Daisies

Käsinmaalailu ei varsinaisesti ole erityisosaamisalaani mutta nyt nähdään sekin ihme, että olen omin pikku kätösin piirrellyt jotain kynsilleni.

Näiden on tarkoitus esittää päivänkakkaroita ja mielestäni onnistuin jopa varsin hyvin ottaen huomioon resurssini.

Pohjalla on Kiko 330, joka oli tosi helppo lakata ja peitti kahdella kerroksella. Päälle pikakuivattaja ja maalauspuuhiin. Käytin Sally Hansenin I Heart Nail Art Pen-kyniä, joilla piirtely oli yllättävän helppoa. Hiukan jouduin keltaisella paikkailemaan läpikuultavampia kohtia mutta jälkikäteen tajusin, että en lainkaan ravistellut kynää ennen käyttöä ja se selittänee (enemmän käytetyn) valkoisen paremman peittävyyden.

Kynät ovat vesiliukoisia eli pieleen mennet on helppo huuhtaista pois. Itse olin päättänyt onnistua ensimmäisellä yrittämällä ja julkaista kynnet sellaisina kuin sattuu tulemaan. Luovuus kunniaan!

Kukkien päälle laitoin päällyslakan ja HK Girl ei levittänyt niitä ollenkaan, toki odotin hetken, märän tussijäljen saa varmasti leviämään.

Minusta kynsistä tuli kesäiset, kivalla tavalla lapsekkaat ja pirteät.

Nyt on tämäkin päivä nähty, iso rasti seinään:)

Nail Art-kynät on saatu maahantuojalta testattavaksi. Kynien ovh. 9,90€ ja niitä myy ainakin Anttila. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

37 thoughts on “Daisies

  1. ihanat :)! Muokkasin kommenttiani , kun olin kysymässä , mistä noi kynät ostit , mutta tossahan lukee alla … sokea minä ;)!
   Pakko tsekata anttilan verkkokauppa … tai googlettaa .. noi olis kätsyt ;)!

 1. Toi kiko, ah kun on nätti. Noi kynät näyttää kyllä kätsyiltä. Ite tilasin kans kaks testiin mut eri merkin kylläkin ja paljon halvempia :D saattaa olla myös et joutaa saman tein roskiin :DD

  1. Toivottavasti toimivat….heitin juuri roskiin kuivuneita random-merkkisiä, ne oli ehkä BPS:lta tilattuja. Luulen, että niitä pitäs käyttää että eivät kuivu hylsyihinsä:)

 2. Taas on ihanan näköinen lakka! Ja kukat on myös todella hienot! Joskus oon tehnyt pilkkutikulla kukkia, mutta mä onnistun aina vaan toisessa kädessä on toisesta tulee ihan karmea. Nää kynät vois (ehkä) helpottaa..

 3. Voi kun ihanan kesäiset ja söpöt kukkaiskynnet! <3 On noi Sallyn kynät vaan käteviä eikös?! :) Nyt alat piirtelemään enemmän, tää on käsky! :D Miten muuten onnistui vasemman käden maalaus sulta? Tuottiko tuskaa?

  1. On kyllä käteviä! En silti lupaa maalata mitään tämän monimutkaisempaa ainakaan, vasemman käden jälkeä voi vaan arvailla kun oikeakin oli haastavahko, joskin nää on huomattavasti helpommat kuin siveltimellä maalailu:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *