BND:n testinurkka: Sissi’s Spa Night

Kesän koittaessa talven runtelemat jalat on kiva saada sandaalikuntoon. Hoitolassa tehty jalkahoito on vaivaton vaihtoehto, mutta kotonakin saa annettua ensiapua. Olen aikaisemminkin postaillut käyttämistäni hoitotuotteista mutta koska uutta tulee ja päätyy omaankin käyttöön koko ajan, päätin koota yhteen muutamia testaamiani tuotteita. Postauksesta tuli kilometrin mittainen mutta en oikein saanut tätä tiivistettyäkään koska asiaa on paljon, joten kannattaa ehkä ottaa mukava lukuasento valmiiksi.

Pyhitin erään yksinäisen perjantain myöhäisillan jaloilleni. Harmitti, kun en saanut työvaiheista kuvia (ilman apua), sillä tajusin vasta kun istuin mukavasti jalat lämpimässä vedessä, kynttilöiden palaessa pöydällä, viileä viinilasi edessäni,  että kameran olisi voinut varata lähistölle. Tosin rehellisyyden nimissä se ei juuri olisi ilahduttanut, sillä käteni olivat suurimman osan ajasta märät tai jossain aineissa ja kuvaaminen olisi joka tapauksessa ollut hankalaa. Ja kun vielä oli perjantai 13. päivä, olisin taatusti pudottanut koko rakkineen samaan kylpyveteen kinttujeni kanssa.

Homman liikkeellepanevana voimana oli Kauneudenkaupalta saapunut paketti, joka sisälsi setin OPI Manicure-Pedicure-sarjan tuotteita; kuorinnan, naamion ja kosteuttavan viimeistelyvoiteen
Aloitin poistamalla kynsistä lakat ja sen jälkeen upotin jalat puoleksi tunniksi hierovaan jalkakylpylaitteeseen, jonka olemassaolon muistan aina pari kertaa vuodessa. Kylvyn jälkeen kuorin jalkojen ihon sokerikuorinnalla ja huomasin, että se tuli todella tarpeeseen. Käsikuorintaa olen käyttänyt säännöllisesti, mutta jalkojen kuorinta on tahtonut vähän unohtua …tai ”unohtua”. 
Rakeita kuorinnassa oli runsaasti ja tällä kyllä oikeasti irtosi kuollutta ihosolukkoa. Olkaa kiitollisia, ettei tästä ole kuvaa;)
Iho ei jäänyt narskuvaksi kuten joillakin kuorinta-aineilla vaan tässä on mukana kosteuttavia öljyjä ja aineisosia jonka kyllä huomasi huuhtoessa. 
Kuorinnan jälkeen levitin jalkoihin savinaamion. Tällaista en ole käyttänyt koskaan ennen, joten noudatin tuubissa olevaa ohjetta ja annoin aineen vaikuttaa pyyhekuiviin jalkoihin levittämisen jälkeen muutaman minuutin ajan. Naamio kuivui nopeasti eikä tuntunut mitenkään epämiellyttävältä tai pinkeältä vaan kivan viileältä. Huuhdoin sen pois liruttelemalla vettä hissukseen koska ohjeen tarjoama lämpimään veteen kostutetulla pyyhkeellä poistaminen kuulosti turhan sotkuiselta.
Kolmas ja viimeinen tuubi setissä tarjoaa kosteuttavan naamion, jota voi käyttää myös hierontaan. Viimeistään nyt toivoin, että olisin voinut nostaa jalat ylös ja joku muu olisi saanut suorittaa hieronnan, sillä hitaasti imeytyvä voide olisi tarjonnut varmasti nautinnollisen hierontahetken. 
(Note to self: aktivoidu kumppaninhaussa!)
Käytin ehkä kymmenkunta minuuttia omatoimihierontaan ja siinä ajassa suurin osa voiteesta oli imeytynyt ihoon. 
Vaikka tuotteissa oli tuubin suulta nuuhkutellessa hieman esanssinen tuoksu niin iholle se jäi luonnollisempana ja miellyttävänä. 
Jatkoin vielä puuhastelua jalkojeni parissa poistamalla kynsinauhat, lakkaamalla kynsille Julie G:n Miami Beachin, koristelemalla sen decalein ja lisäsinpä vielä yhden Swarovskinkin kukan keskelle. Lakka on lähes dupe OPIn Live.Love.Carnavalille ja peitti onneksi kahdella kerroksella, koska etenkin pienehköllä sudilla varpaankynsien lakkaaminen on piinallista tällaiselle rautakangen notkeudella varustetulle henkilölle. 
Jaloissa tuntui hyvältä ja etenkin aamulla huomasin selvästi, että hoitohetki kyllä kannatti. Iho oli sileä ja pehmoinen.

Seuraavana iltana tein käsille saman hoidon ja siitä sain napattua jopa yhden kuvan joka tilannekuvana huvitti pikkuisen, meneillään on vaihe 2 eli savinaamio. Käsiin jäi hieman kiristävä tunne hoidon jälkeen ja niinpä nukuin yön runsaasti rasvattuna puuvillasormikkaat kädessä ja aamulla käsien iho oli kuin vauvan peppu. Toki kohdallani lähtötilanne ei ollut katastrofaalinen jalkojen tai etenkään käsien osalta, mutta tällainen itselle pyhitetty hemmotteluhetki on kyllä mannaa arjen keskelle ja mielihyvin käytän näitä tuotteita jatkossakin. 
Olen aikaisemman hoitotuotepostauksen jälkeen kokeillut ja käyttänyt muutamia uusia juttuja. 
Sally Hansenin Nail Rehab on tarkoitettu vaurioituneiden ja huonokuntoisten kynsien vahvistamiseen ja suojaamiseen ja puolen pullon kokemuksella olen tykännyt tästä. Laitan aluslakan (hyväksi olen havainnut esim. kuvassa näkyvän Essie First Basen, jota myös Papu on ylistänyt) alle aina hoitolakan ja olen nyt vuorotellut Sallyn ja Trindin Nail Repairin kanssa. Kaksi aluslakkakerrosta suojaa kynsiä värjäytymiltä ja tarjoaa tasaisemman pohjan värilakalle. Minun kynteni ovat tosi uurteiset ja kuoppaiset enkä viitsi turhaan ohentaa niitä bufferillakaan. 
Kynsinauhavoiteita ja -öljyjä kulutan ihan hillittömät määrät. Samaan aikaan Nail Rehabin kanssa kauppoihin ilmestyi Cuticle Rehab, joka minulla vetelee ihan viimeisiään. Kiva perustuote joka imeytyy nopeasti, ei valu ja tuoksuu raikkaalle. Kosteuttavampi vaihtoehto on Poshén Anti-Microbial Cuticle Oil, jota käytän kun on aikaa hieroa kynsinauhoja eikä tarvitse vähään aikaan tehdä käsillä mitään, esim. telkkaria katsoessa. Okei, oikeasti käytän tätä kyllä esim. dataillessa ja niinpä tietokoneideni näppäimistöt ovat ihan öljylähmässä, mutta älkää te tehkö niin. Öljy ei imeydy yhtä nopeasti kuin voiteet mutta kosteuttaa tehokkaammin. Olen ottanut isosta pipettipullosta pienempiin ja ripotellut niitä ympäri taloa. Jos joku tietää, mistä saisi tilattua sellaisen täytettävän kynsinauhaöljykynän, olisi tosi iloinen tiedosta:)

Tästä postauksesta uupuivat nyt kokonaan käsivoiteet, koska sillä saralla en ole kokeillut mitään uutta vaan turvautunut vanhoihin hyviksi havaittuihin. 
Koetteko te hoitotoimet työläinä vai sujuvatko ne rutiinilla siinä missä lakkauspuuhatkin? 
Ja kuinka moni uskoo esim. jalkansa ammattilaisen käsiin vai teettekö mieluumin itse?
Tuotteet Essien aluslakkaa lukuunottamatta on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

16 thoughts on “BND:n testinurkka: Sissi’s Spa Night

 1. Mun jalkojenhoitotehokkuus on noussut toiseen potenssiin sen Excuviancen Heel Repairin myötä. Roikutan lähes valmista merkintää luonnoksissa, vaikka oikeasti olisi akuuttia saada se ulos just nyt heti. Mannaa!

 2. Mun jalkojenhoito on suihkussa liottelua ja raspailua, aina lähtee kuollutta ihoa. Jalat rasvaan vain jos ne on kovin kuivat, kuten talvella. Käsien hoito on jostain syystä paremmalla tolalla. Ai niin, mun näppäimistö saattaa muistuttaa sun näppäimistöä. Ainaki nätisti kiiltää… :D

  1. Raspailu on jo hyvä juttu, ite en ole koskaan oppinut sitä kun pelkään että otan liikaa. Semmoista hohkakiveä oon joskus kokeillut mutta se taas oli aika tehoton.
   Meitä rasvanäppäimistöisiä taitaa olla sittenkin enemmän, luulin olevani ainoa:D

  2. Mää aina kevyesti raspailen kantapäät, kuivimpia kohtia pois. Jännää on sekin, miten jalkapohjien reunoista ja varpaiden reunoista lähtee aina nahkaa. Ne mää sormin/käsin hieron pois.

 3. Rasvanappis taallakin, hei! :D Oon tosi laiska hoitamaan jalkojani, mutta toisaalta ajatus, etta joku muu koskisi niihin, on kammottava, joten valilla koitan aktivoitua siinakin.. vaihtelevalla menestyksella. :D

  1. Hahaa, en siis ole ainoa lähmänäppäimistöinen:D Tajusin just, että mua varmaan alkaisi kutittaa jalkahoidossa ainakin jos liian kevein ottein hipelöisi tai muuten menis sinen hysteerisessä mielentilassa (aika helppoa mulle). Ehkä joku päivä vielä:)

 4. Onhan se työlästä, mutta omalta kannalta pakko. Kantapäät menee heti korpuiksi, jos niitä ei rasvaile ahkeraan ja kuori silloin tällöin. Itse nukun villasukat jalassa, kun pistän aina yöksi voiteet muhimaan. En ole koskaan käynyt jalkahoidossa, aikoinaan töissä kahdeksan tunnin päiviä seistessä olisi kyllä kannattanut mennä välillä myös ammattilaisen pakeille. :)

  1. Mulla on korppukantapäät ja tää kuorinta auttoi jonkin verran mutta mua kiinnostaisi myös semmoinen happokuorinta mistä on aika paljon ollut nyt juttua. En ole vielä uskaltanut tilata ja irtoavat ihonriekaleet näin sandaalikaudella vähän arveluttaa… :D :P

  1. :D Mua ottaa päähän, kun kaikki vaivalla hankittu rusketus on ehtinyt haihtua räntäsateessa:( Tarttee kai kaivaa kohta itseruskettavat esiin itsekin, noita suihkujuttuja en ole koskaan kokeillut mutta kiinnostaisi kyllä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *