Charla ja Alegra

Zoyan Sparkle-kokoelman yhteensointuvat Alegra ja Charla pääsivät kimpassa tähän lakkaukseen.
Molemmat lakat ovat huonosti peittäviä glass fleckejä, jotka vaativat alle jotakin tuhdimpaa ja Kiko 313 ja Essencen Let’s Get Lost! toimivat tässä oivina apureina.

Kumpaakin Zoyaa tuli kaksi kerrosta ja oikein tosi kriittisesti tarkasteltuna kolmaskaan ei olisi ollut pahitteeksi. En uskalla edes ajatella, montako kerrosta lakkoja tarvittaisiin itsensä päälle kerrostettuna.
Muuta moitittavaahan näissä ei ole, ihania ja hyvälaatuisia lakkoja molemmat.

Koristeiksi laitoin Chez Delaneylta hiljattain saapuneet kimppatilausdecalit ja niiden keskelle metalliset niitit, simppeli ja varsin kiva yhdistelmä mielestäni. Sormeni kyllä syyhysivät päästä leimaamaan uusilla MoYoun tai Messy Mansionin laatoillani, mutta aikatauluni oli toista mieltä. Olen onnistunut buukkaamaan tällä viikolla joka ikiselle arkipäivälle jotakin menoa mutta onneksi viikonloppu näyttää seesteisemmältä ja pääsen ehkä laattojenkin kimppuun.

Tällä kertaa kuvien siirtämisessä ei ollut ongelmia mutta kameran akku hyytyi kesken kuvaussession.
Lakkojen värit toistuvat vähän sinne päin, punaisen sävyt ovat jostakin syystä hankalia -mutta onneksi blogini ei ole swatch-blogi:)

Zoya Alegra, Kiko 313, Essence Let’s Get Lost!, Zoya Charla

Pullokuvassa lakkojen sävyt toistuvat sentään aika totuudenmukaisina:)

14 thoughts on “Charla ja Alegra

  1. En olisi koskaan keksinyt itse yhdistää noita värejä, mutta hyvältähän se näyttää =) Melkein tykkään tuosta punaisesta enemmän, vaikka yleensä silmään miellyttää sininen ja vihreä =) Tähän mielenmuutokseen on ehkä syynä, että rikoin Opin Extravagancen keittiön lattialle just äsken…… Yhtään ei hatuta… On jo ikävä sitä =(

    1. Mä yritän maanisesti saada purkkia tyhjäksi joten tulee tungettua mahdollisimman monta lakkaa samaan lakkaukseen:D
      Mutta olipa tylsää, että juuri Extravagance:/ Kaikista lakoista! Se on toinen niistä kahdesta, joita olen hamstrannut kaksi pulloa, koska se on niiiiiin ihana. Ymmärrän surusi:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *