Budjettitason vaihtoehto

Tässä ihan muutama päivä sitten käytin lakkaukseen Flormarin söpöä glitterlakkaa. Kun tänään vaahtosin ostaneeni Tarjoustaloreissulla KAKSI uutta Florkkua, sain ankarasti pyyhkeitä pariltakin blogikollegalta. Puolustauduin sillä, että lakat olivat tarjouksessa ja niitä piti ostaa kaksi, vaikka oikeastaan halusin vain toisen. No hei, kaksi lakkaa maksoi 3€.

Se haluamani toinen on U12, jonka näette heti tuoreeltaan täällä. Hyvin kaunis sävy, jollakin tapaa itämainen ja niinpä valitsin sen kaveriksi kullanväriset koukerodecalit.

Nätit, mutta hei oikeesti: MISTÄ näitä pjaskoja siirtokuvia oikein sikiää?? Nämä olivat lähes yhtä huonolaatuisia kuin täällä käyttämäni, paitsi että nämä eivät sentään sulaneet päällyslakan alla. Kuvaa sai liottaa monta minuuttia ja siltikään se ei olisi halunnut irrota taustapahvista ja kynsille asetellessa se oli jäykkä, muovinen pala, joka ei halunnut taipua kynnelle saati pysyä siinä. Kuvat on muuten samaan aikaan tilattu Chez Delaneylta, nämä on varmaan jonkun maanantain tuotoksia.

Decalijärkytyksestä toivuttuani lisäsin vielä niitit niiden kaveriksi.

Lakasta piti puhua vielä mutta kiihdyin muistellessani kokemiani kärsimyksiä.
U12 peitti kahdella kerroksella mutta oli aavistuksen rasittava levittää. Koostumus oli jellyinen glass fleck ja lakka oli jotenkin ”jäykkää” tai paksuhkoa, se tuppasi kärkeä kohden mennessään tavallaan paakkuuntumaan. Tosi hankala selittää mutta ehkä tästä tajuaa. Siveltimellä oli hankala tehdä korjaavia vetoja.

Hinta-laatusuhde ei siltikään ole huono, ei missään tapauksessa. Helposti käy harrastuksen edetessä niin, että alkaa ”snobbailla” ja lakkailee vaan merkkilakoilla (koska nälkä kasvaa syödessä) mutta kiva on välillä kokeilla näitä halpiksiakin. En traumatisoitunut:)

Mitäpä tuumaa suuri yleisö?

35 thoughts on “Budjettitason vaihtoehto

 1. Tosi nätti lakkaus! Flormarit on kyllä oikeasti tosi hyviä laadultaan; näitä levitteli ilolla tikuille mutta harvemmin on tullut vielä kynsiä lakattua. Pullon muoto ja lakkojen nimet ärsyttävät, ehkä sitten niinkin paljon että sitä mieluummin lakkaa esimerkiksi jollain OPI:lla.

  1. Pullo on susiruma eikä tuo suippo sivellinkään ihan jämptisti käteen istu mutta tää oli varsin positiivinen kokemus noin muuten. Tuskin näitä nyt vallan haalimaan alan, kyllä tää lähtee kiertoon siinä kuin moni muukin mutta kiva oli kokeilla:)

 2. Suuri yleisö tuumaa ainakin tältä suunnalta, että ihanat Bollywood-kynnet! Flormarit on halpislakkojen kärkikastia (Essencen ja Kikon jälkeen), joten kyllä niistä näteimmät kannattaa kotiuttaa :)

  1. Tää kiittelee jälleen! Pieni lohkeama on yhdessä kynnessä parin päivän jälkeen mutta muuten tuntuu ihan kestävänkin kynsillä. Kärkikulumaa ei ole tavallista enempää.

 3. Todella kauniit! :) Itämainen tunnelma tulee minullakin mieleen, toisaalta nuo decalit on myös hieman kuninkaallisen näköiset, heh. Harmi, että nuokin siirtokuvat olivat p*skoja.

  1. Kiitti:) Mä vielä muistan käyttäneeni joskus aiemmin samoja hopeisia eikä niissä mun mielestä ollut näin kurja laatu. Toivottavasti ei ole pysyvä muutos, muuten en uskalla enää tilata tuolta mitään:P

 4. Itseltä löytyy tuo sävy ja 40-50 muuta Flormarin sävyä. Suurin osa toimii vesimarmoroinnissa mm. kuin unelma ja muutenkin hyvin harva Flormar on päätynyt askartelulakaksi. Värit on niin hienoja, että olen ostanut jopa ihan tarkoituksella tuplat; toinen kynsiin, toinen askartelumaaliksi. Mulle ainakin kelpaa niin Chanelit kuin 50 sentin lakat Egyptin reissuilta jos väri vaan on hyvä ja lakan tottelevaisuus vähintäänkin keskikastia. Harvoinpa sitä yleisö tietää mikä lakka kynsillä on jos sitä ei esim. blogissa erikseen mainitse :) Kiitos vielä vinkistä käyttää ko. lakkaa kultaisten decalien kanssa. Tulen varmasti toteuttamaan tämän jossain vaiheessa.
  t. Nunnuli

  1. Joo totta muuten, cremet ainakin toimii oivallisesti vesimarmoroinnissa. Mä karsastan niitä Chanelin ja Diorin ym. lakkoja, niissä maksaa brändi niin paljon etten pidä niitä kiinnostavina vaikka kieltämättä huolisin, jos joku haluaisi välttämättä lahjoittaa mulle esim. Taboon:)

  2. No eipä mullakaan ole kuin Peridot, jonka löysin Istanbulin lentokentältä hintaan 20e. Matkakassaa kun oli vielä jäljellä, niin päätin sijoittaa. Yleisesti ottaen en kyllä maksa lakasta yli 10 egeä ellei väri ole jotenkin erinomaisen erikoinen.
   Nunnuli

 5. Kyllä tykkään! En ole Flormarin lakoillani hetkeen lakkaillut, nyt tuli sellainen olo, että on ehkä seuraava lakkaus tehtävä tällä merkillä. Edullisista lakoista nämä on kuitenkin minusta yksiä parhaista :)

  1. Mullakin on jotain Florkkuja pyörinyt laatikossa varmaan pari vuotta, suurimman osan myin pois mutta täytynee kaivella ne loputkin esiin ja oikein ottaa asiakseen kokeilla:)

 6. Kiva nähdä täällä välillä vähän halvemmillakin lakoilla tehtyjä lakkauksia, kauniit ovat :) Nätti lakka eikä tosiaankaan hinnalla pilattu, en malta odottaa että pääsen tuolla itsekin lakkaamaan!

 7. ite tykkään kyllä noista flormarin lakoista, koska niissä on hinta-laatu suhde kohdillaan :) 1,5e lakasta, jossa on kuitenkin tavaraa useampaan lakkauskertaan ei oo paha. Etenkin nuo miracle-lakat on ollut mun mieleen :)

 8. Aika herkullisen värinen lakka, eikä kyllä flormareita kannata kahta kertaa miettiä että raaskiiko ostaa jos joku vähänkään mielenkiintoinen löytyy. :) On tässä moneen otteeseen todettu että lakat on hinta/laatusuhteeltaan erinomaisia.

 9. Hyvin kauniit :) Flormar on ihmeen hyvälaatuinen, itsekin aivan yllätyin siitä. Ja ollut muutaman päivän kynsillä sen sävy U34, lähellä tätä, mutta viininpunasempi, tykkään tosi paljon ja peitti jo kahdella kerroksella. Ei musta Flormareissa mitään hävettävää ole, mikäs sen ilahduttavempaa löytää hyviä lakkoja myös edullisestikin :)

  1. Kyllä tää ihan hyvin pysyi kynsillä, yhdessä on pihahommien jäljiltä pieni lohkema mutta muuten ei moitittavaa. Ehkä ärsyttävintä on ruma pullo ja se, että nää ei mahdu Helmeriin pystyyn:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *