Bon Voyage

Viikon kolmannet punaiset kynnet ovat teemaltaan ajankohtaiset. Tänään näet hyppäämme jälleen parhausporukalla laivaan ja huomenna valloitamme Tallinnan Ilumessut. Viimevuotiseen tapaan kirjoittelen varmaankin jonkinlaisen matkaraportin reissusta. Seurueemme kokoonpano eroaa hieman viimevuotisesta, sillä tällä kertaa Murmis jää kotiin, mutta pakotin Kesähessuni mukaan. Mikä voisikaan olla parempi testi uudelle suhteelle kuin kauneusmessumatka Viroon? Suoraan syvään päähän vaan.

(no okei, pojat eivät tapahtumaan osallistu vaan keksivät jotain muuta puuhaa sillä aikaa, kun me naiset sekoilemme messuilla)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Näissä kynsissä en lähde matkaan mutta merimatkan teemaan ne sopivat mitä parhaiten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Arabian on niin hieno! Tämä eroaa esim. O’Harasta kultaisen shimmerinsä ansiosta ja minä tarvitsen ehdottomasti molemmat. Jälleen selvisin kahdella helpolla kerroksella, sillä lakan koostumus on erittäin hyvä ja napakka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En edes muista, mistä nämä meriaiheiset siirtokuvat ovat peräisin, mutta sain kerrankin tilaisuuden käyttää tätä valkoiset raidat ja kultaisen ruorin sisältävää kuvaa. Yleensä seilorilakkauksissani on aina valkoinen aksenttikynsi ja niinpä arkki on tältä osin pölyttynyt tosi pitkään laatikossani. Ankkuridecal on samasta arkista ja niin myös viime vuoden messumatkakynsieni ruori. Riittoisaa tavaraa kun kestää monta vuotta.

picture_polish_arabian_6
Varmaan arvaatte, että viikonlopun odotukset ovat korkealla.
Saanpahan samalla ajatukset pois siitä väistämättömästä tosiasiasta, että tulen kotiin taas vuotta vanhempana:)

16 thoughts on “Bon Voyage

  1. En kestä miten ihanat, hirvee punaisen himo! Arabia on niin kaunis! Ihanaa reissua teille, mulla on vaan huominen vapaa niin pakko jättää väliin tämä retki. Seuraavana perjantaina sitten I love me-messuille :) Pitäkää hauskaa ja ihanaa synttäriä :)

  2. Ooh, kynnet ovat niin nätit <3 Mä itseasiassa ostin viikko takaperin mun ekat PP:n lakat, joista toinen on tää Arabian, muttei ole vielä kynsille asti päässyt, ehkäpä sitten Helsingin messuille viikon päästä (tarkoitus olisi tulla käymään myös keskustassakin/Cesarsin liikkeessä lauantaina!) :)

    Hyvää syntymäpäivää ja messumatkaa :3 Messuraporttia jään varttumaan mielenkiinnolla ja toivotan onnea myös miespuolisille matkaajille ;) :D

    1. Me varmaan nähdään lauantaina koska olen silloin Cesasilla:) Kiitos onnitteluista ja toivotteluista, messupostaus tulee kyllä jossain vaiheessa:)

  3. Hyvää syntymäpäivää ja ihanaa matkaa! En ensin oikein lämmennyt tälle Arabian lakalle, mutta kyllä se vaan näyttää upealta. Jään odottelemaan reissupostausta =)

  4. Kauniit kynnet :) Sulle sopii tuo väri, mulle ei sopinu, joten luovuin jo omastani. O’hara sai vielä jäädä, se sopi paremmin. Ja mun mielestä oisit voinu ottaa miekkosen mukaan messuille, siinä ois tosiaa ollu hyvä testi suhteelle :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *