Color Club Shattered

Esittelin jokin aika sitten Color Club Break It Upin ja tänään on toisen saamani Holo Crush-lakan vuoro.

Tämä säihkyvä kaunotar on nimeltään Shattered ja lakassa oli yhtä hyvä, peittävä koostumus kuin hopeisessa Break It Upissa, eli peittävyyteen riitti kaksi helppoa kerrosta. Lakan pinta jäi rosoiseksi, mutta tasoittui miltei täysin kahdella päällyslakkakerroksella.

Lakka oli niin näyttävä sellaisenaan etten raaskinut koristella sitä mitenkään…tai totta puhuakseni en ehtinyt.  Ei haittaa, sillä sävy on mielenkiintoinen eikä välttämättä edes kaipaa mitään ylleen.

Hei tänään on vappuaatto! Toivottavasti teidän vapunviettonne sujuu hieman riehakkaammissa merkeissä kuin omani, koska lähinnä toivon saavani NUKKUA:D Kouluviikot ovat olleet yllättävän raskaita ja tässä iässä uuden oppiminen ei sujukaan ihan tuosta vaan. Olen tehnyt lähinnä videoeditointia, joka on aina ollut mulle mysteeri ja tuntunut vaikealta, mutta pikkuhiljaa ehkä alan päästä kärryille. Mulla on myös pieni toive siitä, että täällä blogissakin (tai somekanavilla) saatettaisiin tulevaisuudessa nähdä liikkuvaa kuvaa jostakin aiheesta. Olo tuntuu kyllä huomattavasti kotoisammalta kameran takana kuin edessä, joten siinä on myös haastetta. Saapa nähdä:)

Hauskaa vappua kaikille!


Postauksen lakka saatu pr-näytteenä

6 thoughts on “Color Club Shattered

 1. Nätti on lakka, mutta itseä mietityttää tuo, kun osassa tosiaan näyttäisi olevan rosoinen pinta päällylakkakerroksen jälkeenkin.

  Mulla on vähän samat suunnitelmat kuin sulla! :D Mä oon tehnyt töitä taas vähän liikaa, eikä toukokuussa asia ole tulossa muuttumaan miksikään, joten nukkuminen olisi enemmän kuin jees näin vapun kunniaksi.

  Hauskaa vappua myös sinne!

  1. Joo, näissä on sävystä riippuen vähän erilainen tekstuuri, esim. sininen oli mielestäni rouheampi kuin muut. Toivottavasti sait nukuttua, mähän en tietenkään saanut mutta olen nyt viikonloppuna ottanut vähän vahinkoa takaisin:D

 2. Itse käytin vappuaattoni siivoamiseen, kun mies on töissä :D Oli ihan oikea lomapäivä pitkästä aikaa, niin piti käyttää hyödyksi :’D Leppoisaa vappua ja tsemppiä opintoihin! :)

  Kynnetkin on erittäin mageet, näyttäviä lakkoja nämä uudet CC:t! <3

  1. Merkiltä tulee myös koko ajan uusia kokoelmia, joten valinnanvaraa riittää. Nämä lakat ovat kyllä erityisen sykähdyttäviä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *