Boxycharm toukokuu

Toukokuun Boxycharm saapui vihdoinkin! Mua vähän jännitti hakea paketti, sillä tähän saakka boksit tuottaneet pääasiassa pettymyksiä ja olin jo parista blogista lukenut, että tämäkään boksi ei ollut kaikilla se paras mahdollinen.
Nyt multa meni vielä kesäkuun veloitus ja koska boksi saapunee heinäkuun puolella, siitä saa pulittaa alvit ja Postin käsittelymaksun. Tässä on vielä hiukan aikaa miettiä, jatkaako tilausta vai kokeilla boksitonta elämää.

Tähän astisista Boxycharmeista tää oli kuitenkin paras, sillä mukana oli viimein luomiväripaletti, joita ennen tuntui tulevan jokaisesta boksista, mutta mun kohdalleni sellaista ei vielä ollut osunut.

KAB Cosmetics Day + Night Eyeshadow palette (arvo $52) on tosi kaunis paletti, sävyjensä puolesta mulle mieleinen ja ainakin swatchaillessa vaikutti hyvälaatuiselta. Kokeilin vanhan meikin päälle Twinkle Twinkle-sävyä vasemmasta yläkulmasta ja sehän oli aivan ihana luomella. Mattasävyt vaikuttivat kermaisen pehmeiltä ja hohtavat puolestaan todella hohtavilta. Tää kyllä pelasti koko boksin!

Skin Inc My Daily Dose Of Uplift on pullossa todella kaunis seerumi, joka sisältää kollageenia, hyalyronihappoa, Q10-koentsyymiä ja sopii siten hyvin ikääntyvän ihon tarpeisiin. Testiin ilman muuta, kuulostaa lupaavalta. Tämän arvo oli $65/30 ml.

Itse valitsemani tuote oli Tarte Shape Tape Glow Wand-peiteaine. Pari kiinnostavampaa tuotevaihtoehtoa oli ehtinyt loppua ja tän kanssa arvoin sävyä hyvän tovin. Kyseessä on hohtava peitevoide, joka taitaa olla kuitenkin pikkuisen liian vaalea mulle ainakin silmänalusille. Tästä tuli tosiaan reippaasti valoa silmien alle ja tuote varmaan toimisi kivasti, jos sävy olisi oikea ja osaisin käyttää tätä oikein. Päässä on tuommoinen jännä meikkisienimatskua oleva töpsötin, jonka saa irti puhdistusta varten. Arvo $27.

Ciaté London Bamboo Bronzer olisi varmasti mieluisa, jos käyttäisi bronzereita. Mä en edes testannut sävyä, koska annan tän eteenpäin. Nättihän tuo on kuin mikäkin, mutta mulle turha. Arvo $28.

Bellapierre Cosmetics Mini Kabuki Brush väittää olevansa 20 dollarin arvoinen, mutta itse sanoisin, että kaksi dollaria voisi olla käypä arvo. Kabuki on lörppö rimpula, ei kovin tiivis ja siitä harotti muutamia karvoja heti uutuuttaan. En juuri koskaan käytä kabukisiveltimiä ja jos tarve tuleekin, mulla on huomattavasti parempia vaihtoehtoja omasta takaa. Tää oli kyllä boksin floppituote ja kaiken lisäksi seilasi irrallaan laatikossa ilman mitään suojusta.

Toukokuun sisältö jäi upean paletin ja seerumin ansiosta plussalle. Peiteaine on vähän kysymysmerkki, sitä mun pitää testailla ennen lopullisen mielipiteen muodostamista. Bronzeri oli itselleni turha ja kabuki ihan lelu. Onneksi en saanut sellaista susirumaa keltavihreää sivellinsettiä, jonka ainakin Taina oli omastaan saanut. Voihan olla, että siveltimet ovat ulkonäöstään huolimatta ihan käyttökelpoiset, mutta lasten vesivärisiveltimien väriset sudit eivät kyllä houkuttelee nappaamaan niitä käyttöön. Linda puolestaan oli saanut saman tuotteen, joka hänelle on tulossa kesäkuussa ja se on kyllä typerää tuotteiden kierrätystä Boxycharmilta.

Toukokuun Boxycharmin arvoksi tuli peräti 192 dollaria.

Mitä mietteitä teissä herättää tuo pian koittava tullimuutos, jos tilaatte tuotteita ulkomailta? Kuinka moni aikoo jatkaa esim. näiden jenkkiboksien tilaamista?

3 thoughts on “Boxycharm toukokuu

  1. Tää sun boksi oli tosi hyvä! Tai siis tota kabukia lukuun ottamatta, mikä ainakin mulla lähti heti laatikon pohjalle, jossa odottelee muitakin eteenpäin annettavia kosmetiikkatuotteita. Ei 20 dollarin arvoista sivellintä laiteta ilman mitään suojausta tai pakkausta boksiin. Oon samaa mieltä, että kaksi dollaria olisi käypä arvo tolle tuotteelle :D

    Toi paletti on UPEA! Harmittaa, etten saanut sitä, mutta toisaalta oon niitä paletteja Boxyn kautta saanut jo todella paljon, joten hyvä että niitä laitetaan uudemmille tilaajille<3

  2. Siis tuo paletti on kivan näköinen, harmitti minuakin etten sitä saanut, mulla on kaksi boxia nyt ollut ilman luomiväripalettia vaikka oletin että niitä tulisi tiuhemmin. Toivon nyt Luxeen sitä palettia mikä olisi tarjolla <3 seurailen näitä sisältöjä ja sitä miten hinta ja laatu kohtaa tullimuutoksen jälkeen. Voi olla että vaihdan Luxen perusversioon jos sisältö ei ole luksus. Muutenkin näissä on kyllä tosi paljon vaihtelua ja tuntuu ettei kukaan meistä saa samanlaista sisältöä ikinä. Tosi hyvä sisältö kyllä sulla, bronzeri on nätti mutta tuo sivellin ei kovinkaan kummoinen, mulla on se joskus ollut. Luomiväri, seerumi ja Tarte olis tulleet käyttöön :)

  3. Olipas sulla ihana boksi ja upea tuo paletti!! Oikeastaan koko boksi olisi ollut mulle erittäin mieleen :) En käsitä miten näissä on näin isoja eroja tilaajien välillä. Kyllähän nuo tuollainen upea luomiväripaletti tekee paljon koko boksiin vaikka muut tuotteet olisivat vähän sinnepäin. Itsellä sitten kaksi primeria samassa boksissa… No joo, tilaus meni tauolle joka tapauksessa niin kiva lukea nyt muiden postauksia :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *