Boxycharm kesäkuu

Kesäkuun Boxycharm ehti livahtaa maahan juuri ennen heinäkuun alkua eikä mun näin ollen tarvinnut tullata pakettia. Ainakin heinäkuun boksi on vielä tulossa ja harkitsen tilauksen jatkamisen järkevyyttä kun näen, miten kalliiksi se lopulta tulee. Postikulut yhden boksin osalta on reilut 20 dollaria ja alv on maksettava koko arvosta, myös postikuluista, mikä on mielestäni aivan älytöntä.

Myöhästyin jälleen kerran tuotteen valinnasta ja kivat vaihtoehdot oli loppu, niinpä jouduin tekemään sen osalta kompromissin ja valitsemaan tuotteen, joka pääsee käyttöön vasta myöhemmin syksyllä.

True + Luscious Flowerdose Plumping Lip And Eye Serum on kummallisen näköinen mm. hyaluronihappoa sisältävä seerumi. Musta on edelleen vähän outo ajatus käyttää samaa tuotetta sekä huulille että silmänympäryksille, mutta tää ei ole ensimmäinen laatuaan, johon törmään jenkkibokseissa. En ensituntumalla edes keksi, miten tuo kryptisen näköinen tuubi toimii. Pullistavat huulituotteet eivät ole mun juttu, en tykkää siitä kihelmöivästä fiiliksestä jonka ne aiheuttavat. Lisäksi, kun tässä iässä huulten rajat eivät ole enää niin skarpit, näyttää lähinnä siltä kuin huulikiilto olisi levinnyt. Arvo $34.

Farmacy Honey Grail Ultra-hydrating Face Oil oli se mun oma valinta boksiin. Tykkään kasvoöljyistä, eikä niitä ole mitenkään älyttömästi mun varastoissa. Nyt helteillä en vaan pysty käyttämään öljyjä, joten tää menee varastoon odottelemaan viileämpiä ilmoja. Arvo $48.

Vitamasques Nourish Flower Nectar & Juicy Berries -kasvonaamiot olis muuten ihan jees, koska tykkään kangasnaamioista, mutta boksi oli muutenkin niin ihonhoitopainotteinen, että näitä en välttämättä olisi halunnut saada. Arvo $18.

Luna Magic Beauty Va-Va Voom Pink Lash Primer -ripsivärinpohjustaja menee suoraan kierrätyslootaan, en käytä ripsivärinpohjustajia. Arvo $25.

OPV Beauty Spotlight Eyeshadow Palette olisi taatusti ihastuttanut jotakin vähän värikkäämmin meikkaavaa. Testailin muutamia sävyjä ja aika monessa on duochrome-efekti josta en tykkää ollenkaan. Paletti jää nyt kuitenkin mulle, kun olen sitä näpelöinyt ja mattasävyt on ihan kivoja. Arvo $40. Mua alkoi vähän naurattaa, koska narisin boksin ihonhoitopainotteisuudesta ja sitten olen tyytymätön sen meikkiantiin:D

Heinäkuun tuotteen valinnassa olin ajoissa ja uskoakseni sieltä on nyt tulossa taatusti mieleinen tuote. Opin vasta, että päivä ilmoitetaan alkukuusta Boxyn sivuilla ja sen voi -ja se myös kannattaa laittaa kalenteriin. Suosituimmat tuotteet loppuvat aika nopeasti.

Millaisia ajatuksia teissä herättää tää EU:n ulkopuolisten pakettien tullaaminen? Vähentääkö se teiltä ulkomailta tilaamista?

16 thoughts on “Boxycharm kesäkuu

 1. Ihan pepusta koko tullaushomma, koko posti muutenkin aivan paska, kirjeet matkaa 4 päivää, samaten paketeissa menee nykyään extrapäivä eli eivät tule parissa päivässäkään perille. Posti jaetaan tänne ehkä 2 kertaa viikossa jos jaksetaan. Lisäksi revitellään postiautoilla laatikoiden edusta kuralle ja käydään pihoissa kääntymässä. Ja postimerkki 1,75 e, whhhaat? Ei tarvii kortteja lähetellä!
  Sinunkin boxisi on siinä ja siinä onko sen rahan arvoinen jatkossa. Kaikki muut olisi olleet jees paitsi tuo öljy, sen jo sain ja on jo uudessa kodissa. Voi kun suomesta saisi näin jännittäviä boxeja, tilaisin mielelläni kuitenkin helpoimman kautta ;)

  1. Mäkin niin toivoisin, että täältä sais jotain kiinnostavampia bokseja kuin nyt tarjolla olevat vaihtoehdot. Suomessa on kai niin marginaalinen määrä tilaajia, ettei niitä kannata tänne markkinoida. Postia vältän kans viimeiseen asti, jos vaan on mahdollista valita toimitus jotain muuta kautta. Ainoat paketit, jotka tuntuu löytävän nykyään nopeasti perille on Zooplussan, ne tulee jopa kolmessa päivässä Saksasta asti ja ovelle saakka.

 2. Kieltämättä latistaa kovastikin tilausintoa toi tullaushomma. Tuntuu vaivalloiselta ja äh. Toisaalta hyvin harvoin EU:n ulkopuolelta tilaankaan, harvempi brändi on onneksi enää sellainen jota ei EU:sta saisi.

  1. Ja ilmeisesti esimerkiksi kynsilakkoja ei edes saa enää tilattua EU:n ulkopuolelta. Ei sillä, että erityisesti kaipaisin sitä mahdollisuutta, mutta kaiholla muistelen niitä aikoja, kun suht huokealla sai viikossa kaikki ihanat uudet kokoelman hypisteltäväksi.

 3. Tuo paletti on upea! Mä tykkään juurikin kirkkaista sävyistä :) Kasvoöljy vaikuttaa myös kiinnostavalta, sillä olen saanut brändistä tosi hyvän kuvan. Tuo silmänalus-huuli-juttu on kyllä kieltämättä vähän omituisen näköinen :D

  Mun mielestä tää tullausuudistus on aivan kökkö. En nyt tosin viime aikoina ole ihan hirveästi EU:n ulkopuolelta tilannutkaan, mutta aikoinaan tilasin aika paljonkin ja yritin hyödyntää juurikin sitä 22 euron rajaa. Tuo kyllä varmasti latistaa monen tilausintoa enkä käsitä yhtään, että miksi myös postareista täytyy veroja maksella.

  1. Mullakin on tuosta Farmacysta positiivinen kuva, vaikka en muistaakseni ole käyttänyt yhtään merkin tuotetta. Kasvoöljy tulee kyllä tarpeeseen taas ilmojen viilennyttyä.

   Jotenkin vielä sietäisin alvien maksun, mutta kun sitäkin rajaa on vuosien mittaa laskettu, sehän oli joskus ehkä 10 vuotta sitten 45 euroa. Postin käsittelymaksu ketuttaa eniten ja varsinkin se, että sitä ei saa maksettua samalla vaan se pitää käydä erikseen suorittamassa. Toivottavasti edes tähän tulee joku muutos tulevaisuudessa.

 4. Minulta jää kyllä kaikki EU:n ulkopuoliset tilaukset tekemättä. Ei ole järkeä, kun postitus, verot ja tullit maksaa enemmän kuin tavaran arvo. Harmi, kerrankin olisi vähän aikaa sitten ollut Colourpopilla ilmaiset toimitukset, mutta jäipä tilaamatta, kun alvit ja tullit olisivat olleet niin kalliit.
  Boxycharmkin on niin arpapeliä + älyttömät toimitus- ja sivukulut, että minun mielestäni halvemmaksi tulee ostaa se yksi tuote jonka oikeasti haluaa kuin tilata koko laatikkoa.

  1. Olet kyllä hyvinkin oikeilla jäljillä viimeisessä lauseessa. Näiden boksien oheiskulut alkaa olla sen verran kovat, että sillä rahalla voisi ostaa kerran kuukaudessa jotain ihan oikeasti mieluista tai tarpeellista. Nythän mä sitten ostan vaan näiden lisäksi kaikkea, kun boksissa olevat tuotteet on tavallaan ylimääräisiä. Toki on kiva ilahduttaa läheisiä tällä ylimääräkosmetiikalla, mutta jos asiaa alkaa tarkemmin miettiä, siinä ei ole juurikaan mitään järkeä.

 5. Tästä sun boksista en itse olisi ehkä niin ilahtunut, mutta se johtuu ehkä pääasiassa siitä, etten tällä hetkellä tarvitse yhtään lisää ihonhoitotuotteita ja niitä tästä boksista löytyi kuitenkin useampi kappale :D Toi paletti on upea<3 Mä en ihan ymmärrä tota postikuluista alvien maksamista tässä tapauksessa, kun toimitusmaksut menee ihan eri paikkaan kuin mistä toi boksi on tilattu. Eihän tolla boksilla itsellään mitään lähetyskuluja kuitenkaan ole niin hassua joutua maksamaan alveja vaan sen takia, että joudutaan käyttämään välissä toisen yrityksen palveluita. Voi olla, että itsekin jossain vaiheessa laitan jommankumman Ipsyn tai Boxyn tilauksen tauolle, mutten aio ainakaan toistaiseksi niin tehdä, jos sisällöt vaan pysyy edes kutakuinkin hyvinä!

  1. Mulla on kans ihonhoitotuotteita ihan älytön määrä ja siksi vaihdoinkin Ipsyn tilauksen Boxycharmiin, kun toivoin enemmän meikkejä. Liekö sitten boksien yhdistymisellä vaikutusta siihen, että ihonhoidon osuus vaikuttaa Boxyssakin lisääntyneen.
   En ole vielä joutunut tullaamaan yhtään boksia ja seuraava tulossa oleva on sitten ensimmäinen. Kaiken lisäksi tuo hidastaa vielä entisestään niiden kulkua kun Suomen päässä kestää monta päivää, ennen kuin paketti liikahtaa mihinkään tullaamisen jälkeen.

 6. Enemmän mua risoo ulkomailta tilaamisessa tosiaan nämä odotteluajat :D Silloin kun korona pisti lähes kaiken liikenteen kiinni ja postikulut pompasahti pilviin, niin en ole juurikaan ulkomailta tilaillut. Tänä vuonna olen muutamia tilauksia tehnyt ja oon kyllä jatkossakin valmis maksamaan alvit ja postin käsittelymaksun, jos joku tuote on sellainen, mitä ei täältä saa :) Enemmän jännittää se, että jos itse en tajuakaan tehdä kaikkia steppejä oikein ja paketti lähteekin takaisin lähettäjälle :’D Jää nähtäväksi. Onneksi tosiaan Suomessakin on hyvä valikoima monessa kosmetuotteessa ja kilpailukykyiset hinnat, mutta korealainen kosme on edelleen täällä huomattavasti suppeampaa valikoimaltaan sekä arvokkaampaa hinnaltaan.

  1. Joskus ennen koronaa paketti tosiaan tuli viikossa jenkeistäkin, oi niitä aikoja. Muistelen saaneni nopeimmillaan viidessä päivässä jonkun kynsilakkapaketin ja vielä ovelle toimitettuna. Silloiset postikulutkin tuntuu ihan kohtuulliselta nykyvalossa.
   Toki tilaan mielelläni kotimaisista verkkokaupoista ja niiden valikoima on ilahduttavasti lisääntynyt viime vuosina. Lopulta on aika vähän juttuja, mitkä oikeasti ”pitäisi” saada eikä niitä löydy Suomesta tai esim. Ruotsin Sephorasta. Sillä on kyllä mukavan pienet toimituskulut ja paketti tulee nopsaan:)

   Korealaiset tuotteet olen tilannyt Yepposta tai käynyt myymälästä ostamassa, mutta mulla onkin vain muutama tuote, joita käytän säännöllisesti, niin hintoja en ole itse asiassa edes vertaillut. Onko sulla jokin vakkarikauppa josta tilaat?

   1. Mie olen mieluiten tilannut ulkomailta melkeimpä Jolselta. Ennen ehkä käytin useampikin kauppoja ja ebay:ssa myös esim. Jolsella on oma myyjä. Koreakosmetiikan Facebook-ryhmässä niitä luotettavia myyjiä ja/tai kauppoja oli ainakin listattu :) Samoin Yesstylellä on ihan hyvä valikoima myös, sieltä saa esim. japanilaistakin kosmetiikkaa.

 7. True + Luscious seerumi toimii niin kuin lääkeruisku :) Sitä saa muutaman sentin pätkän tuolta päästä kiertää, kun on ”lukko”. Eli saa näppärästi lukkoon, ettei truuttaile omiaan :D Kokeilin kädelle tuota ja on aika nestemäistä (oikeastaan vesimäistä) koostumukseltaan, hieman viilensi, mutta en huomannut sellaista tunnetta, joka tulee jos swatchaa pullistavia kiiltoja kädelle, ne jo melkein polttelee kättä :D

  Mi sain myös tuon paletin, muut oli eri juttuja!

  1. Jahas, täytyy tutustua tarkemmin tohon seerumiin:D Sen verran erikoinen konsepti oli kyseessä eikä pakkauksessa tainnut olla mitään käyttöohjetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *