Bombónin bloggaajailta

Helmikuun viimeisenä perjantaina oli iltaohjelmassa kivaa blogihöntsäilyä, kun Emma oli heittänyt yhteistyökampaamonsa Bombónin omistajalle idean kauneusbloggaajien illanvietosta ja Outi oli henkilökuntansa kanssa laittanut tuulemaan. Niinpä sain kutsun yhdessä n. 15 kollegan kanssa ja meillä oli oikein kiva illanvietto ja jatkoillekin eksyin…sieltä ei onneksi ole kuvamateriaalia juurikaan tai ainakin säästän teidät siltä osuudelta. Asialinjalla mennään:)
Kuvia on tosi paljon kun kerrankin ahkeroin kameran kanssa. 
Ennen tapahtuman alkua etkoilimme lähes koko porukan kanssa Chico’sissa, sillä moni tuli suoraan töistä nälkäisenä ja itsekin kiskaisin kepeän hampurilaisaterian yhdistettynä lounas-päivällisenä. Ruokailun jälkeen siirryimme joukolla muutaman sadan metrin päässä olevaan kampaamoon. 
Meille oli levitetty oikein punainen matto…
…ja heti ovella saimme sihijuomalasit kätösiimme, nom.

Ruoka kiinnostaa aina vaikka juuri oli syöty.
Tarjolla oli kahvia, teetä, cocktailpaloja ja savupororullia….toisissa rullissa taisi olla kalatäyte.

Tytöt olivat kivasti kattaneet pöydän ja ekohenkinen minä ilahtui puisista kertakäyttöastioista.

Tilaisuuden aluksi Outi kertoi illan ohjelmatarjonnasta ja toivotti meidät lämpimästi tervetulleeksi. 
Tykkäsin tosi paljon paikan ilmeestä ja sisustuksesta, joka sekin on Outin suunnittelema.

Elävää musiikkiakin oli alkuillasta tarjolla. 
Harmillisesti joko missasin tai unohdin mukavan kitaristipojan nimen. 

Itseäni kiinnosti tarjolla olevista hoidoista eniten käsien parafiinihoito
Tässä kädet laitetaan lämmitettyyn parafiiniöljyyn ja sen jälkeen kertakäyttökäsineisiin ja kääritään pyyhkeen sisään. Hoito saa vaikuttaa vähintään 10min mutta puolikaan tuntia ei ole liian pitkä aika. 
Kuvassa Murmis on ensimmäisenä rohkeana testaamassa hoitoa. 

Itse istuskelin vartin verran turisemassa hyvässä seurassa ja sillä aikaa parafiini sai vaikuttaa. 
Lopuksi aine vain pyyhitään pois, se irtoaa vähän samalla tavoin riekaleina kuin jähmeä steariini 
jota jokainen on varmaan saanut päälleen joskus. 
Hoidon jälkeen kädet tuntuivat tosi pehmeiltä ja jotenkin….keveiltä. 
Voisin kuvitella, että väsähtäneille ja talven kuivattamille jaloille tämä olisi aivan ihanaa.

Saimme seurata myös uuden Babyliss Miracurl-automaattikihartimen käyttöä. Todella mystinen laite! Kuvassa koekaniinina on Sonia, jolle loihdittiin kiva kiharakampaus ja ainakin sivusta seuraten homma näytti tosi helpolta. Mutta niinhän kaikki aina ammattilaisten tekemänä:) 
Saara Sarvas on muuten tehnyt vehkeestä videon joka kannattaa kurkata. Laite imaisee hiussuortuvan sisäänsä ja hetken odottelun jälkeen kaunis ja tasainen kihara on valmis. 
Jos minulla olisi enemmän tukkaa niin kiinnostuisin ehdottomasti vaikka laite onkin aika kallis.

Itselläni ei rohkeus riittänyt mutta Murmiksessa heräsi sisäinen kampaaja 
ja Emma istahti tuoliin operoitavaksi. Mitähän tästä tulee?

Lopputulos on kyllä upea, vaikka Outi viimeistelikin kiharakampauksen niin melkein tästä kuuluu kunnia Murmikselle:) Wau!

Toisaalla tehtiin ainakin säärten sokerointia, hiusten höyryhoitoja ja geelilakkauksia Shellacin tuotteilla.  Kuvassa Heidille laitetaan pohjalakkaa, 
myöhemmin kynnet saivat vielä -yllättäen- mustan värilakan ylleen.

Ihan joka paikkaan en kameroineni ehtinyt, paljon jäi varmasti kuvaamatta mutta olihan näitä tässäkin.
Poistuessamme saimme vielä mukaamme söpöt tuotekassit, joissa oli erilaisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita mm. Keunelta. Ensimmäiset kerkesin jo korkata käyttöön ja tykkäsin Keunen shampoosta. Ehkä parasta uudessa tuotteessa on aina tuoksu, nenä nimittäin tottuu tosi nopeasti ja uudelta tuoksuva tuote on kiva. Matalassa purkissa olevan tehohoidon laitoin hiuksiin saunassa ja oleilin muutaman minuutin löylyissä. Tuote lupaa korjata vaurioituneet hiukset mutta mielestäni se ei ollut mitenkään super-hoitava, tosin hiukseni eivät ole kovin kuivat ihan latvoja lukuunottamatta ja ne kyllä pitäisi leikata pois. Tukka jäi ilmavan ja puhtaan tuntuiseksi. 
En yleensä käytä kovin usein vahvoja hoitsikoita koska ne helposti lätsäyttävät hiukset.

Ihan mahtavaa oli, suuri kiitos Outille ja tytöille illasta! Bombónilta löytyy myös fb-sivut joita kannattaa kurkkia jos kiinnostuitte paikasta. Jos asuisin vähän lähempänä -tai ylipäätään kävisin kampaajalla- niin olisin kyllä näkemäni perusteella varannut ajan:)

22 thoughts on “Bombónin bloggaajailta

 1. Ai vitsit, teillä on ollut kyllä hieno ilta! Mua ois kiinnostanut ne jatkotkin tosin ;) Ja ihan mahtavat noi Murmiksen tekemät kiharat – minkä kampaajan maailma Murmiksessä menettääkään :D -Papu-

  1. Jatkoilla oli onneks niin pimeetä, ettei siellä saanu otettua kuvia juurikaan:D
   Tiedetäänpä nyt, kenen puoleen kääntyä kun tarvitaan hippatukkaa:)))

 2. Hihi näyttää kivalta illalta :) mun vanhojen kampaus tehtiin just tollasella hiuksia syvällä laitteella, hirmu hauska ja kiharat kesti kaks päivää hyvinä vaikka mun hiukset on sellaset et ne menee muute nii ku ne itte tykkää :D

  1. Oli kyllä huisa laite, pelottavan näkösesti se tukka sujahti sinne sisään mutta kätevältä se kyllä näytti sit, tuli tasasta kiharaa:)

 3. Ilta kaikkinensa vaikuttaa erittäin onnistuneelta ja hyvin järkätyltä! Oon iloinen teidä puolesta ja edelleen myös harmissani itseni puolesta…

  1. Kyllä olis ollu kiva sutkin nähdä ja olisit päässyt mukaan hauskanpitoon:/ Toivottavasti tää ei jää ainoaksi tilaisuudeksi, mä voisin lähteä uudelleen vaikka jo ensi perjantaina:)

 4. Vau, vaikuttaa kyllä upealta tuo bloggaajailta, ainakin kuvista ja tekstistä saa sellaisen käsityksen, että iltaan on todella panostettu ja se on järjestetty huolella. :) Ihanan näköistä!

 5. Oi, teillä on ollut ihana ilta! *kade* Pororullia! *kuolaa* Ja mä haluuuuuun tuollaisen kihartimen!! Kuinkahan pitkille hiuksille tuo toimii? Vai ihan kuinka pitkille vaan? Kätevä!

  1. Mä luulen, että tossa ei ole enimmäispituutta koska hiussuortuvasta voi kihartaa vain osan. Ainakin kahdella koekaniinilla on ihan reilusti pitkä tukka:) Kuulemma toimii parhaiten jos on kerroksittain leikatut hiukset, kihara asettuu nätimmin silloin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *