Color Clubin uudet vaatteet

Tilasin mieltä piristämään muutamia kevään uutuuskokoelmien lakkoja ja ujutin tähän skittletteen niistä kaksi; Essien Fashion Playgroundin ja Color Clubin Look, Don’t Tuskin. 
Color Clubin pullojen ulkoasu on uudistumassa ja LDT on ensimmäinen omistamani valkokorkkinen versio. Pullon malli ja koko on ennallaan mutta logo sekä kyljessä että päällä on uusi. Näyttää oudolta näin alkuun mutta kaipa tuohonkin silmä tottuu. 
Look, Don’t Tusk on viehkon epävalkoinen sävy. Istuin kahvipöydässä ystäväni kanssa ja ahdoimme kitoihimme nautiskelimme sivistyneesti mutakakkua kera vanhanajan vaniljajäätelön ja huomasin, että jätski on täsmälleen saman väristä kuin lakka:) Minulta ei ainakaan löydy tälle dupeja entuudestaan. 
LDT peitti kahdella reippaalla kerroksella ja oli kohtalaisen hyvä lakattava, eli huonompiakin saman sävyperheen lakkoja olen käyttänyt. 
Color Club on kyllä petrannut cremelakkojensa kanssa, joskaan Wicker Parkille tämä ei pärjää laadullisesti mutta saanee sen anteeksi, koska väri. 

Essien Fashion Playgroundin otin oikeastaan uteliaisuudesta. Minun kokoelmassani lähinnä sävyä on Rimmelin Peppermint, joka on dupe Essien Mint Candy Applelle, mutta pesee MCA:n laadussa. Fashion Playgroundissa on mukana Essien kuuluisa shimmer, joka näkyy kynsilläkin jotenkuten.

Osaa kokoelman lakoista oli moitittu jonkin verran laadusta ja odotukset eivät olleet kauhean korkealla. En halunnut lähteä soitellen sotaan ja vaihdoinkin omaani leveän sudin ja hyvä niin, sillä kapeasutisena olisin luultavasti heittänyt tämän seinään. Leveällä sudilla lakka oli käyttökelpoinen ja peitti kolmella kerroksella. Vertaisin tätä esim. Full Steam Aheadiin, jonka kanssa ei pärjännyt kapealla siveltimellä.

Pikkurilliin ja etusormeen laitoin kullanväriset niitit, peukalon jätin koristelematta.

Look, Don’t Tuskin päälle leimasin ihanalla nudehololla vähän huonosti havaittavan lehtikuvion mutta
tykkään tällaisistakin leimoista, jotka ei heti pomppaa silmille. Luonnossa leimaus erottuu kyllä paremmin kuin keinovalossa otetuissa kuvissa, joissa holoisuus ei juuri tule esiin.

Head To The Bahamas tulee pääsemään koko kynnelle kunhan aurinko taas joskus paistaa, eli kevättä odotellessa.

Sain kivasti kolme lakkaa pois syntipurkistani, jonka tilanne on hieman päässyt karkaamaan käsistä. Lisää skittlettejä on siis tulossa – lakkoja sen sijaan ei taida juurikaan olla matkalla joten toivoa on:)

38 thoughts on “Color Clubin uudet vaatteet

 1. Superkauniit, kuten aina! Itsellä onneksi tuo käyttämättömien lakkojen määrä on hyvin vähäinen ja nekin käyttämättömät on saatuja glitterilakkoja. :)

  1. Kiitos Belegwen:) Musta tuntuu, että itselleni on jo hieno saavutus päästä alle 50, en tajua mistä noita lakkoja vaan siunaantuu. Ehkä ei pitäisi ottaa stressiä siitä mutta en osaa olla ottamattakaan:D

 2. Eihän tuota pulloa meinaa enään tunnistaa. :D Näyttää jotenkin niin erikoiselle, mutta omalla tavallaan todella kivalle? :)
  Kynnet on jälleen ihanat, ei mulla niistä oikein ikinä muuta ole. :D

 3. oih, kauniit. ihana värimaailma ja koristelut!

  ja mun silmää tuo uusi CC-imago ihan miellyttää, pidän tuosta uudesta logosta, vaikka korkin olisin ehkä säilyttänyt valkoisena… :D

 4. Mulla on jotenkin ”out of place” olo, kun käyn kommentoimassa täällä. Olenko mä ainoa ei-bloggaaja, joka näitä kommentoi? Siis, olenko ihan väärässä paikassa? =S
  Tosin otin nykyisiin kynsiisi idean edellisestä postauksesta ja nämä on taas niin hienot, että pitää apinoida =)

  1. Voi ei. Mä mietin hyvän tovin mitä vastaan tähän ja vieläkin on vähän epävarma olo. On tosi kurjaa, jos sulle on tullut ulkopuolinen olo:/ Suuri osa kommenteista tulee kyllä muilta bloggaajilta mutta luulen sen johtuvan siitä, että itse blogia kirjoittavat ehkä tietävät, miten kivalta tuntuu saada kommentteja ja näkevät sitten sen ”vaivan” että kommentoivat myös muille. Kävijämäärään nähden kommentteja jätetään kyllä tosi paljon, ainakin, jos vertaa moniin lifestyle- ym. blogeihin joilla on tuhansiakin seuraajia ja silti postauksiin tulee ihan muutama kommentti.

   Minulle itselleni kirjoittajana jokainen ja jokaisen jättämä viesti on ihan yhtä tärkeä ja arvokas <3 On aina ilo kuulla, että joku saa inspiraation kynsistäni. Toivon tosi kovasti, ettei kukaan täällä käyvä koe oloaan ulkopuoliseksi, oli sitten itse bloggaaja tai ei, tai kynsiharrastuksessa pitempään mukana ollut tai ihan uusi. Kaikki ovat tervetulleita ja yhtä toivottuja vierailijoita.

  2. Kiitos tästä lämpimästä vastauksesta =) Älä huoli, en ole kieriskellyt kurjuudessa tämän asian kanssa ja pahoittelen, jos aiheutin harmaita hiuksia. Tässä kynsiharrastuksessa on tietenkin mukava näyttää muille myös omia kynsiä ja useimmilla on siihen blogi =) Ehkä joskus minulla myös. Nyt tungen vain kynsiäni työkavereitteni nenän alle =P

  3. No siitä se lähtee:) Mä tukin alkuun fb-profiiliani kynsikuvilla mutta sit alkoi tuntua tyhmältä, kun ei ne kaikkia kavereita kuitenkaan kiinnosta ja siitä se idea sitten virisi:)

 5. Vinkee tuo uudistunu ulkoasu. Multa on menny jotenki kokonaan ohi nää uudet lakat. Color Clubit on muutenki jääny ihan paitsioon meikäläisen kokoelmassa, mikähän siinäkin on. :o

  Kynnet on jälleen kerran – yllätys yllätys – UPEAT! :)

  1. Color Clubin cremet on olleet vähän kurjia mutta holoista olen tykännyt ja mulla taitaa suurin osa niiden lakoista ollakin holoja. Leimaavat erinomaisesti, niin uudet kuin vanhemmatkin. Suti ja pullo on aika peruskauraa ja esim. OPI kyllä pesee Color Clubin kiinnostavuudessa mennen tullen. Tai ainakin aiemmin on pessyt, saapa nähdä, muuttuuko tilanne tulevaisuudessa:)

 6. Nää on todella upeat kynnet! Mun mielestä toi Color Clubin uudistus on just hyvä, kivan näköinen ja tuo ehkä vähän kalliimman vaikutelman kuin edellinen pullo :)

 7. Tykkään. En osaa sanoa muuta <3

  Fashion Playground on mulla tuossa kans nököttämässä pöydällä, odottamassa inspiraatiota. Tohtisinko pitkästä aikaa leimailla? :D

 8. Ihanan herkän kauniit kynnet! <3 Outo kyllä tuo Color Clubin pullojen uusi ulkonäkö. Minä muutosvastarintaisena en oikein innostu, ainakaan vielä. Samoin kuin se Orlyn uudistus, hyh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *