CLEAN Fresh Linens

Hello, folks! Viimeiset pari viikkoa eivät suoraan sanottuna ole olleet elämäni parhaimpia enkä tässä vaiheessa halua tai voi avata viimeaikaisen hiljaisuuden syitä, mutta ehkä myöhemmin. Olen lähinnä keskittynyt hengittämään ja kaiken lisäksi sain lähes kaksi viikkoa kestäneen tappoflunssan, mikä tuntuu olevan jokakeväinen riesa. Sentään selvisin huomattavasti vähemmällä kuin vuosi sitten. Multa lähti äänikin melkein kokonaan useammaksi päiväksi, eli vietin hiljaista viikkoa jo ennen pääsiäistä. Vähitellen elämä alkaa voittaa ja sen myötä ehkä kirjoitusintokin palaa. Alku on aina hankalaa mutta eiköhän se tästä taas.

CLEAN-tuoksuesittelyt alkavat olla täällä jo lähes perinne. Lempi-tuoksumerkkini yllättää kerran toisensa jälkeen erottuvilla, mutta selkeästi tunnistettavilla ja luontevasti osaksi tuoksuperhettä solahtavilla tuoksuilla. Kevään 2018 uutuustuoksu kantaa nimeä Fresh Linens.


”Inspiraation lähteenä puuvillaisten lakanoiden pehmeys aurinkoisena viikonloppuaamuna: CLEAN Fresh Linens vie muistoihin, kun makoilit sängyssä tunteja auringon paistaessa lämpimästi ikkunan läpi. Lepoa, rentoutumista ja päiväunia”


Pullon hento keltainen sävy on ajankohtainen ja sopii lähestyvään kevääseen. Tuoksu on alussa kirpeähkö pehmentyen muutamassa minuutissa ihon lämmön vaikutuksesta. Jokaisen iho on erilainen ja tuoksut käyttäytyvät hieman eri tavoin, mutta minun ihollani Fresh Linens on aluksi sitruksisempi kuin moni muu CLEAN-tuoksu. Lopputuoksusta metsäiset elementit eivät nouse esiin yhtä selkeästi kuin esim. Blossomissa ja Cashmeressa, myski erottuu hallitsevimpana jääden kuitenkin miellyttävän pehmeäksi ja naiselliseksi.

Alkutuoksu: puhtaat lakanat, omenapäärynä, klementiini
Sydäntuoksu: lilja, orkidea, vaalea puu
Pohjatuoksu: ihon myskit, santelipuu, pehmeä meripihka

CLEAN-kokoelmassani on peräti jo 13 eri tuoksua: Warm Cotton, Warm Cotton Breeze, Cool Cotton, Original, Cashmere, Warm Cashmere, Lovegrass, Fresh Laundry, Air, Blossom, Skin, Sunkissed Skin ja viimeisimpänä Fresh Linens. Käytän oikeastaan näitä kaikkia ainakin silloin tällöin ja vanhemmatkin, vuosia sitten hankitut tuoksut ihastuttavat edelleen. Tuoksut ovat myös säilyneet muuttumattomina, toki säilytän pulloja valolta, lämmöltä ja kosteudelta suojattuna.

Warm Cotton taisi olla ihka ensimmäinen hankintani ja Fresh Laundry seuraava. Jos minun pitäisi nimetä suosikkini kaikista, se olisi luultavasti Warm Cashmere tai Blossom, mutta valinta ei ole helppo, sillä jokaisella tuoksulla on aikansa ja paikkansa. Yllättävin on ollut Skin, sillä en erityisemmin pitänyt siitä nuuhkittuani testereitä kaupassa ja ihmettelin, miksi niin moni kehuu tuoksua. Ostin kuitenkin sen 10ml roll-onina maahantuojan ystävämyynnistä ja ihastuin suunnattomasti, joten en aikaillut bongattuani tuoksun joulun jälkeen 60ml kokoisena Kicksin -50% alesta. En oikein keksi muuta syytä hitaalle lämpiämiselle kuin sen, että kauppojen testerit ovat olleet jotenkin pilalla ehkäpä myymälöiden spottivalojen ja lämmön vaikutuksesta.


CLEAN-tuoksuissa ei ole sulfaatteja, keinotekoisia värejä tai väriaineita eikä eläinperäisiä tai ihoa ärsyttäviä ainesosia ja niiden valmistuksen hiilijalanjälki on hyvin pieni.

Fresh Linens-tuoksun suositushinta on 49,90/30ml ja se on saatavilla maaliskuussa Stockmannilla, Sokos-tavarataloissa ja Emotioneissa sekä Kicks-myymälöissä.


Tuoksu saatu pr-näytteenä. Kursinvoidut tekstit lainattu maahantuojan tiedotteesta. 

6 thoughts on “CLEAN Fresh Linens

  1. Tää on yllättävän voimakas Clean-tuoksu, odotin, että tää olisi ollut aavituksen raikkaampi, mutta kiva tää silti on. Oma ehdoton suosikkin Cleanilta on Fresh Laundry, sitä on aina pullo kaapissa. :)

    1. Fresh Laundya ostin aikanaan varapullon melkein heti ensimmäisen hankittuani:) Shower Fresh uupuu jostain syystä vielä kokoelmastani, se taitaa olla seuraavana ostoslistalla!

    1. Mä en löytänyt netistä vastausta, mutta kun missään ei mainittu tuoksun olevan LE, olettaisin, että se on pysyvässä valikoimassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *