Comfort zone

Mukavuusalueella on turvallista, tuttua ja ….tylsää. Mutta sinne pitää aina palata voidakseen taas poistua. Kaikki muutos tapahtuu epämukavuusalueella, sanoi eräs ihminen kerran kun olin suuren elämänmuutoksen kynnyksellä.

No, ettei nyt mene turhan filosofiseksi niin palataan takaisin aiheeseen. Vihreiden öttiäisten jälkeen halusin jotain simppeliä ja tuttua joten valitsin lakaksi Misan Sweet Thingin. Hieman lilahtava, vaaleanharmaa creme, josta selvisi kahdella lakkakerroksella. Aika paksua tuo oli ja leveämmällä siveltimellä sen operoiminen olisi varmaankin ollut helpompaa mutta ihan siistit näistä tuli. Päälle vielä kissa-aiheiset decalit ja that’s it. Tylsää – kyllä, mutta kuitenkin kivemmat näin kuin pelkällä yksivärisellä lakkauksella. Ja kukapa ei tykkäisi kissoista:)
Kuvissa lakka esiintyy harmaampana kuin todellisuudessa.
Huomaa muuten, että on pitkästä aikaa pakkasta. Iho kiristää ja punoittaa etenkin käsistä ja kasvoista.
Laitan nyt jo tähän varvasvaroituksen. Postauksen lopussa on esillä paljaita varpaita joten varvaskammoiset voivat varautua:D

Misa – Sweet Thing

Eilen poimin mukaani Anttilan alelaarista Essie Watermelonin huokeaan 7€ hintaan. Tämä lakkahan on täydellinen! Miksen ole tajunnut aiemmin, miten ihana tämä on. Peittää kahdella vaivattomalla kerroksella ja on kaunis kuin mikä, jotain punaisen ja pinkin välimaastosta. Sitä piti sutia heti varpaille. 
Essie Watermelon

Klikkaamalla isommaksi;)
Oli mielenkiintoista koettaa sovitella jalkoja kuvaustelttaan, etenkin, kun se on normaalikorkuisen lipaston päällä ja käytän istuimena kuvatessani pyöreää, muovista Ikean Mammut-jakkaraa…
Olenko muuten koskaan kertonut, että olin joskus niin neuroottinen, että sormien- ja varpaankynsien piti sointua keskenään, mieluiten niiden piti olla samaa lakkaa. Onneksi olen toipunut, kävisi aika työlääksi nykyisellä lakkaustahdilla:)

39 thoughts on “Comfort zone

 1. Ihanat kissat! :D Ja tuo Watermelon näyttää kyllä tosi herkulliselta sävyltä, oijoi! Ois kyllä melkoinen duuni pitää varpaat samassa sävyssä kuin sormenkynnet – mulla on taas varmaan kolmatta viikkoa samat lakat varpaankynsissä ja ihan täydellisen moitteettomassa kunnossa edelleen. Hiphei!

  1. Varpaissa kestää ihanan pitkään lakat, kynnet taitaa kasvaa siellä tosi hitaasti. Mä kyllä olen jo nyt huolestunut siitä, kuka mun varpulit lakkaa kun en enää itse taivu:o Ei pysty olemaan kokonaan ilman lakkoja, vaikka ei niitä näin talvella tule kauhean usein vaihdettuakaan. Kesällä sit, mähän kuljen sandaaleissa vaikka marraskuussa vielä jos säät sallii ja sukista luovun heti kun lämpötila on plussan puollella :D

 2. Siis aivan ihania nuo kissasiirtokuvat! Mistä noita saa? *-*
  Mitä mun varpaankynsiin tulee, niin lakkaan ne ehkä kerran tai kaksi vuodessa, joskus kesällä. Viimeksi, kun lakkasin varpaankynnet niin olin jotenkin vahingossa huomaamattani onnistunut sotkemaan koko lattian sillä lakalla. Sellaisia kivoja mustia viiruja oli pyyhkiytynyt lattiaan mun kynsistä. Hups… :D

  1. Nää kuvat on ebaysta sellaiselta myyjältä kuin honeycatso.

   Kesällä tulee kyllä enemmän panostetua varpaisiin mutta kyllä mä näin talvellakin lakkaan ehkä kerran-pari kuukaudessa. Jotkut lakat vaan on kuin tehtyjä varpaankynsille mutta sormiin ne ei sovi ollenkaan:) Mutta miten ihmeessä sä olet saanut sitä lakkaa lattiaankin levitettyä? *kuvittelee* :D :D

 3. Ihania kisuja! Kauniit ja yksinkertaiset kynnet, tykkään :)

  Mä en ees muista millon mulla on ollu viimeksi varpaankynsissä lakkaa, ei vaan jaksa vaivautua kun kuitenkin koko ajan sukat jalassa.

  1. Ei niitä varpaita juuri kukaan näekään mutta se on vähän sama juttu kuin nätit alusvaatteet; kiva olo tulee siitä kun _tietää_ että ne on siellä jossain piilossa;)

 4. Ihanat kynnet ja kissat! :) Watermelonia oon katellu jo pitkään ja kiitos sun, taidan sen kotiuttaa.. ;D

  Ite en oo nyt varpaankynsiä ees viittiny lakkaa kun toisesta jalasta yks kynsi kokonaa pois..

 5. sulla on kauniit varpaat :D kynsien muoto, oolallaa :D

  mä kun lopetin 4 vuotta sitten sormien kynsien repimisen, se siirtyi varpaisiin ://

 6. Mielettömän ihanat nuo kissat! Sulla on muutenkin aina tosi kivoja decaleja. Voisit tehdä vaikka jotain koostepostausta, mistä niitä hommailet ja mitä maksaa :)?

  1. Tosi monella on, siksi on pakko varoittaa:D Siirtokuvat on vallan simppelit koska jopa multa useimmiten onnistuu:) Omien hermojen säästämiseksi kannattaisi käyttää vain hyvälaatuisia mutta kun sitä ei aina tiedä millaisia ne on, ennen kuin kokeilee. Ostopaikka kyllä vaikuttaa, ebaysta saa mitä sattuu ja esim. Chez Delaneyn kuvat on kaikki olleet hyvälaatuisia. Ovat sitten kyllä kalliimpiakin.

 7. Tosi kauniit kynnet♥
  Oon seurannut blogiasi jo kauan ja seuraavan kerran kun tilaan Trans Designilta, niin mukaan lähtee ainakin Orlyn Miss Conduct ja Misan Sweet Thing. Kauhean pakkomielteen olet saanut minuun koskien noita lakkoja :D Tosin sehän on ihan hyvä asia, paitsi kukkarolle.

  1. Juu ei tulisi kyllä mitään. Mulla oli myös laukku – kengät -neuroosi mutta sekin on helpottamaan päin:) T. iloinen homssantuusa;)

  1. Kisut on ebaysta osana isompaa arkkia, sellaiselta myyjältä kuin honeycatso. Eivät maksaneet juuri mitään ja siihen nähden laatu on hyvää:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *