BND:n testinurkka: NCLA Nail Wraps

Kynsitarrat ovat olleet mulle hankalaa ja aika vierastakin aluetta pitkästä harrastusurasta huolimatta. Kun sain blogikokeiluun NCLA:n Designer Nail Wrapseja, päätin haastaa itseni ja kokeilla, josko saisin tarrat kynsille.


Wrapseissa on tosi kiva kuvio. Tällaisen efektin voisi luoda itsekin water spotted-tekniikalla, mutta sehän on sottaista ja työlästä.


Pakkauksessa on 26 tarraa ja takaa löytyy ohjeet niiden käyttöön. Kynnelle tulee aluslakka, sen päälle tarra, josta painelemalla poistetaan kuplat ja lopuksi leikataan ja viilataan ylimääräinen osa pois alaspäin suuntautuvin vedoin. Pakkauksen mukana tulee pieni viila.


Tarraa pystyy venyttämään ihan hiukan pinseteillä kun sen on asettanut kynnelle. Nämä tarttuu tosi tiukasti, joten siitäkin syystä aluslakka on hyvä olla suojaamassa kynttä. Ylimääräistä tarraa ei ole mahdollista liottaa pois asetonilla ja siveltimellä, materiaali on sen verran jämäkkää. Pitihän mun sitäkin tietysti kokeilla, sain irrotettua tarrasta vain kuvion.

Tarran päälle tulee päällyslakka. Pikakuivattava ruttasi materiaalin, joten suosittelen ei-pikakuivattavaa top coatia.


Tykkäsin siitä, että kynnen tyvestä tarra asettui nätisti, mutta sivulle jäi vähän ruttua ja kärjistä onnistuin viilaamaan osittain myös omaa kynttä, ilmeisesti ihan huolimattomuuttani. Mulla on niin kaarevat kynnet, etten oikeastaan täysin virheetöntä tulosta odottanutkaan.

Pikkurillissä on Essie Liquorice ja etusormessa ja peukussa OPI Gelato On My Mind, joka yllättäen vaati kolme kerrosta peittääkseen, vaikka aiemmin selvisin kahdella.


NCLA Nail Wrapseja löytyy CesarsShopista useissa eri kuvioissa ja nämä käyttämäni Mint Rock-nimiset tarrat löytyvät täältä. Hintaa wrapseilla on 17,90€ mutta pakkauksesta sentään tekee useammat kynnet ja vain aksenttikynsiin käyttäen vaikka kuinka monet.

Sehän on sit perjantai ja huomenna oon menossa katsomaan hevosia Kaivariin kaverin kanssa, joka myös pelkää niitä. Tulee varmasti mielenkiintoinen päivä:D Hevoset ovat upeita, mutta iso eläin on aina jotenkin pelottava. Joka tapauksessa tapahtuma on kiinnostava ja erilainen joten onhan siellä käytävä.
Kivaa viikonloppua kaikille!


Nail Wrapsit saatu blogiyhteistyön kautta

12 thoughts on “BND:n testinurkka: NCLA Nail Wraps

 1. Oih, tuo Opi on hyvin kaunis! :) Muutenkin naseva lakkaus kaikkiaan, tykkään :) Tällaiset kynsitarrat voisi olla ihan käteviä niihin päiviin/viikkoihin, kun kynsiä ei vain ehdi normilakoilla lakkailla. Myös reissuun nämä olisi helppo pakata mukaan :)

  Jännittävää viikonloppua siispä vain! :’D

  1. Jos olisi helpommat kynnet niin nämä asemoisi tosi nopsaan paikalleen esim. juuri reissussa. Mulla on niin pikkuiset ja lisäksi kaarevat ja uurteiset, että aina joutuu saksimaan. Samasta syystä en juuri käytä koko kynnen decaleja.

  1. Kunpa olisikin tarpeeksi leveät ja suorat sekä tasaiset kynnet, silloin tällaiset ratkaisut olisi niin helppoja ja nopeita!

  1. Meillä jäi kaverin jalkavamman takia tapahtuma väliin mutta kiva viikonloppu oli silti. Toivottavasti tuo järkätään uudelleen niin pääsisi katsomaan!

 2. kuosi on ihana, samoin lakkaus. Oon hylännyt nää kynsitarrat kokonaan kun mulla on niin pienet kynnet, että siisti lopputulos vaatisi enemmän leikkelyä ja mallailua ja säätämistä kuin mihin oon valmis.

  1. Riippuu tosiaan pitkälti kynsien mallista miten nämä omille kynsille istuu, mutta omilleni olivat vähän haastavat. Mulla on kyllä montakin kaveria ja tuttua, joilla on paljon paremman muotoiset kynnet näiden käyttöä ajatellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *