CesarsShopin bloggaajailta

Perjantai 13. päivä oli ainakin meille kynsi/kosmetiikkahöpsähtäneille onnenpäivä, sillä meidät oli kutsuttu jokaisen friikin tavarataivaaseen, CesarsShopiin, viettämään pikkujouluiltaa. Mukana oli liki parikymmenpäinen joukko aiheesta kiinnostuneita bloggaajia, osa itselleni entuudestaan tuttuja, osa uusia kasvoja tai vain virtuaalisesti tuttuja.

Liikkeen omistaja Satu luotsasi iltaa oikean kätensä Viivin kanssa. Pöytään oli katettu herkkuja ja kuuma glögi helli hyytävästä tuulesta sisätiloihin siirtyneen kylmettynyttä habitusta. Aluksi pidimme esittelykierroksen, jossa jokainen kertoi vähän itsestään, blogistaan, kynsiharrastuneisuudestaan ja nimesi kolme lempilakkamerkkiään. Ylivoimaisiksi suosikeiksi nousivat OPI ja Essie. Zoya, ChG, Color Club ja A England saivat aika tasaisesti myös ääniä.

Satu kertoi taustoistaan ja CesarsShopin historiasta, saimme esittää kysymyksiä, antaa palautetta ja kertoa kertoa omia ideoitamme. Ainakin pääkaupunkiseutulaisia asiakkaita ilahduttavia uudistuksia onkin luvassa, niistä varmasti tulee lisäinformaatiota myöhemmin.

Meillä oli illan aikana myös mahdollisuus tehdä ostoksia ja kiitos loistavan itsehillintäni, ostin maltilliset kolme lakkaa: Color Clubin Miss Blissin leimailuun, Konadin valkoisen tekstuurin ja Konadin kullanvärisen glittertopperin (poistokorista 2€) -sillä huomasin hiljattain kynsiä lakatessani, että minulta puuttuu sellainen kokonaan ja olisin kaivannut sitä. Problem solved.

Konadin laatta poikineen

Meille oli vielä koottu kotiin viemisiksi söpöt vaaleanpunaiset lahjakassit jossa oli kivoja juttuja testattavaksi. Näistä laitan pari itselleni tarpeetonta juttua arvontaan, johon sain myös muutakin teitä lukijoita ilahduttamaan. BND nimittäin juhlistaa kaksivuotista taivaltaan parin viikon kuluttua ja voin paljastaa, että niin mukavia palkintoja on tiedossa että melkein harmittaa, kun en itse voi osallistua:D

Tilaisuuden päätyttyä kävimme vielä punatukkaisen seuralaiseni kanssa kaupungilla vähän joulupukin asioilla ja syömässä. Loppuun siis perinteinen sushikuva:) Asukuvaa ette tällä kertaa saa;)

Siitä jättimäisestä juustokakkuviipaleesta, jolla romutin terveellisen ateriakokonaisuuden, en nyt laita kuvaa.

Suurkiitos vielä Satu ja Viivi, oli mukava ja onnistunut tapahtuma! Toivottavasti ei jäänyt ainutkertaiseksi, olisi ilo tulla toistekin vierailulle:)

8 thoughts on “CesarsShopin bloggaajailta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *