Day is over, come to the Cabaret

Picture Polish ehti julkaista jo uusia lakkoja enkä ole vielä postannut kaikkia vanhojakaan. Caberet oli jäänyt
roikkumaan kuva-arkistoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
On se nätti. Kynsillä on muistaakseni kaksi kerrosta eli se on myös peittäväkin. Sen verran aikaa lakkaamisprosessista on vierähtänyt, että en kykene enää palauttamaan mieleen, mitä lakkaa käytin leimauksessa. Kokeilin useita vaihtoehtoja, ja saattaa olla, että käytin Konadin shokkipinkkiä.

Kyllä ei pitäisi jättää asioita tällä tavalla roikkumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laatta on kuitenkin Pueenin Lace Blossom, sen sentään pystyin tarkistamaan:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cabaret on tietenkin mielestänii ihan pahuksen upea lakka. Näyttäisi hyvältä myös mustan, peittävämmän leimauksen alla mutta päätin kerrankin tehdä jotain tutusta kaavasta poiketen. Musta tuntuu, että leimaan aina joko mustalla, valkoisella tai hopealla. No ehkä nyt joulun aikaan kultaakin saattaa näkyä, mutta siinäpä ne yleisimmät. Viimeksi lakatessani käytin tosin jopa minttua, mutta se on jonkun toisen postauksen tarina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mietin myös näiden uudempien julkaisujen jälkeen, että tästä saisi yhdessä Saphiran kanssa jotain kivaa aikaiseksi. Lakat ovat samantyyliset, väriä lukuunottamatta tietenkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kumpi lakoista on teistä kivempi?

28 thoughts on “Day is over, come to the Cabaret

 1. Et kysy noin vaikeita! Mulla on noi molemmat lakat enkä todellakaan kykene päättämään :) No tietty kun tuo Saphira on ihan uunituore tapaus niin viehkoo ehkä himpan enemmän. Nättejä kaunokaisia ne ovat molemmat ja pinkki leima sopii ekaan mainiosti :)

 2. Molemmat ovat kauniita lakkoja! Tykkään tuosta leimauksesta, koska se on niin hienovarainen. =) Mä tykkään ehkä hiukan enemmän tuosta Saphirasta. Täytynee kaivaa lisää punaisia esiin ja kokeilla leimauksia itsekin. Olen ihan tuossa samassa ansassa, että leimaan aina mustalla tai hopeisella tai kultaisella. =S

  1. Se on kumma, miten sitä juuttuu niihin helppoihin ja turvallisiin vaihtoehtoihin. Jossain vaiheessa myin pois kaikki värikkäät Konadin leimauslakkani, mutta nyt olen hankkinut taas vähän värikkäämpiä lakkoja lisää. Harvemmin niihin silti tulee tartuttua, vaikka yleensä lopputulos onkin sitten tosi kiva:)

  1. Ne on niitä varmoja vaihtoehtoja, mullakin on nyt kynsillä taas kultaiset leimaukset -tosin ne sopii niin hyvin tähän joulunaikaan:)

 3. Oi mikä Cabaret, pitää hommata jonain kivana päivänä, se on ihan varma, mä käännyn Cabareen puoleen, vaikka on tuo Saphirakin nätti! Ehkä senkin joskus ostaa, jos se ei lopu…
  Tosi kauniit leimat olet keksinyt tuohon, ei peitä yhtään liikaa lakkaa ja sopii sävyltään justiinsa täydellisesti <3

  1. Mä tunnustan, että kävin monta vaihtoehtoa läpi kuten usein teen, ja siksi mulla kuluu kiekkoja tähtitieteelliset määrät:D Kiitos kaunis kommentista, toivottavasti saat Cabareen itsellesi:)

  1. Totta, sieltä ei kyllä yhtään rumaa lakkaa löydy. Veikkaan, että ensi vuonna menee 50. kappaleen raja rikki omassakin kokoelmassa. Huhhuh:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *