Seductive Marmalade on hyvin kaunis ja vähän uniikimpi sävy. Kauniita kyllä muutkin mutta eivät niin tavattoman erilaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *