China Glaze No Way José

ChG No Way José on ihanuus, jonka pääsyä kynsille odotin kovasti. Aikaisempi postaus lakasta ja siitä, miten se päätyi käsiini on luettavissa täällä.

Lakka on paitsi kaunis, myös varsin hyvälaatuinen. Levitin kynsille kolme reiluhkoa kerrosta saadakseni hyvän peittävyyden. Tosin, koska en laittanut kerrosten väliin pikakuivattajaa ja olin hieman malttamaton, onnistuin osittain ruttaamaan kahdesta sormesta lakkaa leikellessäni water decaleja irti arkilta.
Näistä decaleistakin on muuten aikaisempi postaus, käy kurkkimassa täältä.

Tajusin taas kuvista, että ihan oikeasti pitäisi ryhdistäytyä ja alkaa käyttää kynsinauhaöljyä:P
Eipä silti, monen muunkin asian suhteen tulisi ryhdistäytyä, tämä ei ole ollenkaan pahimmasta päästä…

Minusta nämä kynnet onnistuivat aika kivasti. Jopa water decalit asettuivat suurin piirtein haluamiini paikkoihin koska olivat vähän semmoista tukevampaa materiaalia, jei.
Tietääkö muuten joku, ovatko Chez Delaneyn decalit yleensä hyvälaatuisia? Ne näyttävät olevan samanlaisissa pakkauksissa kuin nämä nyt käyttämäni ja jos niillä on sama valmistaja tms, harkitsen vakavasti tilaamista.

Lopuksi laitoin vielä strassit koristeeksi. Mietin tovin mustien ja lilojen välillä ja päädyin liloihin, mustat eivät välttämättä olisi erottuneet kovin hyvin.

Lakan todellista sävyä oli aika hankala saada kuviin, mielestäni se on livenä kylmemmän sävyinen kuin näissä kuvissa. Ehdottomasti lila, eikä pinkki.

Kuvissa näkyy hieman jo kärkikulumaa koska en päässyt kuvaamaan kynsiä heti tuoreeltaan.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Clear -aluslakka
-China Glaze No Way José
-Inm OTD -pikakuivattaja
-väritön Color Club decalien päälle
-water decaleja
-strasseja
Syyskuu:(

En muuten tehnyt enää muutoksia blogin ulkoasuun pientä bannerin viilausta lukuunottamatta. Ehkäpä tämä jää nyt tällaiseksi kun ei enempiä sora-ääniäkään ole teidän lukijoiden puolelta kuulunut:) Minusta tämä on aika kiva näin, ja vaikka tekisi mieli väsätä jonkin teemaan liittyvä banneri, se todennäköisesti saisi ulkoasun näyttämään turhan levottomalta. Tykkään yksinkertaisista ja pelkistetyistä jutuista.

Ps. tämä on muuten blogini 150. postaus. Kirjoitustahti on pysynyt kesän ajan suunnilleen tavoitteessa joka on kaksi postausta viikossa ja tavoitteena on jatkossakin pysytellä tuossa tavoitteessa:) Muistelen tehneeni kesän ja alkusyksyn aikana ainoastaan kahdet (hätä)kynnet, joita en ole kuvannut tai esitellyt teille koska niissä ei oikeastaan ollut mitään näytettävää. 
Olen myös ajatellut, että päivittelen blogia mieluumin harvakseltaan ja vähän pidemmin postauksin koska esim. vain yksiväristen kynsien esitteleminen ja pari riviä tekstiä on minun mielestäni hieman tylsää. 
Ellei sitten kyseessä ole jotenkin erityinen lakka joka kiinnostaa lukijoita mutta harvoin tuollaisia päätyy omaan kokoelmaani, olen sen verran konservatiivinen näissä valinnoissani:) 
Muuta lööperiä elämästäni taas en viitsi erillisinä postauksina julkaista, koska tämä on ensisijaisesti kynsiblogi ja tulee sellaisena pysymäänkin. 
Tietenkin jos teillä lukijoilla on toiveita niin kertokaa ihmeessä. Tai kysymyksiä, palautetta, mitä vain. Saan oikeasti tosi vähän palautetta tai varsinkin kritiikkiä ja joskus mietin, onko se hyvä vai huono juttu? 
Asialliset viestit ovat aina tervetulleita:)

41 thoughts on “China Glaze No Way José

 1. Tosi nätit kynnet. Noi strassit niin kruunaa kokonaisuuden. Mä kanssa tykkään tosta No Waysta:D

  Samaa mieltä, mielummin harvempi postaustahti ja parempi postaus, kun väkipakolla lyhyt. Mutta ei toi mikään kiveen hakattu sääntö ole. Joskus pikapostauksetkin on kivoja.

  1. Kiitos:) Mäkin kyllä luen käytännössä jokaisen lukulistalla olevan blogin postauksen, myös ne lyhyet, mutta silti semmoinen on kivempi jossa on vähän jotain höpinää eikä vain pelkkiä swatcheja:)

  1. Mä tykkäsin kanssa noista tosi paljon, ovat vähän erilaisia kuin tavallisesti:) Tuolla Chez Delaneylla on vaikka mitä ihania, täytyy tehdä tilaus kun rahavarat sen sallivat.

 2. Tosi nätit noi kynnet !(:

  Ja mäkin oon samaa mieltä, laatu korvaa määrän ! Ja kyllähän toisinaan voi vaikka parit pikakynnet esitellä samassa postauksessa, niin postaustahti ei kärsi inspiksen/ajan/minkä tahansa puutteesta.

  1. Kiitti:)

   Mä luulen, että jos mulla olisi enemmän aikaa niin postailisin useammin. En joka päivä mutta ehkä 3 kertaa viikossa, ja siis jos aikaa olisi enemmän niin lakkaisin kynsiäkin useammin. Ei vaan pysty kun on työ ja perhe ja kaikkea muuta. Jos sitten eläkkeellä? :D

 3. Ihana lakka, ihanat koristelut (oliko nämä nyt niitä tartofraises-decaleja…?) ja aivan ihanan pituiset ja muotoiset kynnet! Ja ihana uusi ulkoasu:) Kaikki on nyt vaan niin ihanaa :D

  Olen ihan samaa mieltä tuosta postaustahdista, mielummin harvemmin ja enemmän tarinaa/koristeluja jne. Mitään kritiikkiä en pysty minäkään antamaan, koska sun blogi on yksi niitä mun ihan ehdottomia suosikkeja mistä luen päivitykset aina ensimmäiseksi!

  1. No nää on juuri niitä:) Kiitos! Tuntuu niin mukavalta lukea tällaisia päivänpiristys-kommentteja:))

   Kynnet on lyhentyneet aika tavalla mutta oon saanut ne varsin kivaan muotoon eikä ne ainakaan omasta mielestä näytä nysiltä. Paitsi vasurin keskisormi mutta sitä ei lasketa kun meni mokoma katkeamaan.

 4. Tosi kauniit kynnet, noi Tartofraises-decalit on kyllä ihania! :)

  Mä oon edellisten kanssa samoilla linjoilla, laatu korvaa määrän. Tää on myös mun yksi suosikkiblogi, joten kiitos tämän pitämisestä! :D

  1. Kiitos palautteesta! Mä mietin tosi paljon, että olisinko lisännyt banneriin juurikin jotain teemaan liittyvää, ehkä pienen kuvan tai symbolin mutta en oikein osannut päättää:D Ideaa pitää kai muhitella huolella ja odottaa inspistä:)

   Kiitän kauniisti myös tunnustuksesta <3

 5. Kuten Facebookissakin jo kehuin, nämä kynnet on aivan mielettömän nätit. Siis aivan IHANAT. Ja NWJ nyt on vaan ihan superkaunis lakka myös, ihanaa että sullekin riitti! ♥

  1. No vielä ehtii :) Sillä myyjällä näkyykin olevan ihan kunnon varasto noita pulloja, kun nyt oli taas isompi määrä available, vaikka aiemmin oli vain muutama.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *