Catricen edullinen meikinpohjustaja

Olin tosi iloinen, kun keväällä mun lähikauppaan oli ilmestynyt Catricen ja Essencen hyllyt. Essence on kaikille tuttu, mutta sisarmerkkiä Catricea ei käsittääkseni tunneta yhtä hyvin.
Itse tutustuin Catriceen vuosia sitten kynsiharrastuksen kautta, sillä merkin lakat ovat hyvälaatuisia ja edullisia -kuten toki myös Essencenkin.

Esillepanoa katsoessa voisi ajatella, että Essence puhuttelee ehkä nuorempia ja Catrice aikuisempia asiakkaita, minä taas suosittelen tutkailemaan molemmat hyllyt:)


En tietenkään olisi tarvinnut yhtään meikinpohjustajaa, mutta ne ovat aina kiinnostaneet mua. Ja vielä kun jotain saa halvalla, niin eipä muuta kuin kassan kautta kotiin ja testaamaan.


Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner maksoi alle kuusi euroa ja on ollut joka sentin väärti.

Hennon vaaleanpunertava pohjustaja tuo kasvoille heleyttä, tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää jonkin verran huokosia ja juonteita. Yhtä tasoittava tämä ei ole kuin ikisuosikkini Clarins Instant Smooth Perfecting Touch, mutta hintaakin on murto-osa siitä. Öljytön koostumus ei ole yhtä silikonisen tuntuinen vaan voidemaisempi ja kevyempi.
Meikkivoide levittyy päälle vaivatta enkä ole saanut tätä rullaamaan tai murustumaan millään kombolla, vaikka käytössä olisi ollut eri ihonhoitotuotteet tai meikkipohja.


Catricen tai Essencen tuotteita ei testata eläinkokein. Pikkurahalle saa todella hyvää vastinetta ja toivon, että tuote on pysyvässä valikoimassa koska tulen varmasti ostamaan tätä jatkossakin. Helppo 5/5!

10 thoughts on “Catricen edullinen meikinpohjustaja

  1. Mulla on ollut käytössä Catricen tuubissa oleva Prime and Shime huokosia blurraava primeri, joka oli melko hyvä. Tuota purkkiprimeria en olekaan hoksannut ollenkaan. Kiitos vinkistä, otan siitä vaarin;) :)

    1. Mä varmaan kokeilen sen tuubiversion itsekin sitten kun saan vähän entisiä primer-varastoja vajuutettua, on näet kokeiluhuumassa päässyt eräskin purtilo pesiytymään laatikoihini:D

  2. Kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla tätä. Onhan noita pohjustajia kertynyt tuonne kaappiin mut tällä hinnalla sillä ei liene niin väliä. ;)

  3. Täytyypä tosiaan ottaa asiaksi hankkia tämä! Clarinsia ei vaan myydä meidän huudeilla, niin täytyy varta vasten tehdä shoppailureissu ja ne on aina vähän pahoja ne :D

  4. Kiinnostaa! Me tykätään aika samanlaisista pohjustajista joten tää vois olla minunkin mieleen. Mun silmiin ei vaan oo osunu yhtään catricehyllyä, pitänee käydä siellä sun huudeilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *