Cathy ja Wuthering Heights

Loppiainen! Jokos olette kantaneet (aidot) kuuset pihalle? Loppiainen on mulle jotenkin vaikea sana, sekoitan sen aina mielessäni laskiaiseen. Lappiainen, loskiainen, whatever:)


Kaksi muuta hankkimaani To Emily Bronte-kokoelman kaunotarta tulevat tässä. Lakkauksen pohjalla on Cathy, joka on hyvin vaalea harmaa ryyditettynä hienoisella shimmerillä. Vaaleasta sävystä huolimatta Cathykin peitti kahdella kerroksella, mistä jopa hieman yllätyin, sillä olin kuvitellut tarvitsevani kolme. Hyvä koostumus, vaikka harvoinpa A Englandien kanssa on tarvinut pettyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wuthering Heights on jämäkkä, hyvin peittävä lakka ja se toimi erinomaisesti leimauksessa. Käytin samaa BCN-051 -lumihiutalelaattaa kuin näissä ensilumikynsissä, leimailin vaan kuvioita sekaisin kummastakin hiutalekuviosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Enpä ihmettelisi, vaikka täällä nähtäisiin vielä kolmannetkin samalla pomminvarmalla reseptillä laaditut kynnet, siinä määrin olen tykästynyt näihin hiutalejuttuihin:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ihan älyttömän kauniita lakkoja kumpikin, vai mitä?

cathy_wutheringheights

Viettäkäähän kiva pyhäpäivä, kohta on taas arki edessä.

[line]

A Englandin Cathy saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

36 thoughts on “Cathy ja Wuthering Heights

  1. Kiitti! Näitä tulee kyllä lisää Cesarsillekin vaikka nyt postauksen julkaisuaikaan osa olikin loppu. Ovat kyllä omistamisen arvoisia:)

 1. Hiutaleet on kyllä niin ihana tapa koristella kynnet <3 Ja tää lakkaus on kyllä upeasti onnistunut, niin lakkavalintojen kuin koristelujenkin puolesta :) ♥

 2. Eih! Sullakin tää toimii noin hyvin leimauksessa! Mä en saanut onnistumaan leimoja sitten alkuunkaan, olikohan mulla liian paksut kuvio valittuna. Pitää kyllä yrittää uudelleen. Nämä on aivan ihanat!

  1. En tainnut kokeilla muuta laattaa mutta ainakin tässä laatassa molemmat lumihiutalekuviot toimi moitteettomasti. Kokeile ihmeessä jollain toisellakin kuviolla:)

 3. Onneksi Heights on jo tulossa mulle, koska muuten kiljuisin ääneen :). Cathyä ilman kuvittelen voivani elää, mutta kuka tietää. Tuo pullokuva on ehkä jo liian kaunis. Ei siellä saa olla tuollaista shimmeriä seassa! Mulla on muuten tuo ihan sama ongelma lappiaisen ja loskiaisen kanssa. Tänään just taas ääneen ihmettelin, että mikä kumma se loppiainen edes on ja miksi se on pyhäpäivä. Googeli kertoi miehen välityksellä kyseessä olevan itämaantietäjien Beetlehemiin saapumisen päivä. En mä kyllä silti ymmärrä miksi sen pitää olla pyhä. Mistä kaukaa ne heebot tuli, kun niillä meni kaksi viikkoa matkassa?

  1. Repsahdin vikalle lauseelle:D Mulla ei ole vastausta tuohon antaa, kun olen tällainen pakana mutta mielenkiintoinen kysymys kuitenkin.

   Jos mun pitäisi valita näistä lakoista vain toinen, niin kyllä se olisi WH koska se leimaa. Mutta koska molemmat nyt ovat jo mulla, pidän ilolla kummatkin. Ehkä Cathy päätyy vielä sullekin joku päivä:)

 4. Nää kaksi lakkaa on kyllä yhdet kauneimmista mitä oon nähnyt aikoihin. Ansaitsevat kaiken mahdollisen hypetyksen. Kunhan saan Cadillacquerit urakoitua alta pois, tartun näihin ihan varppina :)

 5. On kyllä tosi nättejä lakkoja, ja lakkaus myös <3 Silmä jotenkin lepää näissä Enkun lakoissa :3

  1. Miten mä saatoin unohtaa pullat! Ne on mun heikko kohtani makeissa leivonnaisissa, voisin elää koko helmikuun laskiaispullilla. Kunhan niissä on hilloa sisällä:D

 6. Ay caramba!! Aivan ihana lakkaus! Oon kuolannu tuota tummempaa jo tovin ja nyt sitä näyttäis taas olevan Cesarsilla… Mut kylläpä nyt iski täysillä tuo Cathykin, ja Let me in ei kiinnostanu oikeestaan ollenkaan ennen ku näin sen sun kynsillä… Must have-juttuja taas lisää siis… =D

  1. Musta tää on oikein onnistunut kokoelma, voisin itsekin haluta vielä ne puuttuvat:D Enkä myöskään ole kyllästynyt lumihiutalekynsiin, ”onneksi” talvea näyttää riittävän:)

 7. Taas on niin kaunista että itkettää. Kuule, mun toive olisi, että tekisit postauksen lakoista, joilla leimaus onnistuu hyvin. Mulla on noita Konadin leimauslakkoja, ja sitten joillakin HARVOILLA ns. normilakoilla olen joskus onnistunut leimaamaan jotain, mutta yleensä menee persiilleen. Laittaisit vaikka Top Ten -leimaussuosikkisi listaksi.

  1. Älä itke, ystävä hyvä:) Laitan idean korvan taa, kiitos! Mulla on leimauslakkalaatikossa myös niitä tavislakkoja, joten postaus voisi olla hyvinkin toteuttamiskelpoinen.

  1. Olen samaa mieltä, tosi onnistunut kokoelma! Näiden kahden lakan yhdistäminen oli kyllä aika selvä vaihtoehto jo hankintavaiheessa, sopivat niin hyvin toisiinsa:)

  1. Kiitos:) Ja nyt kun luin tän kommentin, muistin, mitä lakkaa KBShimmerin Fleece Navidad muistuttaa. Pyörittelin sen tikkua tänään käsissäni ja mulla oli olo, että oonkohan lakannut tällä vai en. Enpä ollut, mutta aika samanlainen on tuo Cathy. FD:ssä on tosin holoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *