Boxycharm joulukuu

Vuoden viimeinen Boxycharm uunista ulos! Vuodenvaihteesta boksin hinta nousi muutaman dollarin ja mähän taas mietin, kauanko jatkan tilausta:D Ainakin tammikuun boksi on tulossa, koska mulle käy aina niin, että tilaus veloitetaan kortilta ja vasta sitten tajuan, että tää ehkä pitäisi peruuttaa. Sen jälkeen taas unohdan koko jutun ja jälleen kuun ensimmäisenä päivänä sähköpostiin putkahtaa kuitti maksusta.

Noh, joulukuun boksi on siis täällä ja kurkataan sisältöä.

Realher Dreams So Big Eyeshadow Palette oli mun oma valinta boksiin ja olen ehtinyt meikkaamaankin tällä pari kertaa. Sävyt on tosi helppoja ja neutraaleja arkimeikkiin sopivia. Näissä on hyvin pigmenttiä, se jopa vähän yllätti. Häivytys ei ehkä ollut ihan niin vaivatonta, kuin olisin toivonut mutta laadullisesti kelpo paletti kuitenkin. Arvo $24.

Mellow Cosmetics Gel Lip Pencil -huultenrajauskynä on sävynsä puolesta oikein mainio. Kynän terä tosin napsahti poikki heti ensikokeilulla, mutta pääsinpä testaamaan teroittuvuuttakin. Teroittui hyvin. Arvo $15.

Innostuin Tarten Sea Glowtion Skin Perfectorista, koska Tarte. Ikävä kyllä tää on tosi hohtava pohjustaja, minkä ehkä olisi voinut nimestäkin päätellä. Tartun aniharvoin tällaisiin ja silloinkin lisään vain muutaman tipan meikkivoiteen joukkoon, joten tää kestäisi mulla ikuisuuden. Kun nyt kuitenkin avasin tuubin, joutunen kokeilemaan tätä ihan primerina. Ehkä pieni määrä ei tee discopalloefektiä kasvoille. Arvo $32.

Araceli Beauty Bella Sponge Duo -mekkimunat tuskin päätyvät mulla käyttöön muotonsa puolesta, koska olen enemmän viistopäisten meikkisienten ystävä. Arvo $24.

Mudmasky Mineral-infused Double Cleansing Mask kiinnostelee, sillä käytän ajoittain tällaisia puhdistavia savi/muta- ym. naamioita. Mun suosikki on Glamglown Supermud, jota on vaikea päihittää, mutta testaan kyllä tämän boksin arvokkaimman tuotteen. Arvo $59.

Meikkituotepainotteinen tammikuun Boxycharm oli ihan jees, aika perustasoa. Myönnän, että ilmassa on lievää kosmetiikkaähkyä mm. joulukalenterin ansiosta ja olen haksahtanut muutamiin aleostoksiinkin. Nyt pieni ryhtiliike olisi tarpeen ja myös jemmojen läpikäynti.
Mulle tosin tarjoutui jokin aika sitten hyvin mieluinen yhteistyö, jonka tiimoilta pääsin tilailemaan itselleni uudesta verkkokaupasta vielä vähän lisää kosmetiikkaa:) Postaus tästä tulee lähiaikoina.

Kivaa alkanutta vuotta, viikkoa ja kaikkea:)

 

 

 

4 thoughts on “Boxycharm joulukuu

  1. Kiva sisältö, erilainen kuin mulla. En tykkäisi hohtavasta primerista enkä valinnut tuota palettia, mutta muut ihan kiinnostavia. Tykkään tuon mallisista sienistä mutta se tietokoneen hiiren muotoinenkin on hyvä :D

  2. Mä en ole vieläkään saanut omaa boksiani, kun ensin sitä panttasi Tulli ja nyt oon kipeenä enkä päässyt pakettia hakemaan. Mutta ihan kivalta näyttää sun sisältö! Meikkimunat on mun mielestä tosi tylsiä bokseissa, vaikka toisaalta niille on kyllä aina löytynyt itseltä käyttöä ja tälläkin hetkellä käytän juurikin jostain boksista tullutta meikkisientä. Toi paletti näyttää sun kuvassa tosi kauniilta, paljon kivemmalta mitä noissa Boxyn tuotekuvissa :) Toivottavasti Tarten primer ei olisi ihan liian hohtavaa sun makuun!

    1. Siirsin primerin nyt suosiolla lähtevien kasaan, kun mulla on pari vastaavaa jo avattuna ja ne vanhenee, ennen kuin saan niitäkään käytettyä. Meikkimunat on vähän tylsiä ja monella on niissäkin omat suosikit, kuten mullakin.
      Toivottavasti olet jo tervehtynyt ja saanut boksisi <3 Välillä kulkee ihmeen hitaasti nuo paketit Suomen sisällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *