BND:n testinurkka: IsaDora Gel Nail Lacquer – viikon kestotestin tulokset

Nyt on kulunut 7 päivää siitä, kun lakkasin kynteni IsaDoran geelilakalla ja päätin sinnitellä samoilla lakoilla viikon ottaakseni selvää, miten markkinointilupaus tuotteen kohdalla toteutuu.

Ja kyllähän se toteutui. Lakka kesti lohkeamatta kokonaisen viikon, se on edelleen kiiltävä mutta kärkikulumaa on aika reippaasti. Silti tulos on todella hyvä verrattuna tavalliseen kynsilakkaan. En kyllä ole vuosiin samoja lakkoja niin pitkään pitänyt mutta vähintään lakkapinta menettää kiiltoaan tuossa ajassa. Täältä voi vilkaista lähtöasetelmaa.

Kaikki kuvat on otettu 7. testipäivänä.
IsaDora Gel Nail Lacquer, sävy 224 Scarlet Red

Vasemmassa kädessä pysyi Swarovski kiinni koko testin ajan, oikeaan jouduin laittamaan kaksi kertaa uuden. Päällä oli vain kerros päällyslakkaa joten ihan hyvä saavutus sekin. Olin kiinnittänyt kivet kirkkaalla lakalla, en koskaan käytä kynsiliimaa koristeiden kiinnittämiseen.

Naarmuja ja kulumaa näkyy lähemmässä tarkastelussa mutta livenä niitä ei äkkivilkaisulla juuri huomaa. Kasvuraja on myös aika juhlava ottaen huomioon sen, että lakkasin niin lähelle kynsinauhaa kuin ikinä mahdollista:) Lakka ei myöskään värjännyt kynsiä, aluslakka toki pitää muistaa.

Pahiten on kärsinyt vasemman käden peukalonkynsi toisesta reunastaan. Toinen puoli selvisi paljon vähemmällä, samoin oikea peukku. Kulumiseen vaikuttaa kynsien muoto, pyöreämpään muotoon viilattu kynsi ei kulu kulmista tällä tavoin.

Kynsien kunto tietysti vaikuttaa jonkin verran pysyvyyteen, omat kynteni ovat hyväkuntoiset eivätkä liuskoitu.
Liuskoittumiseen taipuvaisilla kynsillä paljaana loistavat kärjet ovat vähän huono juttu ja normaalioloissa kannattaakin laittaa vaikka kerros päällyslakkaa suojaamaan kun lakkaus on kulunut kärjistä eikä ole aikaa lakata uudelleen.

Siinä määrin vakuuttaviin tuloksiin tässä testissä päästiin, että olen jo ostanut kaksi lakkaa lisää, Cherisen ja Ocean Driven.
Vaikka tavallisetkin lakat pysyvät hyvin kynsilläni, haluan ainakin varpaille nyt kesällä pitkään kiiltävänä ja kauniina kestävät lakat ja kumpikin sävy sopii tosi hyvin vähän päivettyneelle iholle.

Tämän kokonaisvaltaisen testikokemuksen voin omasta puolestani hyvillä mielin suositella näitä lakkoja. Yllättävän hyvin omakin kantti kesti lakkailematta viikon, tikuttelin lakkoja ja hipelöin lakkapulloja pahimpiin vieroitusoireisiin:)

Arvatkaapa, mitä teen tänä iltana? :D

Ps. en ”joutunut” treffeille viikon aikana;)

Lakat on saatu blogiyhteistyön kautta, postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

35 thoughts on “BND:n testinurkka: IsaDora Gel Nail Lacquer – viikon kestotestin tulokset

 1. Vakuuttavaa! Mulla on vasta toista päivää näpeissä, mutta levittäminen oli niin kivaa, että taidan ihan siitä ilosta hakea sen turkoosin. :) En voi välttää vertaamasta uusiin Lumenen lakkoihin ja aika samoissa tuntumissa mennään. Nää IsaDorat antoivat ehkä pari sekuntia vähemmän liikutteluaikaa kynnellä. Mutta ne viimeiset ylijäämävedotkaan eivät silti jättäneet jälkiä. Näiden lakkojen myötä kynsien lakkaamisesta tuli velvollisuuden sijaan ajanviete <3

  1. Mulla on yhä Lumenet kokeilematta ja olisi kyllä kiva vertailla. Taisin nyt näköjään kallistua näiden puoleen, tosin Lumene ei vaadi erillistä päällyslakkaa joten semmoisen voisi aika matalalla kynnyksellä ottaakin kokeiltavaksi. Hmmm…

 2. Ohhoh! Hienoa!
  Tosiaan varpaan kynsiin vois ajatella. :)
  Mä en ehkä pystyis olemaan viikkoa samoilla lakoilla, pisteet sulle kärsivällisyydestä! :)

  1. Varppuleihin laitan Cherisen varmaan ihan piakkoin:) Oli ihmeellinen viikko kun ei tarttenu lakkailla eikä oikein postaillakaan, onpa nyt sekin koettu:D

 3. Mä en vielä löytänyt näitä lakkoja mistään (=Myyrmanni) Mutta unohdin kyllä tutkia Anttilan, koska se oli niin järkyttävän kuuma, että tuli heti hiki. Silti tämmönen lakka pitää hankkia =)

 4. Aika vakuuttavaa! Mielelläni kuulisin vielä mielipiteesi poisto- operaatiosta? Mun osaltahan geelilakat on aiemmin lennellyt seinään juuri poistamisen kamaluuden vuoksi.

  1. Poistaminen oli tosi helppoa, nämä lähtee ihan tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Kun punaisesta oli kyse, laitoin hetkeksi kynnelle poistoaineella kostutetun vanuriekaleen ja sitten liu’utin lakan pois, en viitsi hinkuttaa punaisia kun ne sotkee joka paikan. Tavalliset geelilakat on työläämmät koska niitä pitää viilailla ja/tai haudutella jollain mömmöillä.

  2. Näin mä jostain luinkin mutta pakko oli vielä kysyä uskonvarmistusta :D ostoon lähtevät siis heti kun tänne takahikiälle rantautuvat.

  1. Lakkasin varpaille ostamani Cherisen ja olipa vaivaton kokemus! Tosi nopeasti sai lakattua, ei tarttenu siistiä ja kuivui nopeasti. 10 points!

 5. Hienoa, että näitä testaillaan! :) Itse sain aloitettua testiviikon eilen, saas nähdä kestääkö noin kuin sulla. Mistähän muuten johtuu, että mullakin kuluu usein just tuo vasemman käden peukkukynsi, hassua :)

 6. Hitto, vaikuttavaa. Toisaalta kiinnostais hankkia sen takia, että ehdin oikeasti paneutumaan lakkailuun liian harvoin mutta toisaalta ei, koska pelkään että jos käytän superpysyviä lakkoja, mun nykyisetkin lakkauskerrat harvenee :D Vielä, kun mulla tuntuu pysyvän tavallisetkin kynsilakat lohkeamatta melkein sen viikon, näillä varmaan pysyis pienen ikuisuuden. Kuka keksisi kasvurajalle tehtävän superhelpon freesauksen vielä?

  1. Kasvurajaongelmaa nää ei tosiaan poista:) Mutta iloitsin ostoksistani kun lakkasin Cherisen varpaille ja ei ole koskaan ollut niin vaivatonta lakata varpaankynsiä ^_^
   Siihen käyttöön nää mulla jäänee tai sitten reissukynsien pohjaksi jos ei pääse lakkaamaan:)

 7. Yllätyin kyllä että lakka näyttää vielä noin hyvältä viikon jälkeen :) Tällainen lakkahan olisi tosiaankin varsinainen unelma reissussa, jos ja kun ei viitsisi mitään lakka-arsenaalia raahata mukana. Taitaapa mennä ostoon täälläkin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *