ColourPop Bare Necessities

Oletteko kuulleet vanhan vantaalaisen sananlaskun ”aina on tilaa vielä yhdelle nudepaletille”? Tämä elämänviisaus ohjenuoranani tilasin ColourPopilta Bare Necessities-paletin, vaikka en tietenkään olisi tarvinnut yhtään uutta luomiväripalettia. Vaan harvoinpa sitä värikosmetiikkaa tarpeeseen ostetaan, vai mitä?

Paletti ei normaalistikaan hinnallaan päätä huimaa, mutta tilausajankohtana sivustolla oli -25% kaikesta. Olisin ostanut myös pikkuisen Nude Mood-paletin ellei se olisi ollut tuolloin loppu.


Kaiken kaikkiaan mulla kesti tilaushetkestä melkein kuukauden saada paketti hyppysiini. Tiesittekö, että helmikuun alusta lukien EU:n ulkopuolelta tulevista yli 22€ arvoisista eli tulliselvitettävistä lähetyksistä pitää itse tajuta mennä Postin sivuille maksamaan 2,90€ käsittelymaksu? Tätähän ei tietenkään kerrota esim. OmaPosti-palvelussa, joka käskee vain tekemään tulliselvityksen ja maksamaan alvit. Kuulemma saapumisilmoituksessa ohjeistetaan tähän, mutta itse sain saapumisilmoituksen vasta kun olin jo hakenut paketin postista. Ja siis paketinhan olisi pitänyt tulla kotiin asti, mutta mikäs nyt Postin kanssa menisi niin kuin pitää.

Mulle tää käsittelymaksuasia selvisi kun ihmettelin postin aspaan, miksei paketti liiku mihinkään vaikka olen maksanut alvit. Olin toki lukenut, että tällainen maksu on tulossa, mutta jotenkin kuvittelin sen olevan sisällytetty tuohon alv-laskuun. Eipä ole. Noh, nyt tiedän, ja tuntuu todella typerältä systeemiltä.


Mä ehkä pikkuisen yllätyin siitä, että paletissa on useampikin roosansävyinen nappi. Muuten sävymaailma noudattaa lämmintä nuden ja ruskeiden sävyjen linjaa. Tein swatchit sormin ilman pohjustajaa, ja aika paljon nuo metalliset sävyt varisivat swatchatessa, mikä ei sinänsä yllättänyt, sillä näin tuntuu olevan muissakin merkin paleteissa. Koostumus ei myöskään ollut mikään paras mahdollinen sävyissä The Talk, Cufflinks ja Revel, eli ne olivat vähän kuivan tuntuisia.

Mattasävyt ovat paletin parasta antia ja niitä tulee eniten käytettyäkin.


Paletissa on peräti 30 eri sävyä ja sen mitat ovat 15,5 x 18,5cm. Rakenne on ColourPopin tapaan tukevaa magneettilukituksella varustettua pahvia. Normaalihintaisenakaan ($34) paletti ei ole kallis, sillä hinta-laatusuhde on hyvä.


Vaikka mä olen ehkä tylsin meikkaaja ikinä, niin musta on kiva, että luomivärejä ja -paletteja voi vaihdella. Oikeastaan käytän vain ColourPopin luomivärejä ja kaikki kalliimmat paletit lojuvat mulla käyttämättöminä. Ajattelin, ettei mun kannata niitä enää ostaakaan, kunnes sitten näin tämän Too Facedin paletin. En ole koskaan testannut TF:n luomivärejä, mutta nyt tuo paletti riivaa mua koko ajan instassa ja joka paikassa. Varmaan tulee kohta uniinkin.

En tosin voi muutenkaan mennä someen, sillä en ole vielä saanut Goodieboxia, vaikka kaikille muille se on jo tullut. Olisin itse asiassa halunnut nyt postata siitä, mutta EI SITTEN.

Onko siellä muita nudepaletti-addikteja? Perustetaanko tukiryhmä?

8 thoughts on “ColourPop Bare Necessities

 1. Ihanat swatchit oot tehnyt <3 Heti piti tulla lukemaan sun mielipide paletista, kun näin Instassa, että tästä on postaus ulkona! Mä kanssa rrrrrrakastan nudesävyjä, mutta oon kyennyt hillitsemään himojani ihan kiitettävästi :’D Vuositasolla uusia paletteja tulee hankittua varmaa joku 1-3kpl, joka mun mielestä on ihan vähän suhteessa kaikkiin ihanuuksiin, mitä tulee markkinoille. Nyt mua kiinnostaisi ihan kamalasti se toinen Sailor moon -kokoelman kissaposkipuna, en ehkä kestä :D

  Kiitos infosta postin suhteen, ei mulla ollu mitään tietoa tuollaisesta uudesta käytännöstä :o

  1. Kiitos <3 Nää nudepaletit on myös mun heikkous ja jotain mun palettien määrästä kertoo sekin, että huomasin EILEN, että Anastasian Modern Renaissancessa ja Soft Glamissa on kaksi samaa sävyä. Pitäs ehkä käytellä useammin noitakin.

   Se Cat's Eye-puna eli persikkaisempi niistä kahdesta vähän huhuilee nimeäni, mutta mun psyyke ei ihan heti kestä uutta CP-tilausta, kun tässä meni niin kauan:D

 2. Oiii miten nätti paletti ( ja swatchit!!) …mut MITÄ, teki mieli heittää heti läppäri lattialle kun luin tuosta postin käsittelymaksuasiasta. En osta enää mitään ulkomailta saakeli.

  1. Ihan älytön jo toi maksukin plus sitten se, että saat kahteen eri paikkaan maksella maksuja yhdestä hemmetin paketista, pää sulaa.

 3. Ihan mielettömän ihana paletti ja menin tietty linkin perässä sitä Too Facedin palettia kattoon ja oishan ne molemmat mun näkösiä…meikkilaatikko on täynnä vaan nudepaletteja. Muut jäis käyttämättä?

  1. Olen myös luovuttanut muiden palettien suhteen, mun ei kannata niitä hankkia vaikka kuinka olisivat kauniita. En muuten ole vielä selvitellyt, mistä TF:ia saa tilattua Suomeen… :D

 4. Niin söpöt swatchit! ? Ihanan näköinen palettikin. Mä taistelen parhaillaan sen kanssa, että mikä määrä nudepaletteja on itselleni sopiva määrä. Mun melkein kaikki jäljellä olevat paletit ovat neutraaleja.

  Mulle tuli tuo käsittelymaksu myös uutena tietona,mutta en olekaan hetkeen tilaillut EU:n ulkopuolelta mitään.

  1. Oot ilmeisesti saanut hyvin karsittuakin kokoelmaa järkevämmälle tasolle:) Mulla on liikaa, mutta en ole vielä sillä levelillä, että raaskisin luopua oikein mistään. Pitäisi vaan tehdä se pelinavaus, koska ensimmäinen on vaikein ja sen jälkeen helpottaa.

   Mun intoa tilailla ulkomailta rajoittaa kyllä merkittävästi nuo lisääntyneet maksut ja pidentyneet toimitusajat. Ehkä se on ihan hyvä vaan, voin esim. suosiolla unohtaa himoitsemani Too Facedin uuden luomiväripaletin:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *