Boxycharm marraskuu

Marraskuun Boxycharm saapui mulle vasta reilusti joulukuun puolella. Tullasin boksin etukäteen, mutta Suomeen päästyään sitä lajiteltiin ja rekisteröitiin lukemattomia kertoja. Mietin tosissani tilauksen laittamista tauolle, koska boksin hinta nousee, postikulut alkaa olla todella korkeat ja siihen päälle vielä alvit. Aina mä sen kuitenkin unohdan ja huomaan kuun alussa veloituksen menneen taas kortilta. Marraskuun boksi oli sentään aika kiva!

Oma valintani boksiin oli Kate Somerville Goat Milk Moisturizing Cleanser. En muista enää, mitä muita vaihtoehtoja siellä oli, mutta hellävaraiselle kakkosvaiheen putsarille on aina käyttöä. Tämän arvo on $40/120 ml.

Toivoin löytäväni boksista tämän Violet Vossin Violet Sunset Eyeshadow and Pressed Pigment Paletin ja ilokseni se olikin mukana. Luomivärit ovat laadukkaita ja sävyt varsin kivat. Arvo $37.

Glowoasis Milkdew Ph Balancing Moisture Milk Toner tuli painavassa lasipullossa, joka tietenkin tuntuu postikuluissa. Tuote on sentään ihan kiinnostava, eli kyseessä on kosteuttava kasvovesi, joka sisältää aprikoosinsiemenöljyä, soija- ja cica-uutetta. Arvo $34.

Trust Fund Beauty Better Than Therapy Lip Oil Clear oli niinikään mieluisa yllätys, koska käytän paljon huuliöljyjä. Tässä on jännä, tavallaan kuivempi koostumus kuin muissa testaamissani. Huulille jää vähän satiininen pinta. Tykkään! Arvo $18.

Laruce Beauty Face Disks -kestovanulaput saattoivat olla jonkun mielestä tylsät, mutta mä ilahduin näistäkin. Mulla on ollut pitkään käytössä Essencen vastaavat meikinpoistossa ja ne ovat palvelleet siinä tarkoituksessa hyvin. Kaikissa kolmessa lapussa on hieman erilainen pinta. Arvo $24.

Postauksesta tuli lyhyt ja ytimekäs, sillä olen kärvistellyt kolme viikkoa hartia-olkapääseudun jumituksen ja kivun kanssa eikä se tunnu vieläkään hellittävän. Sain kyllä tehokkaat relaksantit ja kipulääkkeet, mutta nytkin huomaan, että olkapäätä alkaa vihloa tää koneella istuminen. Olen pyrkinyt minimoimaan vapaa-ajalla tietokoneen ja myös puhelimen tuijottelun, kun töissä sitä saa tehdä  koko päivän.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

6 thoughts on “Boxycharm marraskuu

 1. Olipa kiva sisältö, sama kuin mulla! Pitäisköhän antaa mahdollisuus noille kestovanulapuille jos ne kerta on hyvät. Olen sellaisia testannut mutta en jotenkin pitänyt siitä tunteesta tai joku tökki…ja ne pitäisi pestä usein…
  Oletko kokeillut linimenttiä kipuun? Mulla on kans noita selkävaivoja ja lihasjumeja yläselässä, lihasperäisiä kyllä kaikki ja hevosten linimentti on ainut joka auttaa. Toivottavasti helpottaa pian…

  1. Musta noi kestovanulaput on käteviä meikinpoistossa! Käytin aiemmin liinoja, mutta nämä istuu käteen jotenkin paremmin. Pesen laput viikottain lakanapyykin joukossa, tulevat hyvin puhtaiksi korkeammassa lämpötilassa.
   Mun yks tuttu käyttää juuri tuota mainitsemaasi hevoslinimenttiä. En ole vielä testannut, mutta laitan harkintaan kun niska-hartiavaivat tuntuvat olevan koko ajan enemmän tai vähemmän riesana:/

  1. Nyt odottelen jo joulukuun boksia saapuvaksi ja siellä on tulossa ainakin kiva luomiväripaletti <3 Kaikki kosteuttavat avut tulee kyllä tarpeeseen nyt, kun pakkaset on taas kiristyneet ja naama tuntuu jäätyvän irti tuolla ulkona:(

  1. Joskus mietin, että onkohan mulla jo liikaa noita neutraaleja paletteja, mutta niihinhän sitä tulee aina tartuttua, kun aikaa ei ole mihinkään ihmeellisempiin meikkailuihin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *