Cherish

Picture Polish, tuo kaikkien lakkajanoisten sankari, julkaisi taas muutaman uuden lakan joista onnekseni selvisin hankkimalla vain tämän ainokaisen yksilön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cherish on Anna Gorelovan käsialaa ja tekijän kyllä tunnistaa lakasta. Aina kun käy katsomassa venäläisbloggarien kuvia tulee pakottava tarve vaan poistaa oma blogi netistä ja unohtaa, että on koskaan kuvitellut osaavansa lakata tai blogata aiheesta, kuvista puhumattakaan.

En siis ennättänyt poimia tuoreita pajunkissoja kuvausrekvisiitaksi mutta kerron teille lakkauskokemuksestani Cherishillä:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvelin, että Cherish ei välttämättä ihan täysin peittäisi kolmella ja/tai kynsille tulisi paksu kerros lakkaa ja siksi lähdin varmuuden vuoksi liikkelle kerroksella Essien Urban Junglea. Sen päälle kaksi kerrosta Cherishiä, jonka koostumus oli aika samantapainen kuin LakoDomin. Kynsille jäi siveltimen jäljiltä näkyviin tummempia ”rantuja”. Osittain homma menee vähän arvailuksi, en ole koettanut kerrostaa kumpaakaan lakkaa itsensä päälle mutta mikään ei ole ärsyttävämpää kuin kolmen paksuhkon kerroksen jälkeen huomata, että ei peitä, ei. Riskien minimointia siis, nykyään laitan melkeinpä aina alle jotain peittävämpää ellei kyseessä ole pigmenttinen lakka joka varmasti peittää yksin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakka on joka tapauksessa äärimmäisen kaunis ja saa siksi anteeksi hyvin paljon.

Olen tykästynyt viime aikoina leimailemaan kaikki kynnet samalla laatalla siten, että kuvio ei toistu identtisenä kynsissä. Tilasin tätä silmälläpitäen vähän uusia laattoja ja karsin vanhasta varastostani pois sellaisia, joita en käytä.
Pueenin laatassa 92 on kolme kuviota, jotka voi leimailla huolettomasti vailla kohdistuspaineita, peukku tälle.

Kullanvärinen leimaus sopi lakkaan hyvin, eikä kynsistä tullut lahjapaperifiboja.

picture_polish_cherish1
Pueenin laatoista tuli mieleeni kysyä, että onkos teistä kenelläkään tätä isoa laattaa? Onko se ostamisen arvoinen?

27 thoughts on “Cherish

 1. Voi just tota lakkaa himoitsen, vaikka arvelin sen olevan kenkku koostumukseltaan! Saa nähdä milloin mä sitten lopulta saan tuon hommattua itselleni… Se on kyllä ihan superkaunis!

 2. Kauniilta näyttää! Vaan tuo koostumus, en uskalla ostaa kun LakoDominkin melkein heitin seinään, laattalattiaan ja lopulta lähetin Beautycosmeticille saamaan arvoisensa päällähyppimiskäsittelyn :D

  1. :DD Mua oli varoitettu sen kehnosta peittävyydestä joten sekin pääsi peittävämmän lakan päälle kerrostettuna kynsille ja selvisin ongelmitta. Tää ei ollut niin hankala mutta pitkälti samanlainen.

 3. Kynnet näyttää tosi ihanilta! Täällä on ollut jotenkin kynsimasista ilmassa. Kaikki tuntuu olevan kokeiltu ja mikään ei miellytä. Mun täytyy nyt ahkerasti hakea inspiraatiota, kun just nyt ei uusia lakkoja voi ostaa. =)

  1. Noita vaiheita kyllä tulee, mullakaan ei kauaa ole edellisestä kynsilamasta. Jostain se inspis sitten taas hiipii ja etenkin tää blogi pitää ruodussa, vaikka kuinka ajattelisi, että lakkaa vain itselleen niin ei se ihan niinkään ole. Toivottavasti sunkin kadoksissa ollut motivaatio palaa kevätauringon myötä <3

  1. Kiitos! LakoDom on sangen uniikki kyllä, harmaita lakkoja ei niin hirmuisen paljon ole ja nudeissa kyllä löytyy enemmän valikoimaa. Jos päädyt sen ostamaan, niin se tosiaan kannattaa kerrostaa jonkun peittävämmän lakan päälle:)

 4. Tyylikkäät ja kauniit, as usual :) Mä ajattelin että koitan pärjätä ilman Cherishiä. Mulla on käyttöinnokkuuteen nähden ihan liikaa nudeja…uusista Vampyista sen sijaan vois kyllä yhden tai kaks ostaa :)

 5. Todella kauniit ja tyylikkäät kynnet, ja tykkään paljon tosta leimaustyylistä. Polttelee kamalasti hankkia leimauskamat itsellekin, noh kunhan taloudellinen tilanne vähän paranee niin tilaan heti. Siihen asti pitää tyytyä ihastelemaan ja kuolaamaan muiden upeaa kynsitaidetta :)

  1. Kiitos paljon! Onneksi leimaushommissa alkuun pääsee aika pienellä panostuksella mutta nälkä tahtoo kasvaa syödessä, ikävä kyllä:P Kirppisiltä muuten kannattaa kurkkia käytettyjä laattoja myös:)

 6. Ai että mä olenkin odottanut että lakkaat tällä! Tuota lakan kehittäjän blogia selatessa jo pelkästään tämän lakan kohdalta olen hyvin onnellinen ettet kuitenkaan ole poistanut blogiasi sillä se on kyllä vaan jotenkin melkein surrealistinen, kuvatkaan eivät meinanneet loppua ikinä. Erittäin Kaunis Lakkaus Sulla <3 Ee oo tuota laatta mullakaan.

  1. Joo siellä kyllä riittää kuvia! Itse ajattelen, että muutama kuva per lakkaus on sopiva määrä, en halua tainnuttaa lukijoita. Tulee jännetupintulehdus pelkästä hiiren skrollaamisesta:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *