Boho Blues

Ensimmäisenä China Glazen Road Trip-kevätkokoelman lakoista kynsilleni pääsi laventelinsininen Boho Blues.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Väri on äärimmäisen kaunis ja laatukin ihan ok, jouduin kuitenkin laittamaan tätä vielä yhden ohuemman kerroksen kahden paksumman päälle eli lakka peitti 2,5 kerroksella:) Niinpä tämä saa väistyä Picture Polishin Swaggerin tieltä, sävyissä ei ole suuren suurta eroa ja Swagger peittää kahdella. Muutoin olisin kyllä pitänyt tämän itselläni mutta yllätyin itsekin niiden miltei-dupeudesta (hienoa suomea!).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yksinkertaisen ja hillityn lakan kaveriksi valitsin yhteen kynteen blingiä koko rahan edestä. FUN Lacquerin Pay Day (H) on luonnossa häikäisevän upea. Näissä valaistusolosuhteissa lakka näyttää tosi valjulta mutta onneksi netistä löytyy hienompiakin kuvia. Peittävyyteen tarvittiin kolme kerrosta. (H) tarkoittaa tässä yhteydessä holoa ja lakasta on saatavilla myös holoton versio, joka heijastelee selvemmin lähellä olevia värisävyjä näyttäen välillä jopa kullanväriseltä. Olipa hankalasti selitetty mutta ajan takaa sitä, että tämä holoversio säilyttää paremmin hopeisuutensa… ja nyt lakkaan analysoimasta näiden eroja mutulla, käykää itse vertailemassa tikkuja Cesarsin myymälässä:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oli vähän hankala keksiä koristelua kaveriksi näin kimaltelevalle lakalle ja päädyinkin vain leimaamaan keskisormeen valkoisia kiemuroita MoYoun horoskooppilaatalta ja poimimaan muutaman ISYLM-pylpyrän pikkurilliin ja etusormeen. Yllättävän rauhallinen kokonaisuus vaikka mukana oli Pay Dayn kaltainen glitterpommi.

china_glaze_boho_blues_4
Tulipa näistä kirppislaatikkoon päätyvistä lakoista mieleen, että puhuttiin taannoin kanssaharrastajien kera, että mitäs jos järkättäisiin keväämmällä kivalla säällä kaikille avoin puistopiknik yhteisen hengailun, eväiden mussuttamisen ja lakkavaihtarien/kirppiskaupan merkeissä. Nyt kun postittaminen on käytännössä mahdotonta, voisi tällaiselle kirppismiitille olla kysyntää.
Paikkana olisi Helsingin keskusta – lähiympäristö, mihin nyt sitten päädytäänkään. Mitäs sanotte?

40 thoughts on “Boho Blues

 1. Ihana ajatus tuo piknik, mutta kaukanahan tuo on :( Wäy wäy ja byhyy, kun me Pohjoisemman Suomen asukit jäädään kaikesta paitsi :D

 2. Toi puistopiknik keväällä olisi varmasti kiva juttu! Miksei jopa kesäaikaan, jos innokkaita saapujia sattuisi tulemaan lomillaan pidemmältäkin pääkaupunkiseutuilemaan silloin ja haluaisi mukaan..?

  Sievä lakkaus! :)

  1. Ajankohta on vielä ihan auki joten kaikki on mahdollista. Kesällä tosiaan vois olla lomalaisia Helsingissä, mutta onko sitten taas kaikki kaupunkilaiset karanneet maakuntiin:) Ehkä joku kesäkuu voisi olla kiva, silloin ei ole vielä vilkkain sesonki.

 3. Nuo FUN Lacquerin lakat ovat kyllä aivan pysäyttäviä. Sekä hinnaltaa, että ulkonäöltään ;) Katselin niitä eilen Cesarin sivuilta. Aika kiva, että niistä on aina holoversio. Pitää ehkä tuhlata ainakin yhteen. =)
  Kirpparipiknik on aivan LOISTAVA idea!! Mä missasin teidät (ainakin Emman) siellä messuilla, koska.. no ujous ja tuska ja silleen. Ja voi kyllä uhrautua ostamaan muutaman lakankin =P

  1. Jos hankkii vain yhden se on sitäkin suurempi aarre:) Mietin tosiaan, et miitti vois olla ihan vapaamuotoinen ihmisten tulla ja mennä niin että sinne uskaltautuisi mahdollisimman moni matalalla kynnyksellä. Olisi kiva nähdä:)

 4. Ihana lakkaus! Raikas ja sellanen kepeä :) Noissa holottomissakin Funeissa yleensä on holoa, mut holollisissa on vielä normiholon lisäksi ekstraholoa isompien holopartikkeleiden muodossa!
  :DD arvaa pitikö pokka ton lauseen loppuun saakka? no ei :D

 5. Onpas kauniit lakkaukset! <3 Tosi harmoninen vaikutelma niinkuin sanoitkin, vaikka blingiäkin löytyy :) Ihan täydelliset tähän vuodenaikaan kun aurinko alkaa vähän jo pilkistelemään.

  Picnic-kirppis olis kyllä ihan äärettömän mahtava idea! :)

 6. Tykkään ihan kympillä näistä, niin kaunis sininen, olkoonkin että päätyy kiertoon. Hyvä idea tuollanen kirppistely niille jotka ovat super sosiaalisia ja viihtyvät isossa porukassa :)

  1. Tää on kovasti sievä mutta kovin lähellä Swaggeria ja kaikkea ei voi pitää:) Siis itsehän en ole missään tapauksessa sosiaalinen tyyppi mutta yritän parhaani mukaan etten mökkiydy täysin;)

  1. Tila on kyllä ongelmallinen juttu, sen takia ajattelinkin, että keväällä tai kesällä niin voisi pitää ulkona. Toivottavasti ratkeaa teidänkin osalta!

 7. aivan ihanat kynnet <3 ja lakka on aivan unelmavärinen, jos haluat myydä sen niin voisin olla mahdollinen ostaja, postit vaan nykyään ovat törkeet…
  Ja piknikille ehdottomasti kyllä, sikälimikäli sinne saa tulla myös alle 18- vuotiaat :)

  1. Nämä on kovin lähellä tosiaan joten riittää, kun omistaa toisen. Ei toki dupeja mutta sillä tavoin samankaltaiset että jommalla kummalla pärjää:)

 8. Kauniit lakkaukset :) Tuollaiselle leimakuviolle olisi ollut just käyttöä edellisissä omissa lakkauksissa mutta eihän minulta mitään tuollaista vastaavaa edes löytynyt, pöh!
  Puisto-picnic kuulostaa kyllä kivalta! :) Myytäviä lakkoja olisi mutta en niitä ikinä saa nettiin asti myyntiin…ja nyt vielä vähemmän kun ne postimaksutkin nousivat.

  1. Ajattelinkin, että tapahtumaan vois tulla silleen ilmoittautumatta ja spontaanisti omat eväät kassissa ja jännittämättä:) Ja tosiaan siinä samassa saisi vähän omaisuutta kiertoon, veikkaanpa, että muutama puteli ehtii kertyä siihen mennessä vaikka maltillisesti ostaisi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *