Color Club Coated-leimaustesti

Color Clubilta tuli pitkästä aikaa kiinnostava kokoelma: Coated One Coat Nail Lacquer koostuu merkin suosituimmista sävyistä uudella, pigmenttisellä koostumuksella, jonka pitäisi peittää yhdellä kerroksella. Aika paljon luvattu, joten totta kai mua kiinnosti, miten tuotelupaus toteutuu.

Sain valita pari lakkaa kokoelmasta ja valkoinen One Step French Tip oli itsestäänselvä valinta, kun taas toista jouduin vähän miettimään. Mainittakoon, että en ole kokeillut tavallista French Tip-lakkaa, kuten en myöskään One Step Diggin’ The Dancing Queenia normaaliversioina, joten niihin en osaa näitä verrata. Ajattelin kuitenkin, että jälkimmäinen voisi olla lähellä Essien kesäkokoelman Baguette Me Notia, jota en koskaan saanut postin hukattua kokoelman sisältäneen paketin, ja niinpä otin lakan paikkaamaan harmitusta. East Austin olisi ollut muussa tapauksessa valintani.

Mua kiinnosti ennen kaikkea lakkojen leimausominaisuudet ja samalla tarjoutui erinomainen tilaisuus testata Konadin päällyslakkaa. Viime aikoina leimailuintoni jarruna on ollut suttaavat päällyslakat, joten oli kiva kokeilla vuosien tauon jälkeen varsinaisesti leimojen päälle tarkoitettua top coatia. Myös käyttämäni leimauslaatta tulee Konadilta. Tykkään näistä uusista tai uudehkoista Square-laatoista, jotka ovat pyöreisiin pikkulaattoihin verrattuna myös tosi edullisia. Kuvassa oleva laatta on numero 32 ja lehtikuvio löytyy sen toiseksi alimmalta riviltä oikealla.

Leimauksessa lakat toimivat yllättävän hyvin, leimasin siis samoilla lakoilla toistensa päälle. Varsinkin vaaleampien lakkojen kohdalla valkoisen peittävyys on täysin riittävä.

Tässä lakkauksessa löin siis monta kärpästä yhdellä iskulla. Coated-lakat eivät aivan ykkösellä peittäneet, mutta kahdella ohuella kyllä. Koostumus on paksuhko, kuten olettaa saattaa ja jos ei olisi niin neuroottinen peittävyyden suhteen, voi olla, että yksi kerros Diggin’ The Dancing Queenia olisi riittänyt. Joka tapauksessa lakat ovat tavislakkoja peittävämpi ja myös kivempia lakata, sillä sivellin on tavallista leveämpi.


Kuvia käsitellessäni suurensin ne maksimikokoon löytääkseni päällyslakan jättämää suttua, mutta turhaan. Konadin päällyslakka ei levittänyt leimoja, mutta lakkaus kestää hieman kauemmin kuivua sitä käytettäessä (vrt. pikakuivattava päällyslakka). Mielestäni se on kuitenkin pienempi harmi kuin se, että lakkaus menee pilalle. Tulen varmasti käyttämään sitä jatkossakin etenkin mustan ja valkoisen leimauslakan päällä, ne kun tuntuvat olevan pahimpia leviämään.

Mulla on ollut nyt tavallista enemmän aikaa puuhastella kynsien kanssa ja julkaisua odottaa kynsipostausten ystävien iloksi useampikin lakkaus:)Postauksen tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta

17 thoughts on “Color Club Coated-leimaustesti

 1. Konadin päällyslakka on ihan superia. Upea kiilto. :)
  Olisipa mahtavaa, jos oikeasti tulisi lakka, joka peittäisi yhdellä kerroksella! Joskus kun laskee lakkaukseen tehtyjä kerroksia… hohhoijaa.

  1. Kerroksia tahtoo kyllä kertyä etenkin, jos koristelee kynnet. Mä tiedän, että esim. tuttavapiirissä moni lakkaa kynnet niin, että sipaisee vain kerroksen värilakkaa ja se on siinä, mutta kaikkine alus- ja päällyslakkoineen mulla tulee vähintään 4-5 kerrosta kaikkiaan. Siinä mielessä hyvin peittävät värilakat on kyllä kova juttu!

 2. Alkuperäinenkin/tavallinen French Tip on äärettömän peittävä, selviän sillä yhdellä kerroksella, pitkiin olen lakannut kaksi ohuen ohutta. Nää on kyllä mielenkiintoinen uutuus!

  1. Sitä on moni kehunut, jostain syystä se on jäänyt mulla testaamatta kokonaan. No, nyt pärjännen tällä valkoisella ja kun vielä leimaa, niin sehän on plussaa:)

 3. Harmi, kun sivellin on leveä. Jää siis ostamatta :(
  OPI:n lakkojen kanssa saa myös lakata sivuittain, kun se sivellin on niin leveä :’D Sally Hansenin Miracle Gel on vielä pahempi!

  1. Sivellin ei ole niin leveä kuin esim. Essien suomisuti saati OPI. Mullakin on OPIn siveltimen kanssa vaikeuksia, kun kynnet on kuitenkin aika kapeat…..toki koostumuksesta vähän riippuu, mutta etenkin ohuet cremet jää kyllä sen takia käyttämättä.

 4. Tämä tuli kuin tilauksesta, oon ihan samaa miettiny että toimiskohan leimaus. Se tulee aina ekana mieleen kun on lupaus peittävästä lakasta ( esim. Essencen Colour boost ). Kyllä tuo Dancing queen on nyt ostoslistalla, nätti ku mikä ja vielä on kesää jäljellä, vai onkohan… =D Ihana että on kynsipostauksia luvassa! =)

  1. Nyt ainakin näyttää kesän suhteen tosi lupaavalta!
   Sujautinkin nämä lakat leimauslakkalaatikkoon, enkä värien mukaiseen järjestykseen kuten yleensä teen. Pitää vielä testata tummempien lakkojen kanssa, mutta vielä ei ole tummien lakkojen aika:)

  1. Nää tuntuu enimmäkseen olevan sellaisia 1,5-kerroksella peittäviä, joten ihan yksi ei riitä. Mutta leimauksessa EA:kin varmaan toimis!

 5. Mulla on Dancing Queenin se normiversio ja muistelisin, että se täytyy lakata tosi tarkkaan ettei tule kaljuja kohtia. Välillä ei edes kolme kerrosta riitä, jos kunnolla keskity levittämiseen. Hermothan sellaisessa menee ja tilasinkin just eilen tän uuden!

 6. Minulla Knadin päällyslakka levittää leimat ihan sutuksi, en tykännyt.
  Onko noissa Coated-lakoissa oikeasti läpinäkymätön pullo? Ei näe paljonko lakkaa on jäljellä.

  1. On läpinäkymätön pullo….toisaalta, en muista koska olisin saanut valkoista lukuunottamatta värilakkapulloa tyhjäksi, joten… :D

   1. Minä olen :D Essencen Juicy Lovea on menossa jo kolmas pullo. Grey Zone on kohta loppu, pitäisi löytää uusi. Ja parista muustakin on menossa jo vähintään toinen pullo.

     1. Toki sekin varmasti vaikuttaa, että Essencen pullo on miltei puolet esim. OPIn pullokoosta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *