Damn you, Seche Vite!

Lakkasin kynnet torstai-iltana (nyt on lauantai) mutta nämähän olivat tämän näköiset jo eilen. Yksi syy, miksi minä ja SV emme tule toimeen keskenämme:

Lakkojen kutistumisesta en jaksa edes marista enää. Mutta minkään muun päällyslakan kanssa ei esiinny tällaista kärkikulumista. Näissä kynsissähän en käyttänyt muuta päällyslakkaa vaan laitoin Secheä myös tarrojen päälle. 
No, joka tapauksessa laittaisin huomenna uudet kynnet mutta piti nyt narista kun ärsyttää. Kaikkea sitä myydäänkin, ja ostetaan.

16 thoughts on “Damn you, Seche Vite!

 1. Tuo on kyllä niiiin raivostuttavaa >:( Itse en tosin Secheä omista, mutta jokin muu päällyslakka tekee tuota samaa, en kyllä muista että mikä :D

  Toinen ärsyttävä asia on se, kun lakkaan kynnet joiden päälle laitan cracklen ja jonkun ajan päästä huomaan, että se crackle vetää sitä pohjalakkaa mukaan niin, että tulee läikkiä <3

  1. Mulla ei ole yhtään crackle-lakkaa:D Oon käyttänyt Secheä, Sally Hansen Insta-Dri:ta ja nyt Inm Out The Dooria joka on kokonaisuutena paras. Seche kyllä kuivattaa parhaiten ja jättää upean kiillon -päiväksi, sen jälkeen lakat onkin vaihtokunnossa. Mulla on tuo Cesarsin kuivattaja odottamassa testailua, saapa nähdä miten se toimii.

 2. Mulla joskus teki tota samaa SV:n kanssa, mutta ei enää. Huomasin, että jos päällyslakkaa ei levitä yli lakan rajojen(kynsinauhapäässä) ja/tai tipin päähän, niin kutistumista esiintyy. Eli siis jos et laita päällyslakkaa kynnen päähän niin kannattaa kokeilla, ennen kuin tuomitset Seche Viten lopullisesti! :D

  1. Olen yrittänyt katsoa, että peittäisi kunnolla koko lakatun alueen mutta onhan se tuon kanssa hieman haastavaa kun tavara on aika paksua. Joskus kyllä huomasin, että kun laitoin esim. pohjalakan päälle jonkun toisen kuivattajan ja koristeluiden päälle SV:n niin ei kutistanut.

 3. Mä taas en oo huomannut SV:n kanssa minkäänlaista kutistumista, päinvastoin itse en parempa pikakuivattavaa päällyslakkaa oo löytänyt! Kärjet ei oo mulla ainakaan kulunut yhtään sen nopeammin, ehkäpä päinvastoin ja kiiltokin pysyy moooonta päivää. O.o

  1. Olen myös kuullut että joillakin se toimii loistavasti. Mulla ei, mikä on harmi koska se on ylivoimaisesti tehokkain ja jättää just niin ihanan kiillon.

 4. Cesarin oma tekee tuota kärkikulumista myös. Taitaa olla yleinen vika näille pikakuivattaville? Täytyykin kokeilla tuota kynnen rajojen ”yli” lakkausta, että tapahtuuko kutistumista. :o Tai sitten lakka on liian märkää kun päällylakan laittaa ja kuivuminen kutistaa.. (samallalailla kuten crackleissa).. ei ossoo sanoo!

  1. Argh, hyvä tietää kun just ostin sitä:D Onneksi ei ollut kallis. Mielestäni Inm ei tuota tee mutta näissä jutuissa taitaa kuun asentokin vaikuttaa… ;)

 5. Mavalan Minute Quick-Finish!! Ties monesko pullo menossa. Todellinen PIKAkuivattaja. Ei kutista!

  Sally Hansen Mega Shine Top Coat. Ei varsinaisesti pikakuivattaja, mutta kuivuu siedettävässä ajassa.

 6. minäki oon huomannu,että kun lakkaa kunnolla kynnen kärjen (kärjen yli) niin ei pääse niin pahasti kutistumaan. ja jos kutistuu niin jää siihen rajalle,eikä näytä pahalta :)

 7. Mulla on ollu yhden pullon kanssa sama ongelma, mutta nyt ei enää ole. Joten voisko niissä olla sen verran sitten jotain koostumuseroja että se tekee tuollaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *