Dare It Nude

No nyt on kivat ruskeat! Liukuväri ei onnistunut ihan niin saumattomasti kuin olisin suonut, mutta menköön harjoituksen puutteen piikkiin. Kokonaisuus ratkaisee ja se onnistui kivasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Essencen ”geelilakat” ovat olleet Suomessa varsinainen jymymenestys eikä syyttä. Parilla eurolla löytyy kattava valikoima toinen toistaan kivempia värejä ja hinta-laatusuhde on suorastaan loistava.

Tähän lakkaukseen yhdistin Dare It Nuden ja Yummiiiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dare It Nude oli helppo lakattava ja peitti hyvin. Taisin laittaa liukuvärin pohjaksi kaksi ohutta kerrosta ennen töpöttelyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Suklaanruskea Yummiiii! sietäisi päästä yksinäänkin kynsille mutta lakkaushetkellä testaamattomia nuden- ja ruskeansävyisiä lakkoja oli niin paljon, että halusin vähentää määrää edes jostain päästä. Nudeja tosin on edelleen ainakin kolme ellei neljä eri merkeiltä koska ostin niitä lisää syystä että…..öö. En tiedä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimaus on Über Chicin laatasta 1-01. Tällaiset leimauskuviot ovat minusta kaikkien kivoimpia tällä hetkellä ja jos jostain laatasta löytyisi pieni mosaiikkikuvio, ostaisin sen heti. Vinkkejä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mukavaa viikonloppua kaikille:)

26 thoughts on “Dare It Nude

 1. Niiin hienot lakkaukset :) ja ihanat värit. Tilaatko Essencen lakat jostain vai löydätkö kaupasta? Tiedän, että niitä myydään Suomessa, mutta vaikea löytää. Omat olen ostanut keväällä ulkomailta.

  1. Kiitos! Näistä Nude on tilattu Kosmetik4lessiltä ja koitin sieltä löytää Yummiitakin mutta se oli loppu. Sain sen kalastettua sitten Itäkeskuksen Tokmannin Essence-ständiltä. Kuulutko Kynsikoristelut-ryhmään facebookissa? Siellä on hyvä ketju liittyne Essencen myyntipaikkoihin ja saatavuuteen, kannattaa liittyä ja seurata:)

 2. Todella herkullisen värinen toi Yummiiii!:) Alkaakohan olla jo vähän syyssävyjen kaipuuta täällä..? :3

  1. Kieltämättä nämä syksyiset ja murretut värit alkaa houkutella. Tosin mulla on iso nippu testaamattomia pastellinvärisiäkin lakkoja joten ehkä olen kapinallinen ja lakkaan niillä sitten talven pimeydessä:)

 3. Oi että, alkoi heti houkuttaa, pitäisiköhän tehdä visiitti Essence-hyllylle?! Testasin kaverilta sitä valkoista cremeä ja meni kyllä hankintalistalle välittömästi. Yhden kerroksen valkoinen sen ihanan leveän sudin ansiosta! En toki tiedä millaiseksi menee vanhetessaan mutta oli se Ginan omaa parempi. Ei parilla eurolla putoaisikaan korkealta…

 4. Nyt alkoi kauheasti himottamaan noi Essencen lakat! Mulla on nyt tuo sama leimauslaatta <3 Tykkään tuosta kuviosta, tulee mieleen rantavesi. =)
  Mosaiikkityylinen kuvio on yhdessä MoYou laatassa. Tein sillä leimauksen. Se ei ole ihan sellainen täydellinen, koska melkein loppui kesken mun kynsillä, mutta tykkäsin silti lopputuloksesta. Pro XL 20 ja vasemman yläkulman kuva.

  1. Mä menin tilaamaan perjantaina sen viitoskokoelmankin, näistä laatoista on tullut ykkössuosikkejani. Katsoin tuon MoYoun laatan ja tajusin, että mullahan pitäisi ollakin se ellen ole myynyt pois:)

 5. Mä ostin ihan samaiset lakat muutama viikko sitten enkä ole vielä ehtinyt kokeilla kumpaakaan. Nää kuvat nähtyäni tuli ihan himo päästä nopeasti kokeilemaan lakkoja, ne näyttävät niin kauniilta :) tosi nätit kynnet!

 6. Onpas kivat! Hyvä että viimeinkin sitten sait tuon Yummiiiiiiin, niin ei lopu noi ruskeat kesken :D eiku vai mikä se lakka oli mitä metsästit pitkään?

  1. Mulla oli keväällä jatkuen vielä kesäänkin ja nyt niitä on yhä testaamattomissa odottamassa. Plus että pitäisi karsia epäkivat pois mutta se on niiiin raskasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *