Boxycharm huhtikuu

Huhtikuun Boxycharm saapui tavallista vikkelämmin, mutta tällä kertaa en vaan saanut aikaiseksi kirjoittaa siitä heti tuoreeltaan. Tää oli mun toinen boksi ja nyt on kyllä sanottava, että en ole aivan vakuuttunut Boxycharmin ylivertaisuudesta, eli luvassa on boksinarinaa postauksen täydeltä.
Voi tietysti olla, että mulle on nyt vaan sattunut vähän tylsiä tai itselleni epäsopivia tuotteita. Näiden jenkkiboksien tilailu ei ole ihan ilmaista, joten arvioin niitä tietenkin tavallista tiukemmalla seulalla. Katsotaan nyt kuitenkin, mitä huhtikuun Boxy toi tullessaan.

Dragun Beauty Color Corrector on vaaleanlila värinkorjaustuote, joka lupaa taittaa sävyä esimerkiksi tummilta silmänalusilta. Vihertävälle sävylle, joka oli myös vaihtoehtona, olisi saattanut löytyäkin joskus käyttöä, mutta lilaa en osaa käyttää missään. Silmienalusillekin valitsen oranssihtavan tuotteen, koska väriopin mukaan se on sinisen vastaväri. Eli tää on kyllä ihan turha mulle. Arvo $25.

Sen sijaan Touch In Sol Pretty Filter Icy Sherbet Primer oli boksin mieleisin tuote. Rakastan primereita ja ihan tällaista en ole aiemmin testannut. Pohjustajassa ei ole silikonia, mutta se jättää hyvin paljon sen tuntuisen fiiliksen. Silikonittomuuden huomaa levitysvaiheessa eli tän kanssa pitää toimia vikkelästi, sillä tuote jämähtää nopeasti paikalleen. Bonuksena hyvä tuoksu. Arvo $32 ja purkki on reilun kokoinen, 50 ml.

Terre De Mars 008 Reddition Body Cleanser eli suihkugeeli tuttujen kesken. Kiva sitruunaverbenan tuoksu, mutta en kyllä välittäisi näin arkisista tuotteista. Arvo $22.

Natasha Denona Eyeshadow Palette sävy Jubilee oli suurin pettymys. MIKSI saan tämän sävyisen paletin enkä toisena vaihtoehtona ollutta ruskeansävyistä. Sävyjen yhdistelmä on myös aika kummallinen ja harmittaa, että boksin arvokkain ($48) tuote oli huti. En edes koskenut pannuihin, koska tää lähtee kyllä eteenpäin. Kaksi vasemmanpuoleista sävyä paletissa on kivat, mutta ei mitenkään uniikit ja mulla löytyy vastaavia muista paleteista. Blaah.

Aurora Eyeliner Pen päätyi myös poistokoriin, koska en käytä tussilinereita. Sävy on Espresso eli lähinnä ehkä burgundi. Arvo $11,99. Toinen blaah.


Huhtikuun Boxycharmin arvoksi tuli vain $139. Tästä postauksesta tuli vähän tällainen itkuvirsi, mutta sisältö ei nyt oikein millään tasolla vastannut odotuksia.
Saapa nähdä, mitä toukokuu tuo tullessaan. Sentään olin hereillä ja sain itse valittua yhden tuotteen boksiin ja sen nyt ainakin pitäisi olla mieleinen.

Ipsyn kohdalla valitin ihonhoitopainotteisuudesta ja vaihdoin Boxyyn, koska kaipasin meikkejä. Nyt sitten kun niitä tulee, ne ovat väärän sävyisiä tai sellaisia, joita en käytä:D Kahden boksin perusteella ei tietenkään pitäisi tehdä kauhean pitkälle meneviä johtopäätöksiä, mutta ehkä Ipsyn sisältö noin kokonaisuutena oli kuitenkin enemmän mieleeni. Onneksi tilauksen voi aina vaihtaa, koska kyllä mä jotain boksia haluan tilata.
Boxycharmissa on tietysti myös Premium- ja Luxe-vaihtoehdot, jota voisi harkita, vaikka pidän niitä jo aika kalliina.

Mitäs mieltä te olisitte olleet tästä boksista?

6 thoughts on “Boxycharm huhtikuu

 1. Minun tämä boxi on jo suomessa matkalla kohti Itä-suomea ;D tulis nyt hiivatti vieköön äkkiä niin näen onko mulla Denonaa ja kumpiko paleteista. Jos mulla on tämä sisältö niin ihan jees mutta lilaa sävykorjaajaa en käytä ja tuo sama suihkugeeli tuli Goodieboxista joten tosi tylsä tuote!!
  Marinaa aiheutti myös toukokuun boxi jossa on aerosoli ja joka blokattiin pois Planet Expressillä. Harmitti tosissaan koska olisi ollut mieluinen ja käyttöön tuleva tuote. Ja koska tästä sekä postituksesta maksan niin haluan myös joka tuotteenkin. Että nari nari vaan minun postausta ootellessa :D

  1. No nythän me jo tiedetään, miten sulle kävi:/ Yhden ”roska” on toisen aarre, joten palettisaaga sentään päättyi kivasti. Tarkistin just Planet Expressiltä, että toukokuun boksi ei ole vielä saapunut sinne. Kerran kävi niin, etten saanut mitään ilmoitusta saapuneesta paketista ja olen sen jälkeen aina käynyt tarkistamassa onko boksi jo varastolla. Tuo aerosolirajoitus on kyllä tylsä. Aikaisemmin mun lähin pakettiautomaatti sijaitsi maan alla parkkihallin aulassa, ja jos paketissa oli aerosoleja, kynsilakkaa tai muuta vaarallista, niin se päätyi sitten randomisti jonnekin. Onneksi siirsivät sen viime vuonna järkevämpään paikkaan.

 2. Mulle olis kelvannut toi ND, ja primer myös, muuten kieltämättä aika meh boksi. Eyelinereita en kaipais bokseista enää yhtään, niitä on riittävästi varmaan loppuelämäksi ja jää vielä lapsillekin perinnöksi..

  1. Mun paletti lähti ilahduttamaan Tainaa:) Sinänsä oisin mielelläni testannut, kun en ole koskaan käyttänyt ND:n luomivärejä ja niitä on paljon kehuttu.
   Eyelinerit on kyllä olleet vuosien varrella vähän turhan hyvin edustettuina bokseissa. LF:n boksista niitä tuntui tulevan vähän väliä ja kun en ite sellaisia käytä, niin ne lähti sitten eteenpäin tai jäi ajelehtimaan jonnekin.

 3. Meillä näyttikin yhtä tuotetta lukuun ottamatta olleen sama sisältö! Eyelinereista oon itse saanut yliannostuksen, kun jossain vaiheessa niitä tuli käytännössä joka kuukausi joko Boxycharmista tai Ipsy Plussasta. Luomiväripaletin sävyt on kieltämättä oudot, varsinkin kun se toinen bokseista löytynyt paletti oli sitten taas niin paljon perinteisempi sävymaailmaltaan.

  1. Noita eyelinereitä tuli myös Lookfantasticin bokseista melkein joka kuukausi:D Mua otti päähän tuo paletti, koska se perinteisempi ja konservatiivisempi sävymaailma olisi puhutellut huomattavasti enemmän. Onneksi mun paletti löysi nopeasti uuden kodin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *