Catherine Arleyt ja arvontamainos

Pakkohan tätä on mainostaa kun palkinnot ovat käsittämättömän hienot. CupCakez -blogissa on käynnissä 1v -arvonta johon voit osallistua tästä 

Kuvassa näkyy pääpalkinto ja lisäksi luvassa on upeita ”lohdutus”palkintoja. Arvonta päättyy 30.9.

Sitten Beautycosmetic.biz -tilaukseeni. Olin varautunut paljon pitempään odotteluaikaan mutta tavarat tuli tosi nopeasti. Tein tilauksen 28.8. ja se oli perillä 5.9. Verkkokaupassahan on sellainen käytäntöä ainakin Suomeen tilatessa, että kun tilaus on tehty, tulee sähköpostilla vahvistus ja samalla myös tieto postikuluista. Tähän viestiin vastaamalla saa Paypal -laskun.

Essenceä oli huonosti saatavilla joten tilasin lähinnä näitä Catherine Arleyn lakkoja. Ikävä kyllä oli todella pilvinen sää joten holoefekti jää katsojan mielikuvituksen varaan.
Esittelen samalla muutkin tilaamani lakat koska niitä oli vain muutama.

Vasemmalta oikealle sävyt 701, 711 ja 936

701 ei ole keltainen vaikka siltä näyttää, lähinnä ehkä limenvihreä. 711 on puhdas neonvihreä, vaatii alle valkoisen lakan. 936 on shimmerinen viininpunainen joka ei näytä pullossa eikä tässä kuvassa mitenkään erikoiselta mutta on tosi nätti livenä.


 800
804

677

673

666

667

805

Blogger päätti kesken kaiken tehdä kiusaa ja kun yritin lisätä kuvatekstejä, koko kuva hävisi bittiavaruuteen. Niinpä kirjoitin ne kuvien yläpuolelle enkä yritä enää laittaa niitä samaan järjestykseen kuin yhteiskuvassa. Sentään ne kaikki nyt ovat täällä ja oikein numeroituina…

677 on ”köyhän miehen extravagance” eli laimea kopio upealle OPI DS Extravagancelle jota olen himoinnut mutta se on sekä kallis että aika hankalasti saatavissa. Täällä vertailua näistä kahdesta.

Muutama random-lakkakin tarttui mukaan.
Flormarit olivat joko hutiostos tai sitten olen katsonut numerot väärin mutta en tosiaankaan halunnut näitä. Hopeanvärinen minulla taitaa jo ollakin entuudestaan…jos joku haluaa lunastaa nuo omakseen, käsi ylös:) Sävyt ovat 118 ja 102.

Essence Nail Art Special Effect topper sävy 08, Night in Vegas

Essence 36 Enchanted Fairy
Night in Vegas lakattuna mustan lakan päälle
Kiekolle en näitä nyt saanut kun yhdet katosivat maailmalle ja toiset eivät ole vielä tulleet. Lakkasin tipeille mutta ulkona tuuli niin kovaa, että ne lentelivät iloisesti pitkin pihamaata:D
Tällaisia tällä kertaa. Nyt menenkin ostolakkoon määrittelemättömäksi ajaksi:)

14 thoughts on “Catherine Arleyt ja arvontamainos

 1. Oooo, mitä ostoksia! Oon kade :D Tervetuloa ostolakkoon! Oon kanssa lakkoillut jo varmaan pari kuukautta ja silti eilen tein laattatilauksen mimaxille :D

  1. okei ei paha hinta noin upeesta lakasta ,eli tein itekki sit hyvän diilin ku maksoin 1e tuosta kirpparilla ,näytti ettei ollut käytetty tai sit tosi vähän =)

 2. Toi Night in Vegas = Pakko Saada Myös! Mä haluun ostaa pois kuleksimasta sulta nuo Flormarit, mulla joku harmaa kausi menossa. Lakkasin just Sisilian tuliaisella kynnet ja huomasin et on aikaslailla sama harmaa kun mun keittiön alakaapisto :D Vielä ”hopeiset” leimat päälle ja on vlopun kynnet valmiit :)

  1. Tehdään kimpassa tilaus kun rahavarat taas sallii:) Eikunsiis heti kun ostolakko on ohi!

   Mä haluaisin tilata tuolta muutakin kosmetiikkaa mut postikulut ei varmaan niin dramaattisesti nouse vaikka tilais enemmänkin kerralla.
   Nakkaan sit Flormarit sulle kun nähdään:)

 3. Siirryin kans nyt ostolakkoon, karu totuus iski kun opintotuki napsahti tilille palkan sijaan :P on kyllä nyt niin paljon kaikkea kivaa että riittää lakattavaa pitkäksi aikaa.

  ..niin ja tietysti en minäkään laske tähän sitä MO -kimppatilausta :D

  1. Raha ei tuo onnea, materia tuo;) Kieltämättä sitä ajattelee, että kun kerran tilataan jostain maailman ääristä kamaa niin eihän sieltä ihan vähää määrää kannata tilata kerralla;) Ihan kaikkea en edes ole täällä erikseen esitellyt kun onhan se joskun vähän noloa….

   Kiitos tunnustuksesta <3 lisäsin sen tuonne aiemaan postaukseen:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *