Danger Danger, osa 2

Tänään näytän teille toisen lakkauksen, johon käytin Dance Legendin upeaa Danger Danger-lakkaa. Kynsillä jälleen kaksi mutkatonta kerrosta ja totutun yksinkertaiset koristelut.

Keskisormen leimaus on Pueenin uusimmasta Leisure-laattasetistä, laatasta 74.
Onneksi Pueen teki tavallisia laattoja Encore-pelleilyn jälkeen. Näissäkin on koko laatan peittävät kuviot joita voi käyttää monella tavalla, tosin käyttämäni kukkakuvio näyttää vähän epämääräiseltä koska en oikein osannut kohdistaa sitä järkevästi…vaan onpahan setti korkattu käyttöön ja sattumalta vielä ensimmäisestä laatasta.

Nykyään olen enemmän tykästynyt symmetrisiin leimakuvioihin ja kuvion epäjärjestys häiritsi pedanttia silmääni:)

Nimettömässä on myös aiemmin nähty lakka, Colors by Llarowen Man In The Mirror. Taisin laittaa tällä kertaa alle myös leimaukseen käyttämäni A Englandin Excaliburin ja MITMia kaksi kerrosta. On se hienon kimalteleva tapaus.

On jännä, miten mieltymykset kynsikoristelussa muuttuvat koko ajan. Nykyään tykkään jättää peukalon koristelematta kokonaan tällaisissa skittletteissä ja niin tälläkin kertaa. Pikkurilli ja etusormi saivat ylleen hopeiset niitit mutta peukussa ei ole mitään.

Huomenna on tulossa odotettu päivä, sillä hyppään junaan kynsisiskojen kanssa ja suuntaamme Kaisan luo Hämeenlinnaan pikkujouluilemaan. Ei voi tulla huono reissu <3 Viettäkääpä muutkin kiva viikonloppu!

20 thoughts on “Danger Danger, osa 2

  1. Ihana tuo DaLen lakka! Mulla vähän sama homma noiden koristelujen kanssa, mutta mä tykkään jättää peukalon ja pikkurillin koristelematta. Etusormeen saa tulla jotain, mutta se ei ole mikään pakko. :D

  2. Huh, kyllä oon niin iloinen että tuli tilattua toi Danger Danger! Man in the Mirror oli livenä ihan mieletön ja se jäi kyllä vähän kaivelemaan, vaikka onhan noita hologlittereitä jokunen jo siunaantunutkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *