Clean Lovegrass

Pitkäaikaisemmat lukijat muistanevat rakkauteni Clean-tuoksuihin. Merkki tunnetaan puhtaista, raikkaista ja yksinkertaisen suorista tuoksuista jotka kuitenkin tarjoavat aina jotakin uutta.


Kevään 2017 uusi tulokas tuoksuperheeseen kantaa nimeä Lovegrass ja vaikka se poikkeaa jonkin verran aikaisemmista Clean-tuoksuista, siinä on siitä huolimatta merkille ominaisia ja tunnistettavia nuotteja.

Alkutuoksu: sitruunan kukka, kementti, setripuu, mustapippuri
Sydäntuoksu: iiris, appelsiinin kukka, ruusun terälehti
Pohjatuoksu: vaalea puu, ambra, ihon myskit, patsuli, labdanum-pihka


Ruohonvihreä pullo on malliltaan tuttu ja yksinkertaisen konstailematon. Pidän tästä linjasta, sillä se ei ole tuoksuvalmistajilla se tavanomaisin valinta. Jokaisessa pullossa on kuitenkin jotakin persoonallista ja yksilöivää ja Lovegrassissa se on kääntöpuolen ruohokuviopainatus.

Omalla ihollani alkutuoksu tuntuu puuterisena ja erityisesti kukkaiset vivahteet korostuvat. Tuoksun asetuttua iholle se pehmenee ja lämpenee päästäen esiin puiset ja nahkaisetkin vivahteet. Tuoksu säilyy iholla pitkään, useita tunteja.

Mielestäni tuoksu on hienostuneempi ja elegantimpi kuin perinteisemmät ns. saippuaiset Clean-tuoksut. Lovegrass jatkaa mukavalla tavalla Blossomin aloittamaa naisellisempaa linjaa. Silti rakastan jokaista Clean-tuoksuani ja käytän edelleen niitä kaikkia fiiliksen ja tilanteen mukaan.

Clean-tuoksut eivät sisällä sulfaatteja, keinotekoisia värejä tai väriaineita, eläinperäisiä tai ihoa ärsyttäviä ainesosia ja niiden hiilijalanjälki on hyvin pieni.

30ml EdP suositushinta on 49,90€ ja tuoksu on saatavilla maaliskuusta alkaen mm. Sokoksella, Stockmannilla ja Kicks-myymälöissä.


Tuoksu saatu pr-näytteenä

12 thoughts on “Clean Lovegrass

    1. Mun iholla ei semmosta ruohoisuutta tule esiin mutta nuuhkiessani tätä ilmaan suihkutettuna sen pystyy kyllä aistimaan. Hyvä lisä Clean-kokoelmaan:)

  1. Pitää käydä nuuhkimassa! Mun Clean-suosikki on Rain ja heti sen perään Fresh Laundry ja Warm Cotton. Pidän erityisesti siitä, että tuoksujen kesto on tosi hyvä eivätkä ne muutu tunkkaisiksi iholla. Tekstiileihin suihkittuna pysyvät huikean pitkään.

    1. Tosi moni tykkää Rainista ja mulla ei sitä jostain syystä ole. Cleanin valtti on minustakin tuo, että tuoksut kestävät muuttumattomina iholla, ja tykkään käyttää myös huoneenraikastimissa näitä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *