By Raili-ihonhoitotuoteuutuudet

Postaus sisältää ilmaisnäytteinä (pr-sample) saatuja tuotteita

Kaikkien tuntema maskeeraaja-meikkitaitelija Raili Hulkkonen lanseerasi viime syksynä oman meikkisarjansa. Tänä keväänä sarja täydentyy ihonhoitotuotteilla.

Sain testiin aiemmin julkaistuja meikkituotteita sekä uudet ihonhoitotuotteet. Muutama tuote on jo osoittautunut aivan loistaviksi ja jäänyt päivittäiseen käyttöön. Ihan kaikkea en ole vielä ennättänyt testaamaankaan, eli meikkeihin palaan myöhemmin.

By Raili -tuotteet on suunnattu aikuiselle naiselle ja ne on valmistettu Suomessa. Hieno juttu!


Ihonhoitolinjaan kuuluvat tällä hetkellä seuraavat tuotteet
•Beauty Essentials Hydrating Cleanser
•Beauty Essentials Micellar Water
•Beauty Essentials Hydrating Lotion
•Beauty Essentials Pro Lift Face Cream
•Beauty Essentials Pro Lift Serum
•Beauty Essentials Pro Lift Eye Cream


Tämä kolmikko on osoittautunut timanttiseksi taistelussa ihon kuivuutta vastaan.


Puhdistan meikin aina kaksivaiheisesti, eli ensin puhdistusöljyllä ja lopuksi puhdistusgeelillä tai vastaavalla. En ole ollut suuri puhdistusmaitojen ystävä, koska olen kokenut ne usein aika tehottomiksi ja koostumukseltaan epämiellyttäviksi.
Beauty Essentials Hydrating Cleanser-puhdistusmaito on kuitenkin aivan eri maata. Ihotuntuma on miellyttävä, tuote emulgoituu hyvin veden kanssa ja vie mukanaan puhdistusöljyn ja meikinrippeet. Iho puhdistuu tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Mukana on hoitavaa karitevoita ja antioksidanttista puolukkauutetta.

Beauty Essentials Micellar Water sopii meikittömiin päiviin, kasvojen aamupuhdistukseen tai viimeistelyyn, jos iholle kuitenkin jäi vielä jotakin edellisistä vaiheista huolimatta. Misellivesi ei kuivata, ei kirvele silmissä ja jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi.


Hoitonesteet ovat mulle aika uusi tuttavuus, sillä olen vasta kuluneen talven aikana löytänyt ne osaksi ihonhoitorutiinejani. Mulla on tällä hetkellä avattuna kolme tuotetta; Whamisan Toner Deep Rich, Huxleyn Secret Of Sahara Toner sekä By Raili Beauty Essentials Hydrating Lotion. Näistä Whamisa on ylivoimaisesti kosteuttavin, mutta ärsyttää mun ihoa enkä pysty käyttämään sitä päivittäin. Huxleyssa on ihana tuoksu, hellävarainen koostumus ja kaunis pullo, mutta kosteutustehot eivät oikein riitä nyt talvella mun iholle.

Beauty Essentials Hydrating Lotion asettuu näiden kahden väliin. Koostumus on paksuhkoa, mutta imeytyy silti hyvin ihoon. Yleensä laitan vain yhden, korkeintaan kaksi kerrosta, mutta halutessaan tuotetta voi huoletta kerrostaa kasvoille niin paljon kuin tuntuu tarpeelliselta. Tästä tulee iholle sellainen plumping-efekti, jonka ansiosta iho näyttää tasaisemmalta. Mun herkästi reagoiva ihoni on sietänyt tuotetta hyvin.
Teho perustuu hyaluronihappoon ja kotimaiseen puolukkauutteeseen. Hinta on mukavan maltillinen, parinkympin luokkaa. Kaikkien nyt esiteltyjen tuotteiden pakkauskoko on 150ml.

En keksi sarjasta mitään muuta negatiivista, kuin tuoksun, joka toki on yksilöllinen kokemus, mutta itse en ole kukkaistuoksujen suurin ystävä. Tuoksu on onneksi mieto, eikä jää levityksen jälkeen kasvoille leijumaan. Säilyvyysaika on melko lyhyt, 6kk avaamisesta.

Kaikki tuotteet löytyvät jo By Raili-verkkokaupasta ja pian myös Sokos-tavarataloista.

8 thoughts on “By Raili-ihonhoitotuoteuutuudet

 1. Kiitos vinkistä. Katselin hänen meikkejä Sokoksen ikkunassa muutama kuukausi sitten . Ilahduttavaa, että on ihonhoitoon laajentanut sarjaansa. Nämä sopisivat varmasti hyvin iholleni ja näkyivät olevan vielä maltillisen hintaisiakin, mikä oli iloinen yllätys. Täytyy käydä testaamassa tuotetuntumaa Sokoksella, kunhan sinne saapuvat ja elämä tästä kaikilta osin taas normalisoituu.

  1. Mä olen tällä viikolla ottanut testiin myös seerumin ja sy-voiteen ja tykännyt niistäkin tosi paljon. Silmänympärysvoide ei ole ärsyttänyt mun tällä hetkellä todella herkkää sy-aluettani ja koostumus on tosi miellyttävä, kosteuttava ja hyvin imeytyvä. Seerumi on vesimäinen ja tuntuu myös todella kosteuttavalta ja ihoa täytelöittävältä. Uskallan siis suositella lämpimästi näitäkin tuotteita!

   Toivotaan, että elämä pian normalisoituisi <3

   1. Täytyypä pitää mielessä, että tsekkaan nuokin kaupassa. Etsinkin uutta sy-voidetta, kaipaisin hiukan enemmän kosteuttavampaa nykyisen tilalle. Seerumeita käytän reippaasti aamuin illoin, kuten ikäiseni onkin jo syytä :) Tähän mennessä suursuosikkini seerumeissa on kyllä Lumenen Lähde. Mutta aina voi kokeilla uutta.

 2. Mä kans yllätyin iloisesti hintatasosta! Mulla ei ole nyt oikein mitään kympin arvoista kakkosvaiheen putsaria, joten laitan vinkin mieleen. Tyylikkäät pullot kans!

  1. Mulla jäi näköjään kommentit pakkauksista kokonaan kirjoittamatta, mutta siis tykkään myös yksinkertaisen tyylikkäästä ulkoasusta. Putsari on kyllä erittäin miellyttävä ja postauksen kirjoittamisen jälkeen olen ottanut käyttöön myös seerumin ja sy-voiteen, joista olen tykännyt. Huomaan, että alan tottua myös tuoksuun, eikä se enää tunnu niin ”häiritsevältä” kuin alussa:)

 3. Mulle koitettiin paikallisessa emotionissa Railin primeria ja tykkäsin. Meikkivoide menis arkena…mutta juhlaan ostin sitten sensain. Mutta haen ton primerin ja meikkivoiteen Raililta myöhemmin ja kiinnostaa tää ihonhoitokin. Katselin purkkejani ja mulla ei löydy oikeestaan ainoataan meikkiä tai ihonhoitotuotetta joka olis suomalainen merkki. Hiusjutuista kyllä löyty. Mutta mietin, että haluaisin lisätä kotimaisia tuotteita.

 4. Meikkivoide on tosiaan ohut, eli jos tykkää peittävämmästä tai kaipaa vahvempaa pohjaa juuri esim. juhlaan, niin se ei ehkä ole paras vaihtoehto. Ymmärrän toki ajatuksen, että ihoa ei ole tarpeen peittää ja itsellänikin meikkipohjat ovat vuosien varrella ohentuneet, mutta varmasti jokainen kaipaa joskus myös sitä peittävämpää pohjaa. Kotimaisuuden ja pienempien yrittäjien tukeminen olisi juuri nyt ensiarvoisen tärkeää, mutta kosmetiikan hankkiminen ei välttämättä ole ensimmäisenä mielessä. Toivotaan, että voisimme pian palata normaalielämään <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *