Color Club – Social Status

Postauksen tuotteet saatu pr-näytteinä

Pääsinpäs ihan todella pitkästä aikaa swatchaamaan kynsilakkoja! Edellisestä kerrasta on niin kauan aikaa, että mun piti käydä CesarsShopin sivuilta tarkistamassa, millaisia kuvia lakoista nykyään on tapana ottaa:D

Swatchasin teille Color Clubin uuden Social Status-nimeä kantavan kokoelman. Sävyt ovat ajanhenkisesti murrettuja ja maanläheisiä yhtä sähäkkää poikkeusta lukuunottamatta.
Kaikissa swatcheissa on käytetty aluslakkaa sekä yksi kerros päällyslakkaa.


Ultramariininsininen Clickbait erottuu räväkkyydellään kokoelman harmonisesta värimaailmasta. Hieman juoksevampi koostumus, mutta peitti helposti kahdella kerroksella.Do It For The Gram on ihana sammaleenvihreä sävy. Hieman paksumpi koostumus, kaksi kerrosta.Hashtag Sponsored on harmaaseen taittava hiekanruskea, joka oli mukavan jämäkkä koostumukseltaan ja siten helppo lakattava. Kynsillä kaksi kerrosta.Munakoison sävyinen Follow Me oli myös koostumukseltaan vähän paksumpi. Kaksi kerrosta.Hempeä marjapuuronsävyinen Influencer oli vuorostaan vähän ohuempi, mutta helppo lakattava ja peitti myös kahdella kerroksella.Säästin oman lempparini viimeiseksi: No Filter on kaikkien syyslakkojen äiti, lämmintä terrakottaa on näkynyt tänä syksynä paljon myös omassa vaatekaapissani. Rakastan tällaisia sävyjä eikä No Filter tehnyt poikkeusta. Kaksi kerrosta, helppo ja jämäkkä koostumus.


Social Status -lakoista olisi saanut lukuisia eri yhdistelmiä kynsille, siinä määrin sopusointuinen kokoelma on kyseessä. Ihania sävyjä, tykkäsin näistä tosi paljon. Laatu oli hyvää, kaikki peittivät kahdella kerroksella. Influencer ja Clickbait erottuivat hieman ohuempina, mutta peittävyys ei silti kärsinyt.

Löydät kokoelman lakat CesarsShopista. Tulossa on muuten taas Picture Polishin uutuuksia, mikä vähän yllätti, koska edellisestä julkaisusta ei ole kauaakaan. Seuraan aktiivivuosiin verrattuna uusia lakkajulkaisuja vähän toisella silmällä, mutta PP tietenkin kiinnostaa aina. Toivottavasti julkaisu ei tällä kertaa vie viikkoja, kuten viimeksi.

Kivaa alkanutta viikkoa:)

6 thoughts on “Color Club – Social Status

 1. Nättejä kaikki! Ja miten sulla on noin pitkät kynnet…äääh miks minun kynnet on ihan kakkana….Tämä kokoelma oli toinen mikä kiinnosti. Mutta tavallaan kaikki sävyt on nähty mun näkökulmasta kun olen jokusen kokoelman CC:ltä swatchannut. En siis pystynyt perustelemaan itselleni miksi hankkisin tästä kokoelmasta jotain. Kun tällä minun lakkaustahdilla on turha ostella paljoa lakkoja. Siks vähän pelottaa uudet PP:t, kuitenkin sorrun johonkin ja johonkin muuhunkin samalla…ainakin se denimlakka näytti kivalta :)

  1. Mä olen etäillyt koko syksyn ja saanut onneksi pidettyä kynnet kunnossa, kun käsiä ei tarvi pestä kymmeniä kertoja päivässä. Keväällä tilanne oli selkeästi huonompi.
   Mä tykästyin myös siihen Denimiin! Muut eivät niinkään puhutelleet, mutta tuon yhden voisin hankkia. Edellisestä julkaisusta en ostanutkaan mitään.

 2. No Filter on kyllä upea sävy, sopii täydellisesti syksyyn! Ja vitsit noi sun kynnet, iski ihan mieletön kateus – hyvällä tavalla siis :D Noi on niin kauniit<3 Mun täytyy itse töiden takia pitää kynnet lyhyinä, mutta eipä ne pitkinäkään ikinä noin hyviltä näyttäisi kuin sun kynnet :)

  1. Mulla on itse asiassa nyt vähän pitemmät kynnet kuin tavallisesti ja räplään niitä koko ajan, kun tuntuvat niin oudoilta:D Olen myös onnistunut muutaman kerran raapaisemaan itseäni kunnolla:D Viihdyn siis yleensä lyhyemmissä.
   No Filter on ihan superihana <3

  1. Se ei ollut myöskään mun lemppari, mutta ehkä kesällä olisi kiva jollain meriaiheisilla koristeluilla. Tykkään tummista tai turkoosiin kallellaan olevista sinisistä, mutta tää oli aika kirkas ja ….noh, sininen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *