BND:n testinurkka: Picture Polish Jelly Stamper

Kirkkaat stamperit ovat tällä hetkellä todella IN ja vähän joka merkki ja kauppa on tuupannut omansa markkinoille. Lempimerkkini Picture Polish julkaisi niin ikään oman versionsa tästä jokaiselle leimaajalle melkeinpä pakollisesta tarvekalusta. Koska PP tekee asiat aina pikkuisen paremmin, eroaa tämäkin leimasin edeltäjistään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jelly Stamper Kit sisältää kirkkaan leimasinholkin ja läpinäkyvän tyynyn, varatyynyn sekä scraperin eli pyyhkimen, joka on oikeasti jämäkkä ja käyttökelpoinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kirkas holkki on todella paljon parempi kuin esim. aiemmin testaamani Clear Jelly Stamper. Kohdistaminen on paljon helpompaa, kun näkee mitä on tekemässä. CJS:n kanssa oli tarpeen saada valoa ylhäältäpäin, PP:n leimasimen kanssa pystyy työskentelemään normaalivalaistuksessa.

Leimasintöttörö on umpinainen, eli hauras tyyny on paremmin suojassa. Mikä parasta, mukana tulee suojakorkki. Joskus parhaat keksinnöt ovat yksinkertaisia!

Kuten muutkin kirkkaat leimaustyynyt, puhdistus kannattaa tehdä teipillä tai tarravaateharjalla, sillä kynsilakanpoistoaineen käyttö sumentaa tyynyn. Tarpeetonta tyynyn räpläämistä on myös syytä välttää, sillä se murtuu herkästi. Kynnelle leimasinta voi painaa ihan huoletta, mutta esim. terävillä kynsillä pintaan voi tulla koloja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Picture Polishin kirkas leimasin on pehmeämpi ja tahmeampi kuin alkuperäinen CJS, mutta varsinainen löllö tämäkään ei ole. Koko kynnen kuvioiden leimaaminen on mahdollista, jos kynnet eivät ole kovin kaarevat, mutta mielestäni tällainen stamper sopii yhä parhaiten kohdistettavien kuvioiden leimaamiseen.
Leimasinta on kyllä mahdollista keinauttaa kynnellä kuvion katkeamatta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peukalonkynnen kulmaan leimaamaani ruoriin jäi vähän reikiä mutta purjevene onnistui hyvin.

Ihana, hieman murrettu sininen lakka on Essien Resort-kokoelman Nama-stay The Night. Rakastan tuon kokoelman lakkojen nimiä:) Tähän lakkaan ja koko Resort 2016-kokoelmaan palaan vielä myöhemmin erillisessä postauksessa.

Käytin leimaukseen Pueenin valkoista lakkaa ja MoYou Sailor Collection 01- sekä BM-509 -laattoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Setti vaihtaa omistajaa erittäin kohtuulliseen 12,90 euron hintaan.
Olettekos jo testanneet kirkkaita stampereita?


Leimasin ja Essien lakka saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

24 thoughts on “BND:n testinurkka: Picture Polish Jelly Stamper

 1. En malta odottaa että saan oman kappaleen käsiini! Tuo suojakorkki on ihan käsittämättömän nerokas, en tajua miten kukaan muu leimasinvalmistaja ei ole tajunnut tehdä samanlaista jo ihan tavallisillekin leimasimille!

  1. Olisi kyllä enemmän kuin tarpeen, koska mulla on laatikko täynnä pikkuisia rasioita ja purkkeja ja jokaisessa on sisällä yksi stamper:D

 2. Vitsit miten makeet! Itseasiassa nois ruorin reiätkin on sellaisia, että en kiinnittäisi niihin mitään huomiota, jos niistä ei sanottaisiin. :D

  1. En varmaan olisi tavan postauksessa niistä edes viitsinyt mainita mutta tässä katsoin velvollisuudekseni:D Vika voi tosin olla hyvin leimaajassakin…. *köh*

 3. Vertasitkö löllöyttä siihen kovempaan CJS? Kuinkahan paljon tämä PP:n leimasin eroaa siitä pehmeämmästä CJS:sta.

  Nätit merihenkiset kynnet :)

  1. Kävin nyt hypistelemässä tyynyjä, ja mielestäni tässä ei ole juurikaan eroa siihen löllöön CJS:n. En ole testannut sitä kynsille vielä ollenkaan mutta näin näppituntumalta CJS on ehkä ihan aavistuksen pehmempi. Ja se kova tyyny taas vähän kovempi, mutta erot ovat aika pieniä. Tämän parasta antia onkin pidike ja korkki, sekä edullisempi hinta.

 4. Tämä on kyllä hyvä! Pääsin hipeltämään tätä vähän Cesarissa! Tämä on kyllä mahtava! Halvempi ja parempi! Tämä pitää jossain välissä hankkia, vaikka mutta onkin noi edelliset =)

 5. Olen skeptisesti mulkoillut noita kirkkaita stamppereita tähän, tai oikeastaan viikonloppuun asti. Kun näin Cesarsin ystis-tarjouksen PP:n lakoista niin nakkasin stampperin ilman epäilystä ostoskoriin koska luotan merkkiin ylitse muiden! Ihana sininen sävy tässä Essiessä, nämä jäi vielä harkintaan mutta kauniit <3

  1. Hyvä ostos, ei tarvi katua:) Tämä sininen oli mun suosikki Resort-kokoelmasta, olen kyllä lakannut ja kuvannut ne kaikki mutta en vielä ehtinyt käsitellä kuvia tai kirjoittaa postausta. Siinä on myös tosi kiva vaaleanvihreä, joka ei ole minttu vaan tosiaan vaaleanvihreä.

 6. Heitin tän tilaukseen just ehkä päivää ennen kuin näin Instassa, että oot tehnyt tästä arvostelun. Mutta sinäKIN annat positiiviset arvosanat, joten odotan innolla omaani. Onnistuin turmelemaan mun Clean Jelly Stamperin täysin. Olin painanut sillä koko kynnen kuviota (käytin sitä vasta TOISTA kertaa), ja jotenkin siihen oli tullut sitten jo kaksi pientä halkeamaa keskelle. Luulin niitä roskiksi -> yritin poistaa ennen kuin tajusin mitä ne on -> stampperi murtui kuin marmeladi ja siinä on nyt keskellä mojova kolo. Voihan perinnesana. Ilman muuta käytän jatkossakin koko kynnen kuvioihin sitä Creative Shopin löllöstampperia.

  1. Onpa kurja kuulla sun stamper-äksidentistä:( Se tosiaan lähtee (kuulemma) helposti murtumaan jos sopivaan kohtaan tulee kolhu ja kynnen kulmat ovat potentiaalisia vaaranpaikkoja. CS:n stamper onneksi kestää kovempiakin otteita, tai katsotaan nyt miten käy kun saan omani tänään takaisin lainasta, joutuuko käyttämään väkivaltaa vai suostuuko se toimimaan ilman :DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *