Boxycharm helmikuu 2022

Hyvää helmikuun viimeistä päivää! Tänään kurkataan helmikuun Boxycharmiin, joka on toiseksi viimeisin boksi ainakin tällä erää. Päädyin laittamaan tilauksen tauolle, sillä mulla on etenkin tiettyjä, bokseista usein tulevia tuotteita ihan ruuhkaksi asti. Ajattelin kuluttaa niitä pois ja sen jälkeen miettiä, tilaanko vielä boksia ja onko se Boxycharm vai joku muu.

Toinen syy on se, että boksin hinnannousun ja toimituskulujen sekä alvien jälkeen tää on aika kallis yllätys, vaikka musta onkin kiva saada itse ostamani lahja joka kuukausi. Toisaalta, sillä rahalla voisi ostaa pari varmasti mieluista tai tarpeellista tuotetta joka kuukausi.
On kyllä todellinen länsimaisen ihmisen ahdinko, kun tällasta miettii. Boksi on myös pitänyt blogini hengissä, kun oikein muista aiheista en ole ehtinyt tai saanut aikaiseksi kirjoittaa. Korona näkyy täälläkin sikäli, että miltei kaikki pr-tapahtumat on peruttu ja kosmetiikkanäytteitä tulee aika vähän. Lisäksi insta on kaapannut tilaa blogilta ja sitä tulee päivitettyä useammin.
Mutta nyt siis boksiin.

Saturday Skin Yuzu Vitamin C Bright Eye Creamin nappasinkin saman tien käyttöön, sillä mulla loppui sopivasti edellinen silmänympärysvoide. Muutaman käyttökerran perusteella olen tykännyt tästä kovasti. Voide on tosi paksua ja täyteläistä ja vaikuttavana aineena on C-vitamiini.

Haen silmänympärysvoiteelta ennen kaikkea kosteuttavuutta ja siinä parhaimmiksi ovat osoittautuneet Cliniquen All About Eyes sekä Louis Widmerin Eye Contour Cream. Näistä jompaan kumpaan kallistun, jos olen itse ostamassa sy-voidetta. Mun silmät ovat myös herkistyneet ajan myötä ja moni sinänsä muuten toimiva ja kosteuttava voide saa silmät vuotamaan, eli luultavasti incissä on jotain, joka ei mulle sovi. Näin kävi viimeksi Verso Skincare Eye Creamin kanssa. Harmillista, koska mulla on sitä avaamaton täysikokoinen tuubi:(
Mutta joo, tämän arvo on $32.

OPV Beauty Loose Setting Powder oli ihan mieluinen, koska irtopuutereita kyllä kuluu tasaisesti. Näitä on toki tullut mulle bokseista aika monta ja avaamattomia on tällä hetkellä useampia, sen lisäksi, että mulla on käytössäkin kai neljä erilaista:D
Mun suosikkeja irtopuutereista ovat Laura Mercier Loose Setting Powder ja Joe Blasco Light Setting Powder.
Arvo $22.

Clara’s New York Stimulating Retinol Facial Serum ei harmillisesti kerro retinolin määrää tuotteessa. Sen lisäksi vaikuttavana aineena on E-vitamiini, eli kombo on ihan mielenkiintoinen. Mä en yleensä valoisaan vuodenaikaan käytä retinolia sisältäviä tuotteita, sillä retinoli herkistää ihoa auringolle. Ehkä tää menee yökäyttöön tai jää odottamaan ensi syksyä. Arvo $24.99.

Bali Balm Pineapple Lip Scrub tuoksuu aivan taivaallisen hyvälle. Kuvittele parhaimman makuiset hedelmäkarkit, niiden tuoksu ja se potenssiin 10. Kiikutin sokeripohjaisen kuorinnan kylppärin hyllylle ja YRITÄN muistaa myös käyttää sitä. Mä olen vaan aivan älyttömän huono muistamaan huulikuorintaa, vaikka kaikkia muita vartalon osia tuleekin kuorittua säännöllisesti. En tiedä, miten tähän saisi kehitettyä jonkun rutiinin. Huulipuna levittyy paljon kauniimmin, kun huulilla ei ole rämmäleitä:D Tosin, en ole juurikaan käyttänyt huulipunia koko talvena. Ehkä sekin alkaa taas kiinnostaa, kun jossain vaiheessa päästään eroon maskeista. Arvo $23.

Alleyoop Multi-tasker 4-in-1 Makeup Brush.
Viimeisenä ja vähäisimpänä miltei kaikista bokseista löytynyt multi-pasker -pilipali-sivellinsetti. Huoh. Miksi tällasia ees tehdään? En ymmärrä, miten tää on saanut neljä tähteä viidestä Boxycharmin sivuilla. Siveltimen harjakset ovat tosi karkeita, ja toisaalta ilmeisesti poskipunalle tarkoitettu isoin sivellin on samalla tosi lötkö. Aivan vihoviimeinen kapistus. Jos tässä on ideana, että sulla on kompaktisti mukana meikkiin tarvittavat siveltimet, niin sekin toteutuu vähän heikosti. Muutama laadukas sivellin ei paljoa tilaa vie. Enkä edes aloita siitä, miten kenkku putsattava tuo ”meikkisieni” olisi. Olin vähällä heittää tän suoraan roskiin, mutta ehkä joku joskus saattaa tästä innostua. Siis en mä, mutta joku mun kierrätysringissä. Arvo $28:D

Helmikuun Boxycharmin arvo jäi melko vähäiseksi tällä kertaa, laskin tuotteiden yhteisarvoksi $129.99 eli n. 115 euroa. Mä maksoin tästä n. 62 euroa kaikkineen, että onhan se vähän siinä ja siinä, kannattiko tilaus, varsinkin, kun yksi tuote on aivan lelu ja huulikuorintoja saa edullisemminkin. Tää on nyt yksi syy siihen, miksi haluan pitää taukoa boksissa. Toki osa bokseista on sisällöltään arvokkaampia ja muutenkin mieluisampia.

Seuraavassa, eli siinä viimeisessä mulle tulevassa boksissa onkin yksi kiinnostava tuote, jota odotan ihan innolla. Tässähän käy varmaan niin, että kun sen jälkeen luen seuraavista bokseista muiden blogeista, mua alkaa harmittaa ettei mulle tule boksia. Katsotaan:)

4 thoughts on “Boxycharm helmikuu 2022

 1. Kaikki muut tuotteet oli kivoja paitsi tuo multitaskeri. En oikein edes tiedä kelle sen antaisin :D tavallaan sienipää kiinnostaa silmänalusten puuterointiin mutta sitten just se peseminen? Mulla kelpais irtopuuteri ja huulinaamio/-kuorinta boxissa, en ole kertaakaan saanut :) en itse keksi muuta hyvää kauneusboxia kuin tämä, ehkä Ipsy Glam mutta se kallis, jota kiinnostaisi tilata. Goodiebox ärsyttää tällä hetkellä suunnattomasti, en siitäkään halua maksaa. Pistellä tulee sen aikaa kun tulee.

  1. Mä mietin, että tota sivellinhärveliä voisi käyttää jossain muualla kuin meikkaamisessa:D Eli ehkä laitan sen työkalupakkiin, jos on tarve vaikka putsata joskus jotain:D
   Katselin Ipsyn sivuja ja en mä nyt ehkä siihenkään lähde. Sitten mietin, että voisin tilata joskus jotain ”erikoisbokseja” eli näitä ystävänpäivä-, äitienpäivä- ym. bokseja, joita tulee aina silloin tällöin myyntiin. Tai tilata kosmetiikkaa vaikka Cult Beautylta, kun kylkiäisenä saa goody bagin. Kolmen kuukauden Boxycharmin hinnalla saa jo vaadittavan ostosmäärän täyteen ja on taatusti mieleisiä tuotteita.

 2. Mua myös välillä ihmetyttää noi arviot, mitä Boxyn tuotteista on annettu. Siis joku sysisurkea sivellinsettikin sai joskus äärettömän hyvät arviot, vaikka ne oli niin pilipalikamaa kuin olla voi :D Toki täytyy muistaa, että Suomeen Boxyakin tilaa ehkä enemmän ne, jotka oikeesti on superkiinnostuneita kosmetiikasta ja joilta varastoista jo löytyy jos jonkinlaista tuotetta. Jenkeissä taas taso ei kaikilla välttämättä oo niin korkealla, joten itselle huono tuote saattaa monien silmissä näyttää ihan superkivalta. Mutta onhan toi sunkin saama sivellinhässäkkä ihan älytön tuote :D Mutta hei! Parastahan tässä on, että toi on vissiin mukana myös maaliskuun Ipsy Plussassa :’D Toivottavasti ei osu omalle kohdalle, kun pelkään saavani ton vielä myöhemmin Boxycharminkin mukana..

  1. Mä kans luin niitä arvosteluja ja ihmettelin! Moni niistä on myös jätetty tyyliin heti kun boksi on ilmestynyt, että ihmettelen, miten voi arvostella tuotetta jos ei ole sitä edes testannut. Toki boksi on edullinen, kun sen tilaa jenkeissä asuva eikä tarvi maksaa mitään toimituskuluja tai veroja, meille taas boksi on kallis joten odotuksetkin on korkeammalla. Ja myös tuo mainitsemasi, että tänne sitä tilaa varmasti vain ne, jotka ovat tavallista kiinnostuneempia kosmetiikasta.
   Toivottavasti tuo sivellinsysteemi ei osu sun kohdalle, sillä ei nimittäin tee yhtikäs mitään:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *