Davvi – Lapin luonnosta syntynyt

Tutustuin Davviin ensimmäisen kerran viime syksyn I Love Me-messuilla, jolloin piipahdimme melko pikaisesti yrityksen messuosastolla. Nimi jäi mieleen, ja kun myöhemmin mulle tarjottiin mahdollisuutta tutustua paremmin tähän tuoreeseen kotimaiseen luonnonkosmetiikkatulokkaaseen, tartuin tilaisuuteen mielenkiinnolla.

Davvilla on todella selkeät ja erittäin paljon informaatiota tarjoavat sivut, joihin kannattaa tutustua. Sivuilta löytyvät mm. tarkat inci-listat ja erilaista tutkimustietoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pakkausdesignista tulee harkittu ja laadukas vaikutelma, yksityiskohtia on mietitty ja luonnonmukaisuus ja kotimaisuus välittyvät heti katsojalle. Davvin tuotteet kantavat avainlippu-tunnusta, niitä ei ole testattu eläinkokein ja kehitys sekä tuotantoprosessi tapahtuvat Suomessa.

Valikoima koostuu toistaiseksi yhteensä neljästä tuotteesta, joista kaksi on suunnattu miehille: Refreshing Aftershave Eau De Toilette ja Calming Aftershave Balm. Odotan kovasti, että kuopukseni vähän aikuistuu ja (toivottavasti) kiinnostuu kosmetiikasta, niin saadaan tännekin Mies testaa-postauksia:)

Naisten tuotteet käsittävät Natural Lift Restorative Facial Cream -kosteusvoiteen ja Smoothing Eye Serum -silmänympäryseerumin. Olen käyttänyt tuotteita muutaman viikon ajan, kosteusvoidetta päiväkäytössä ja silmänympärysseerumia myös öisin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kumpikin tuote on pakattu hygieeniseen pumppupulloon, jonka kyljessä olevasta ikkunasta näkee, minkä verran voidetta on jäljellä. Arvostan tätä tosi paljon! Useimmiten pumppupulloista saa painon perusteella tai valoa vasten tiirailemalla arvailla, missä vaiheessa ollaan menossa. Pieni asia, mutta yllättävän harmillinen silloin kun se puuttuu. Ilmatiiviissä pumppupullossa ei ole synteettisiä säilöntäaineita ja se säilyy avattuna 6kk.

Kosteusvoidetta tulee kahdella pumppauksella juuri passeli määrä. Vaikuttavina aineina ovat vadelmanlehtiuute, mesiangervo sekä tyrnin- ja mustikansiemenöljyt ja kaura. Voide tuoksuu vadelmalle. Aluksi aistin myös kauran, joka hieman häiritsi mutta totuin siihen tosi nopeasti enkä muutaman päivän jälkeen enää huomannut kuin vadelman tuoksun.

Kaikille ihotyypeille sopiva voide lupaa elvyttää kasvojen ihon kosteustasapainoa ja elastisuutta, ehkäistä ja korjata ikääntymisen merkkejä ja UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita.

Meikinalusvoiteena Davvin kosteusvoide on toiminut hyvin. Voide imeytyy nopeasti eikä tahmaa. Joskus oikein kuivina ihopäivinä olen sekoittanut joukkoon pari tippaa kasvoöljyä, mutta nyt ilmojen lämmettyä toden teolla se ei ole enää ollut tarpeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaikille ihotyypeille sopiva Smoothing Eye Serum lupaa silottaa silmänympärysihoa, poistaa tummuutta, ehkäistä ja korjata ikääntymisen merkkejä ja UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita.
Vaikuttavina aineina ovat puolukkauute, ruusujuuri, mesiangervo ja kaura.

Olen tykännyt tästä todella paljon. Silmänympärysiho tuntuu hyvin kosteutetulta ja ravitulta. Ainakaan toistaiseksi en ole saanut jokakeväistä riesaa, pigmenttiläiskiä, silmien ympärille. Olen laittanut seerumia ohjeen vastaisesti yöksi myös liikkuvalle luomelle, sillä mulla on aika kuivat luomet ja voidemainen seerumi on korvannut myös silmänympärysvoiteen.

Ainoa moite tulee turhan anteliaasta pumpusta, olen koettanut nitkuttaa sitä mahdollisimman varoen, mutta seerumia tulee silti ylenpalttisen runsaasti. Tämä ei ole mitenkään tavatonta, myös kahdella edellisellä loppuun kuluttamallani seerumilla/sy-voiteella oli sama ominaisuus.
Ongelma on Davvilla jo huomattu ja annostelija on vaihdettu säästeliäämpään malliin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kokonaisuutena Davvi on ollut erittäin positiivinen kokemus. Odotan suurella kiinnostuksella uusia tuotteita, sillä mm. yövoide olisi hyvin tervetullut lisä tuoteperheeseen. Kotimaisuus on todella iso plussa.
Davvia voit hankkia jälleenmyyjien kautta tai suoraan merkin omilta nettisivuilta.

DAVVI Natural Lift Restorative Facial Cream 30 ml ovh. 54,70€  
DAVVI Smoothing Eye Serum 15 ml ovh. 44,50€


Tuotteet saatu pr-näytteinä. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

12 thoughts on “Davvi – Lapin luonnosta syntynyt

  1. Mun kuiva iho imaisee tuon Smoothing Serumin ihan hetkessä ja käytän sen lisäksi siis sy-voidetta. Mutta siis tykkään kyllä, todella kiva koostumus ja mieto tuoksu! Muutenkin kiinnostaa nää kotimaiset sarjat tosi paljon :)

    1. Tosiaan, mulla on sekaiho joten pärjäsin tämän kanssa yksistään. Ja ihan mahdottoman hienoa, että Suomessakin valmistetaan kosmetiikkaa, peukku sille:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *