Boogie Nights

Simppelit sunnuntaikynnet ja pikapostaus ennen kuin kaadun tajuttomana lakanoiden väliin.
Kuvien laatu tulee olemaan hetken todella epätasaista (tai se puuttuu kokonaan) ennen kuin löydän optimaaliset asetukset, valaistusolosuhteet ja kuvien kokoon tulee joku tolkku. Nyt kun ulos ei ehdi enää valoisan aikaan, pitää keksiä jotain muuta ja se muu on vielä hieman hakusessa. Ainakaan tänään flunssainen pääni ei löytänyt oikotietä onneen mutta onpa ainakin vertailupohjaa jatkoa ajatellen.

Haluaisin ottaa kynsikuvat ilman salamaa ja pokkarikameralla. Ja pimeässä, tai siis sisällä keinovalossa
-eikä pokkarissani ole manuaaliasetusmahdollisuuksia. Haluaisin myös välttyä kovin suureellisilta jälkikäsittelyoperaatioilta ja keskittyä photoshoppaamisen sijasta kynsien laittamiseen.

Melko haastavaa. Silloin ei jää juuri muuta mahdollisuutta kuin lisätä valoja. Tässä on nyt parilla eri kuvausohjelmalla otetut kuvat, siksi ne eivät ole samanlaisia sävymaailmaltaan.

Tämä siis taustatietona jos joku ihmettelee:)

Kynsillä on kaksi kerrosta Essencen Enchanted Fairya ja kerros MO:n Boogie Nights-glitterilakkaa. Päällyslakkaa laitoin kaksi kerrosta koska hippuset jäivät hivenen törröttämään.

Pari havaintoa lakoista: Boogie Nights haisee tärpätille. Ja Essence levittyy oikein kivasti ja peittää mainiosti kahdella kerroksella mutta on vähän huono kuivumaan. Niinpä laitoin ennen glitteriäkin kerroksen pikakuivattajaa. Enchanted Fairy on kyllä kaunis, hienoisella shimmerillä varustettu vaaleanpunainen creme. Pullo vain on ärsyttävän pieni (5ml)

Käytetyt lakat:
-Seche Clear -aluslakka
-Essence Enchanted Fairy
-Models Own Boogie Nights
-Inm OTD -pikakuivattaja
Ajattelin testailla kaikki Mirrorball-kokoelman lakat yksinkertaisesti lakkaamalla ne jonkun värilakan päälle ja sen jälkeen ne voikin työntää jonnekin odottamaan hetkeä, kun kaikki ovat toipuneet näiden aiheuttamasta ähkystä;)
Ps. kysäisin muuten bf:lta, lukeeko hän blogiani. Vastaus oli ”onks sulla joku blogi?” 
….
(no kyllä se tietää että mulla on mutta koska kiinnostus on tätä tasoa, on ihanaa, että minulla on teidät, saapahan jossain vaahdota rauhassa;))

21 thoughts on “Boogie Nights

 1. Aww, hienot! Mä kanssa testailin eilen MO:n Utopian päälle tätä Boogieta ja katoinki eka pikkukuvasta että eikä, sama yhdistelmä mutta ei ihan. ;D

  1. Tässä on kyllä hieman sama sävymaailma, sellainen vähän harmahtava vaaleanpunainenhan tuo Essence on. Nyt päivänvalossa kynnet näytti vielä kivemmilta kuin eilen:)

 2. Tosi kiva yhdistelmä! Mäkin sain omat mirrorball-lakat kotiin tossa perjantaina. On ne kyllä kauniita, vosi ihan vaan esillä pitää jossain hyllykössä kun kimaltelevat niin kivasti. :)

 3. On kyllä kauniit lakat. :) Joku muukin oli kommentoinut tän Mirrorball-kokoelman hajusta, että haisee tärpätille. :)
  Musta noissa kuvissa ei ole mitään vikaa, mutta sä oletkin pro näissä asioissa. :)
  Ja mulla mies näytti mun blogin mulle kun kysyin, että tietääkö se mistä mun blogin löytää. Mutta asia ei kuitenkaan kiinnosta niin paljon, että se sitä lukisi… :D

  1. Joo, on kyllä semmoinen pistävä haju ja se tuntui kynsilläkin jonkun aikaa mutta ei nyt enää aamulla huomannut. Mä olen tietyille tuoksuille aika hajuherkkä mutta kyllä nämä nyt vielä menee.

   Mä olen kyllä iloinen siitä, että on tällainen yksityisalue missä saa jakaa tätä hömppäharrastusta samanhenkisten kanssa:) Joskus olisi tietysti ihan kiva saada kotonakin jotain palautetta mutta sitä päivää saa kyllä odottaa…

 4. Ai jai kun on nätti yhdistelmä! Meillä kans on niin että mies tietää että blogi on muttei kyllä edes nimeä tiedä, eikä varmaan kiinnosta lukea. Saa varmasti annoksensa kun haistelee näitä tuoksuja kotona ja kattelee mun ”luomuksia! ja pitelee samalla nenästä kiinni :D

  1. Bf tietää kyllä nimen ja googlella ainakin halutessaan löytäisi mutta lähinnä se pyörittelee silmiään mun harrastukselle:o Pyrin lakkaamaan aina silloin kun se ei ole käymässä koska hajusta tulee myös valitusta. Voi voi:)

 5. Noi Mirrorballsit oli mun TOP 10 toivelistalla ja miks mä en niitä oo sitten ostanu, no en tiiä :–D Tuliskohan mulle astmakohtaus noista hajuista nimittäin…
  Ihanat kynnet! Ja mä en oo vielä kerenny saada mitään ähkyä nuista, kun kaikki on kuvannu tyyliin ne pullot vasta ja ehkä varovaisesti jotain väriä kynsille kokeillu. Olisin halunnu nähdä kaikki kerralla vaikka mustan tai jonkun sopivan pohjavärin kanssa. Mutta eiii… kaikki tekköö niin varovasti nuita. :)) Noh, odotellaan..
  xoxo Mella

  1. Riippuu varmaan kuinka herkkä on mutta kyllä noissa tosiaan on tavallisia lakkoja voimakkaampi tuoksu eikä se nyt erityisen miellyttävä ole.
   Mä swatchasin mustalle pohjalla kiekolla nuo, jospa saisin sen vaikka seuraavaan postaukseen:)

 6. Toosi nätti yhdistelmä:) ja mä luulen että kaikissa MO:n glittereissä on tuo sama haju, meinaan mulla on Juicy Jules joka on siis sellainen… Glitterlakka jonka väristä en niin tiiä:D se on niinku hopeeta perjaattees mutta kuiteski heijastaa kaikkii värejä:D mäki oon himoinnu noita lakkoja mutta en oo varma oonko enää niin kiinnostunut:)

  1. Mulla on se myös ja kyllä, siinä on sama tuoksu. Tai haju.
   Kyllä noi mun mielestä kannattaa kotiuttaa, ovat kuitenkin aika erilaiset ja kiva kokoelma omistaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *