BND:n testinurkka: IsaDora Gel Nail Lacquer – viikon kestotesti starttaa

IsaDoralta on tullut uutta jännää jota minäkin pääsin kokeilemaan. Olen lakannut eilen kynsilleni uuden, ilman uv-lamppua kovettuvan geelilakan ja ensi maanantaina kerron, miten lakka kesti kynsillä. 
Luultavasti suurimpana ongelmana tulee olemaan tekemisen puute, en edes muista koska olisin ollut kokonaiseen viikon ajan lakkaamatta kynsiäni:) Blogi päivittyy normaaliin tahtiin, sillä olen kirjoittanut postauksia varastoon lakkaustaukoni ajaksi.

IsaDoran uusi Gel Nail Lacquer -kokoelma tuo kynsiin geelilakoille tyypillisen pitkäkestoisen värin ja kiillon ilman UV-lamppua. Geelilakka kuivuu nopeasti päivänvalossa, ja väri säilyy kynsissä kestävänä ja kiiltävänä noin viikon ajan.

Kestävä, kiiltävä lakkaus syntyy käyttämällä yhdessä Gel Nail Lacquer -värilakkaa ja Gel Nail Lacquer Top Coat -päällyslakkaa. Värilakkaa levitetään kynsille kaksi runsasta kerrosta, ja sen annetaan kuivua kolme minuuttia. Sen jälkeen kynsille levitetään yksi kerros Gel Nail Lacquer Top Coat -päällyslakkaa. Lakkaus kuivuu nopeasti, eikä geelilakkauksille tyypillistä UV-valoa tarvita: päällyslakka kuivuu tavallisessa päivänvalossa, joko luonnon- tai keinovalossa, kynsiä suojaavaksi, kiiltäväksi kerrokseksi.

Tummien sävyjen alle voi laittaa kerroksen mitä tahansa aluslakkaa suojaamaan kynsiä värjäytymiseltä, ja lakkaus on helppo poistaa kynsistä tavallisella kynsilakanpoistoaineella.

Gel Nail Lacquer -kokoelmaan kuuluu päällyslakka sekä yhdeksän värilakkaa, joista neljä (224, 227, 228 ja 229) on kausisävyjä ja kuusi jää pysyvään valikoimaan.Tällaisesta lakasta on siis kyse. Sain itselleni upean punaisen Scarlet Redin, joka on yksi neljästä kausisävystä. Jos kokemukset ovat positiivisia, tulen ihan varmasti hankkimaan ainakin Ocean Driven, sillä omistan sen tavallisena lakkana ja väri on ihana.

Pullon ulkonäkö eroaa normaaleista lakoista mustan korkin ansiosta. Päällyslakassa on ihan mieto ”pikakuivattajamainen” ominaistuoksu mutta ei todellakaan paha, esim. normaalisti käyttämääni HK Girliin verrattuna se tuoksuu ruusuille:) 

Laitoin ohjeen mukaiset kaksi lakkakerrosta perätysten tavallisesti käyttämäni aluslakan päälle. Lakan koostumus oli hieman ohuehko, toisin kuin voisi kuvitella, tai ainakin minä odotin jotain paksumpaa ja geelimäisempää. Lakkasin vielä tarkoituksella mahdollisimman lähelle kynsinauhaa, koska viikossa kynsieni kasvutahdilla ehtii tulla jo messevä juurikasvu. Ajatelkaapa, jos vaikka kuudentena testipäivänä unelmieni prinssi pyytäisi treffeille ja joutuisin menemään sinne ylikasvaneissa lakoissa:o Tässä elämäntilanteessa on vaan pakko varautua kaikkeen. Lakka oli varsin ok siistiä, pahempiakin punaisia on tullut vastaan.

Kaksi kerrosta riitti juuri ja juuri, tarkkaan katsoen vapaan kasvun raja kyllä kuultaa aavistuksen läpi mutta tällä testikerralla en arvannut laittaa kolmatta kerrosta vaan noudatin ohjeita tunnollisesti. Odotin muutaman minuutin ennen päällyslakan levitystä, pullo neuvoo 3min, mutta saatoin juuttua facebookiin hieman pitemmäksi ajaksi:)

Päällyslakka olikin sitten vähän paksumpaa ja helppoa työstää. Se kuivui nopeasti, joskaan en viitsinyt edes testimielessä tökkiä lakkausta millään tikulla. Kiekolla testasin kuivumisaikaa ja se tosiaan oli kohtuullisen lyhyt ja tekemäni painaumat palautuivat aika hyvin lakan kuivuessa. Kuvittelisin, että tätä voisi käyttää myös ihan tavallisen kynsilakan päällä ja näin ollen tarjolla olisi kiva päällyslakka jonka voi ostaa marketista tai tavaratalosta. Ehkä? En tiedä, miten tämä toimii joten älkää nyt vielä rynnikö ostamaan pelkkää top coatia ennen kuin joku on kokeillut:)
EDIT: tarkistin asian maahantuojalta ja top coat ei toimi tavallisten lakkojen kanssa.

Kun kynsillä on kaksi kerrosta värilakkaa ja top coat, tuntuma on kieltämättä hieman kestolakkamainen olematta kuitenkaan häiritsevän paksu. Väri on ihan mieletön <3 Hehkuvan punaisessa on mukana hienoista shimmeriä ja kynsien pinta on herkullisen kiiltävä.

Ihan ilman koristeluja en halua koko viikkoa olla ja laitoin nimettömiin perhosdecalit ja pienen swarovskin. Päällä on luotto-ei-pikakuivattava lakkani; Rimmelin Pro Super Wear topcoat, en uskaltanut laittaa toista kerrosta IsaDoraa kun en tiennyt mitä tapahtuisi.

Tästä se lähtee. Yritän olla ahdistumatta siitä, etten saa lakata viikkoon ja nautin lakkauslomasta ja upeista punaisista kynsistäni. Jos en vaan kestä, lakkaan vaikka varpaankynsiä…tai kissan kynnet, tai vesimarmoroin kotiavaimet. Enköhän keksi jotain. Tiedän, että tosi moni olisi valtavan iloinen pitkään kestävästä lakkauksesta etenkin lomakauden lähestyessä, joten tuote on hyvin kiinnostava ja ainoa tapa ottaa siitä selvää on uhrautua tieteen nimissä:)

Ensi maanantaina kerron kokemuksiani mutta saatanpa sivuta aihetta myös aikaisemmissa postauksissa. Pysykäähän siis kuulolla!

IsaDora Gel Nail Lacquer 6 ml, suositushinta 9,50 euroa. Tuotteet ovat myynnissä toukokuussa 2014.
Lakat on saatu blogiyhteistyön kautta, postaus ei sisällä mainoslinkkejä. Tuotekuva ja -teksti Berner Oy.

34 thoughts on “BND:n testinurkka: IsaDora Gel Nail Lacquer – viikon kestotesti starttaa

  1. Mä tykkäisin varpaankynsiin etenkin saada jotain kestävämpää nyt kesäksi ja tässä on ihan mahtava kiilto myös! Ainakaan ei jää kynsistä kiinni, miehet on tunnetusti aika innoissaan punaisesta;)

 1. Voi raasua lakkamaanikkoa, miten sä pärjäät? :’D Ihan mahtavaa, että otat testin näin tosissasi, odotan suurella mielenkiinnolla tuloksia. Mä höpisen vaan levitystuntumasta ja yleisestä fiiliksestä, kun en työn vuoksi voi pitää samaa lakkaa kovin pitkään.

  Ja avainten vesimarmorointi? Do tell me more!

  1. Tulee ottamaan koville, sanoinkin kaverille että varmaan jo tiistaina joudun istumaan käsieni päällä:D Koitan keksiä jotain muuta räpellettävää lakkojen kanssa ettei tulisi pahoja vierotusoireita…

   Olen joskus vesimarmoroinut pieniä esineitä, joten kuvittelisin, että ainakin teoriassa vaikka avaimen voisi marmoroida mutta lakka ei varmaankaan kestäisi käytössä kovin hyvin. Ehkä testaan joskus tätäkin:)

 2. Onpa kaunis lakka. Maksaa vaan mansikoita, niin jää ainakin mun osalta kauppoihin. Pitääköhän noita lakkoja muuten säilyttää jossain pimeässä laatikossa, että meneeköhän ne heti pilalle esim. jossain lakkahyllyssä…

  Hassua, kun mulla on samat lakkaukset yleensä ainakin sen viikon. :D Jos sua alkaa ahistaa liikaa, niin voithan pyytää kaverit kylään lakattaviksi. ;)

  1. Mä tiedän, että tosi moni arvostaa lakan kestävyyttä kynsillä, mulla harvemmin tulee sitä testattua kun vaihdan joka tapauksessa niin usein mutta se tekee tästä testistä todella mielenkiintoisen:)
   Luulen, että lakkaa voi säilyttää ihan normaalisti vaikka hyllyssä, suljetussa pullossa tuskin tapahtuu mitään:)

 3. Mua kiinnostaa kans ihan älyttömästi kuulla, miten toi kestää kynsillä. Mulla ois TAATUSTI käyttöä kynsilakalle, joka käyttäytyy siivosti ja kestää kynsillä pitkään. Aivan ihanat kynnet, kyllä noita voi viikon katsella ♥

 4. Samoin täällä odotetaan innolla testin tuloksia, sillä kynsilakan pysyvyys on nykyään itselleni yksi tärkeimmistä kriteereistä. Lumenen Gel Effectin jo ostinkin kokeiluun, mutta tulokset eivät valitettavasti hämmästyttäneet. Ihan ok, mutta odotan josko nämä IsaDoran olisivat vielä parempia!

  1. Lumenet ainakin _näyttää_ tosi herkullisilta ja meinasin jo ostaa kokeeksi yhden mutta sitten tulikin nämä ja sävyt on ehkä kivempia kuin Lumenella. Kauanko sulla pysyi se?

  1. Nyt on neljäs päivä menossa ja lakka olisi ihan kuvauskelpoinen vielä kunhan ei kärkiä kuvaa suoraan:) Varpaila kestäisi varmasti paremmin kun ne ei ole niin alttiit kulumiselle.

 5. Miten nuo geelilakat toimii kyllä minkä tahansa aluslakan kanssa, mutta että päällyslakka ei sitten toimisikaan minkä tahansa värilakan päällä? :o
  Vai onko tämä jokin myynninedistämismetku?

  1. Pahoilttelen, että en osaa vastata tähän mitään kovin viisasta:/ Koitin tihrustaa incejä löytääkseni sieltä ratkaisevan ainesosan mutta en keksinyt. Jos suinkin ehtisin, voisin tietysti vähän testailla mutta silloinkaan en osaisi kertoa, mikä on se ratkaiseva ainesosa lakoissa.

 6. Hyvältä näyttää :) Sitä jäin vielä pähkimään, että onko näissä se IsaDoran ”pro wide brush” vai mikä lie? Se jos mikä on hyvä suti!

 7. Ihan huippua, että uhraudut ja teet tän kestävyystestin! Muakin houkuttelee pari noista sävyistä, koska oishan se ny mahtavaa jos ei esim. reissussa tarvitsis huolehtia lakkauksen kestävyydestä :P

  1. Mua kuumotti tuo Iced Coffee, oli tosi nätti nude shimmerillä mutta en raaskinu ottaa kahta. Nyt on menossa neljäs testipäivä ja ihan hyvältä näyttää vielä:)

 8. Tosi kiva varmaan niille, jotka kestää kauemmin pitää samaa lakkaa kuin minä – jolla lakka vaihtuu usein.
  Olen huomannut, että mulla neljä päivää on ihan ehdoton maksimi, sen kauempaa ei vaan jaksa katsoa samaa lakkausta, vaikka olis kuinka hyvässä kunnossa tai kaunis väri. :-)

  1. Sama mullakin mutta ihan varmasti tällaiselle tuotteelle löytyy käyttäjäkuntaa. Ja onhan varpaat, niitä ei tule niin usein lakkailtua:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *