ColourPop-ostoksia

Tilasin pitkästä aikaa vähän juttuja ColourPopilta! Merkillä oli -25% ale kaikesta ja vaikka siellä ei ollut mitään erityistä uutta ja himottavaa, niin päätin hyödyntää tarjouksen ja tilata muutaman mua pitempään kiinnostelleen paletin.

Kaikki sujui hyvin niin kauan, kunnes paketti tuli maahan. Se ei montaa päivää matkannut rapakon takaa tänne, mutta sen jälkeen sainkin odotella lähetystä yli kaksi viikkoa, mikä on aivan älyttömän ja kohtuuttoman pitkä aika. Olen aiemmin saanut ColourPopin paketit kotiovelle toimitettuna, mutta tällä kertaa paketin status muuttui tullipostissa maksikirjeeksi ja seurantakin loppui siihen paikkaan. En myöskään ikinä saanut tullausilmoitusta, mutta onneksi kokemusta ulkomailta tilaamisesta on sen verran, että älysin tehdä tulliselvityksen heti kun huomasin paketin kirjautuneen postin järjestelmään. Eli ”heti” reilun viikon kuluttua maahantulosta. Ja koska lähetys muuttui maksikirjeeksi, jouduin hakemaan sen ”lähi”postistani, kahden kilometrin päästä keskellä ei mitään olevalta huoltoasemalta. Mun pää oikeasti sulaa joka ikinen kerta nykyään kun joudun asioimaan postin kanssa.

Avautuminen päättyy, mennään tilaamiini tuotteisiin ->


Jossain vaiheessa CP:lle on tullut meikinpohjustajia ja vaikka olin juuri ostanut peräti kaksi primeria, halusin testata All Star Matte Blur Primeria. Olen ehtinyt kokeilla tätä muutaman kerran, mutta en ihan vielä ole muodostanut kunnollista mielipidettä tuotteesta. Koostumus on tuollaista voidemaista, eikä tää mun mielestä ole erityisen blurraava, ennemminkin ehkä kiiltoa hillitsevä. Tuubi on söpö ja kompakti, 25g tuotetta maksaa $10.Tilasin jokusen yksittäisille luomivärinapeille tarkoitetun kotelon, koska mulla on poikaystävän luona meikkipussissa muutamia irtonappeja ja niitä on vähän ikävä säilyttää pelkässä muovisuojuksessa. Lisäksi otin kaksi Ringer-sävyistä hieman ruusukultaan taittavaa irtonappia. Sävy on älyttömän hyvälaatuinen ja sopii nopsaan arkimeikkiin. Mä olen siis ehtinyt miltei pannuttaa jo yhden tällaisen.


Give It To Me Straight-paletti oli se, joka mua kiinnosti eniten. Paletin sävyt ovat helppoja ja taipuvat monenlaiseen meikkiin. Yllättäen tässä oli sormin swatchatessa näistä kolmesta epätasaisin ja hieman heikompi laatu kuin mihin olen CP:n luomiväreissä tottunut. Olen käyttänyt palettia meikissä kerran ja sivellintä pari käyttämääni nappia tottelivat sentään ihan mukisematta. Lähinnä hohtavat ja tumman pään sävyt aiheuttivat lieviä otsankurtistuksia ja oikean reunan swatcheissa näkyykin pientä epätasaisuutta.Double Entendre sisältää niin ikään helppoja, lämpimiä sävyjä. Mähän en voi mitenkään perustella näin monen samantapaisen paletin omistamista etenkään, kun mulla ei entuudestaankaan ole varsinaisesti pulaa luomiväreistä, mutta onhan nää nyt kivoja. Ja on kiva, että on vaihtoehtoja.California Love-paletti on ihanan aurinkoinen ja sisältää sentään pari vähän (mulle) erikoisempaa sävyä. Glitterpommi El Capitan (kuudes oikealta) sekoitti kameran tarkennuksenkin. Kolmas vasemmalta eli Sequoia on mun tän syksyn lempiväri vaatteissa ja asusteissa, joskaan meikissä en ole keltaista vielä testannut. Paletissa on mukavasti sekaisin sekä mattaisia että hohtavia sävyjä.


ColourPopille tulee koko ajan jotain uutta jännää ja samasta verkkokaupasta saa myös Sol Bodyn ja Forth Ray Beautyn tuotteita. Jälkimmäiset kiinnostavat ja varmasti tilaan jotain kokeiltavaksi, kunhan kylppärissäni vallitseva ihonhoitotuoteruuhka hellittää. Yli $50 tilaukset tulevat postikuluitta, mutta tällöin tilauksesta on varauduttava maksamaan 24% arvonlisävero lähetyksen saapuessa maahan. Tavallisesti olen saanut pakettini hyvinkin nopsaan, reilussa viikossa.

Tällaiset tunnustukset tällä kertaa. Mukavaa alkanutta viikkoa:)
T: luomiväriaddikti -72

8 thoughts on “ColourPop-ostoksia

  1. Mä olen varmaan ainut maailmassa jolla ei ColourPopin meikkejä ole. Mutta ihan hyvä vaan ettei kaikesta tarvitse kiinnostua? California Love paletti oli nätein näistä :)

    1. Kaikesta ei tosiaan tarvi kiinnostua:) Mä ihastuin näihin alunperin siksi, että hinta-laatusuhde on erinomainen ja sävyissä löytyy valinnanvaraa. Nykyään en kauheasti muita paletteja edes käytä ja etenkin ne kaikkein arvokkaimmat hankinnat ovat jääneet laatikkoon lojumaan… :/

  2. Mua kiinnostais kans nämä, mutta onneksi en ole vielä sortunut. :D Mulla on vähän muutenkin sellainen vaihe, että en ole ostanut meikkejä kovin paljoa ja antanut eteenpäin tarpeettomia, joita en ole käyttänyt. :)

    1. Eipä niitä olisikaan järkevää rohmuta, mutta en vaan p y s t y oikein hillitsemään itseäni, jos kyse on kivoista luomiväreistä:D Pitäisi kyllä karsia vähän omaakin varastoa, sieltä joutaisi muutakin paletti eteenpäin.

  3. Mua on jo pidempään kiinnostellut toi Give It To Me Straight-paletti. Käyn aina välillä kurkkimassa sitä nettikaupassa mutta tähän asti jäänyt kurkinnan tasolle. :D Vähän samantyylisiä sävyjä löytyy kyllä mutta tietysti hyvin yhteensopivat sävyt samassa paletissa on kätevä yhdistelmä. Nyt kyllä tuo laatu mietityttää. Vaikka ei kova hinta olekaan mutta että jotta tulisi varmasti arjessa käyttöönkin. Aamulla pitää luomivärin olla nätin lisäksi myös helpposti levittyvä ja häivyttyvä. Aamen ja kiitos!

    1. Olet oikeassa, aamuisin ei ole aikaa eikä mielenkiintoa kikkailla ja siksi mäkin valkkaan arkimeikkiin aina ne turvalliset ja helpot sävyt. Onneksi tuossa paletissa nuo tummimmat sävyt ovat niitä heikoimpia lenkkejä, mutta jos ne sattuvat olemaan juuri ne itselle mieluisimmat, niin silloin ehkä en tätä palettia valitsisi. Nudesävyjen kanssa olen nyt kyllä pärjäillyt ihan kivasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *