Color Club Break It Up

Olen potenut viime kuukausina sen verran kynsimasista tai -kyllästymistä, että harva lakka jaksaa enää sykähdyttää tai tuoda fiilistä, että vitsit kun tällä pääsis pian lakkaamaan.
Color Clubin Halo Crush-kokoelma sai yllättäen sydämeni pompottelemaan ja toinen saamistani lakoista, Break It Up, oli saatava hetioitis kynsille.


Ihan järjettömän hieno lakka, joka on erityisesti päässyt oikeuksiinsa viime päivien auringonpaisteessa. Kynsihöppänät varmasti tietävät Halo Hues-hololakat ja Halo Crush-lakoista löytyy samoja sävyjä rouheisina tekstuurilakkoina. Aivan karkeimmasta päästä tekstuureja lakat eivät ole, sillä sain kahdella päällyslakkakerroksella melkein tasaisen pinnan.

Lakan laatu on erinomainen, se peittää kahdella helpolla kerroksella ja kuivuu nopsaan.

Mulla on vielä toinen sävy, Shattered, odottamassa lakkausvuoroa ja otan siitä kuvat ainakin instaan kunhan saan sen kynsille. Näistä mun ”koristeluista” ei sen enempää, meinasin aluksi jättää lakan ihan vallan koristelematta, mutta teki nyt kuitenkin mieli jotain laittaa eikä leimailuun ollut aikaa.

Nyt on blingiä!


Lakka saatu blogiyhteistyön kautta

24 thoughts on “Color Club Break It Up

 1. Oon niin himoillut näitä Colour Clubin Halo Crusheja, mut hitsit kun ei tule lakattua kynsiä kuin pari kertaa vuoteen töiden takia. Silti tekis mieli hankkia nää vaan hyllyyn pölyttymään, mutta se ei kyllä liene järkevää :D
  Ps. Upeat kuvat!

  1. Hyllyn koristeeksi lakkoja ei ehkä kannata hankkia, vaikka nättejä ovatkin:D Mutta jospa kesälomaksi kynsille? :)

 2. Ehkä kesän lähestyminen pyyhkäisee kynsimasiksen pois..? Toivottavasti. :) Näistä Halo Crusheista ei ole vielä swatcheja kävellyt vastaani (enkä nyt äkki-googlauksellakaan sellaisia löydä), mutta ainakin tämä Break It Up näyttää kivalta! Kevät-auringon paisteessa on kiva valita lakka kynsille kimalluksen, pastellien ja jo kirkkaampien värien joukosta. ;)

  1. Mäkään en löytänyt swatcheja, mutta Color Clubista ei yleensä kovin helposti löydykään, ainakaan heti uutuuttaan.
   Lakkailen nykyään pari kertaa viikossa, mutta en oikein jaksa tai viitsi koristella ja siksipä kynsille valikoituu näitä mahdollisimman hienoja lakkoja, joita voi mainiosti pitää ihan sellaisenaan:) En silti ole luopunut toivosta, ehkä jossain vaiheessa taas innostun.

 3. Mulla on samaa fiilistä olemassa, lakat ei sillä tavalla enää sykähdytä kuin ennen. Mutta onneksi kuitenkin vielä jonkinlainen inspis löytyy, että lakata jaksaa.
  Tuo lakka on kyllä tosi kaunis, näyttää vähän Orlyn Mirrorballilta?

  1. Multa muuten puuttuu edelleen Mirrorball:o Jossain vaiheessa halusin sitä ihan tosi paljon mutta en saanut aikaiseksi tilata sitä mistään. Lakassa ilmeisesti on myös vähän isompia holohippusia kuten tässäkin, joten koostumus lienee se suurin ero…ja ehkä tämä on vielä vähän näyttävämpi.
   Toivottavasti saat selätettyä masiksen koska on tosi harmi, jos kaikki suomalaiset kynsipainotteiset blogit hiljenevät <3

 4. Kaunis lakka!
  Parhaimmillaan varmasti just auringonvalossa :)
  Masisfiilis ollut täälläkin kynsien kanssa. Talvi, niks-naks-katkeavat kynnet ja se, että aika menee kaikkeen muuhun ovat mulla syynä..
  Intoa kuitenkin kevättä kohti!

  1. Mulla on suurempi ongelma oikeastaan ihon kuivuus, joten kynsinauhat on aika karun näköiset ajoittain. En vaan saa rasvattua niin paljon kuin kädet ja kynsinauhat vaatisivat pysyäkseen kondiksessa ja etenkin kuvauskelpoisina. Noh, kesällä toivottavasti helpottaa sulla myös:)

 5. No kyllä on hieno! Mullakin tulee ihan just blogiin juttu mun ekasta Halo Crushista. On kyllä näyttävä kokoelma! Mulla olis sinänsä kynsi-innostusta vielä, mutta ottaa ihan hulluna päähän kynsien liuskottuminen jolle ei näy loppua talven jälkeenkään. Ei napostele vääntää hienoja lakkauksia, kun ne kestää ehkä päivän lohkeamatta…

  1. Toivottavasti kesä korjaa liuskottumisongelman! Mullakin on tää loputon talvi katkonut enemmän kynsiä kuin varmaan vuosiin ja ihokin kuivuu aivan hulluna, mikä on uutta. Lakkasin muuten vkl sen pinkin (jonka nimeä en muista) ja kissa vieköön, että on komea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *