Boxycharm maaliskuu

Jees, sain mun ekan Boxycharmin! Vaihdoin siis Ipsy Glam Bag Plussan tilauksen ainakin nyt kokeeksi Boxycharmiin, koska mun ihonhoitotuotevarastot on aika täynnä ja Ipsyn sisältö oli varsin ihonhoitopainotteinen. Iloitsin myös siitä, että Boxycharm oli päätynyt lähimpään pakettiautomaattiin siinä missä Ipsyn sai hakea hankalasti asiamiespostista tai jopa toiselta puolen kaupunkia. Paketti myös tuli huomattavasti Ipsyä nopeammin, vaikka käytän edelleen Planet Expressiä välityspalveluna.

Ipsyssä mahdollisuudet vaikuttaa sisältöön ovat kolmen itse valittavan tuotteen myötä Boxycharmia paremmat. Mä en enää muista, mikä näistä maaliskuun tuotteista oli se mun oma valinta ja huhtikuun boksin osalta kävi niin, että jostain syystä missasin kokonaan valintamahdollisuuden. Sisältö tulee siis olemaan täysin yllätys.

Ensimmäisen boksin sisältö ei ollut ihan jättipotti, mutta katsotaanpa tarkemmin.

Maven Beauty Rose Water Setting Spray (arvo $22/100 ml) oli kiva. Ruusuntuoksu on tosi mieto, haistoin sen vasta avaamalla kierrekorkin. Tuntuu ihan kosteuttavalta ja olen kyllä etenkin kosteuttavien meikinkiinnityssuihkeiden suuri ystävä. Jostain syystä myös pullon vähän retrohenkinen ulkoasu miellyttää:D Suihke on semi-hienojakoinen eikä tunnu roiskivan isompia pisaroita.

111Skin Celestial Black Diamond Contour Gel (arvo $140/15 ml)on peptidejä sisältävä silmänympärysiholle ja huulille tarkoitettu tuote. Pakkauksessa on hopeinen metallinen applikaattori pumppumekanismilla, joka saa aikaan sen, että tuote tuntuu viilentävältä levitettäessä. Tätä merkkiä on tullut pariin otteeseen Ipsystäkin ja täähän on ihan älyttömän kallis. En ihan ole päässyt kärryille mikä tässä maksaa. Mulla on ollut satunnaisessa käytössä merkin boosteri/seerumi enkä nyt aivan varauksetta siihen ihastunut. Saman tuotteen käyttö silmänympärysiholle ja huulille tuntuu myös vähän oudolta. No mutta, testataan.

Billion Dollar Brows Clear Brow Gel (arvo $18) oli mieleinen tuote, mulla kuluu nimenomaan värittömiä kulmageelejä edelleen tasaisesti järeämpien kulmasaippuoiden ja -vahojen rinnalla.

Too Faced Damn Girl! Mascara (arvo $26) olisi ollut kiva, ellei mulla olisi aika monta ripsaria odottamassa testausta. Nuukana en raaski avata niitä vain kokeillakseni ja lisäksi mulla on muutama suosikki, joista on kovin vaikea luopua. Tämä mascara lupaa volyymia ja pituutta sekä intensiivistä mustaa väriä. Mua miellyttää hieman erotellumpi lopputulos kuin mitä pakkauksen kuva lupaa, joten katsotaan. Pääsen tähän käsiksi ehkä kesällä 2022.

Huuliöljyt ovat löytäneet tiensä elämääni aivan uudella tavalla näiden jenkkiboksien myötä:D Kab Cosmetics Hydrating Lip Oil (arvo $20) on väritön ja tuoteselosteen mukaan tahmaamaton, mutta musta tää muistuttaa koostumukseltaan ja tuntumaltaan enemmän huulikiiltoa. Tukka siis tarttuu taatusti huuliin tuulisella säällä. Mä kyllä ihan tykkään huuliöljyistä mutta nyt laskin, että mulla on neljä erilaista käytössä eli ne riittää ehkä hetkeksi. Maskia käyttäessä mikään tahmea tuote ei ole vaihtoehto vaan mattapunalla mennään.

Mulle olisi mieluusti kelvannut esim. Viseartin luomiväripaletti, joita näkyi olevan boksin vaihtoehtoisina tuotteina. Tästä maaliskuun setistä tosin kaikki tuotteet jää itselle, vaikka eivät riemunkiljahduksia aiheuttaneetkaan. Mä kuitenkin haluan tilata jotain kauneusboksia, mielellään yllättyä sisällöstä edes osittain ja ainahan näissä ei välttämättä sisältö ole kokonaan mieleinen.

6 thoughts on “Boxycharm maaliskuu

  1. Noissa 111Skinin tuotteissa on kyllä järjettömät hinnat :D Käytin joskus jonkun heidän voiteen ja sehän oli siis ihan superhyvää ja pidin siitä tosi paljon, mutta jos ovh on tyyliin 200 dollaria niin juu ei tarvitse pelätä, että ostaisin uudestaan. Toi meikinkiinnityssuihke oli tosi kiva! Tosin mulla se ruikkii aina välillä tosi isoja pisaroita ja välillä taas tulee paljon hienojakoisempaa sumua. TF:n ripsari vaikuttaa kiinnostavalta!

    1. Mä nappasin nyt kuitenkin tuon sy-voiteen käyttöön saman tien. En uskalla laittaa liikkuvalle luomelle, mutta silmänalusiholla tuntuisi toimivan hyvin. Voide kihelmöi iholla hiukan ja jotain napakoitumista iholla vaikuttaisi tapahtuvan. Ei kyllä ole toivoakaan, että ostaisin näitä itse koska hinnat on ihan älyttömät:D

  2. Ihan kiva sisältö olisi ollut! Olisin tykännyt kaikesta mutta Viseart olisi ollut HUIPPU koska sen luomiväripaletit on todella laadukkaita <3 toivon että saisin oman Boxycharmini ihan parin päivän päästä, paitsi vaihdoin tuohon Planet Expressiin kun sain jo harmaita hiuksia Shipiton kustannuksista :D uskon nyt kuitenkin että nämä ovat kokonaisuudeltaan paljon laadukkaampia kuin suomiboxit. Vaikka kustantavat toki enemmän :)

    1. Tajusin juuri, että kesällä, olikohan heinäkuussa, tulee käytäntö, että kaikki EU:n ulkopuolelta tulevat paketit pitää tulliselvittää. Siihen taitaa loppua näiden boksien tilaaminen, koska ei tosiaankaan huvita maksaa kalliiden postikulujen lisäksi vielä alveja ja postin käsittelymaksua:( Tähän saakka boksit on tulleet perille jäämättä tulliin. Täytyy nauttia tästä ilosta niin kauan kuin vielä voi.

  3. Onpa kiva sisältö :) Erityisesti tuo meikinkiinnityssuihke ja 111Skinin geeli olisivat olleet minulle kiinnostavia tuotteita. Näitä BoxyCharm -postauksia lukiessa tekee aina mieli mennä uusimaan se omakin tilaus, kun näissä on aina niin huipputuotteita! :D

    1. Mä luen myös mielelläni boksipostauksia ja on kiva nähdä, mitä muut ovat samasta boksista saaneet:) Tässä kyllä meikinkiinnityssuihke oli varmaan se mieleisin, tosin ripsaria ja kulmageeliä en ole vielä testannut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *