BND:n testicorner: BK Nail gel

Sain Born Pretty Storelta testattavaksi BK Nail gel -kynsilakanpoistoaineen.
Tuote vaikutti hyvin kiinnostavalta ja testikohteeksi valikoituivat varpaankynteni, joilla oli kolme kerrosta China Glazen Rose Among Thorns -lakkaa jonka alla on vielä kerros Essien Blancia sekä tietenkin aluslakka.

35ml:n tuubiin pakattua tuotetta saa kuudessa eri tuoksussa ja itse valitsin testiin mintun tuoksuisen. Tuoksu on aika kiva, mieto, eikä geelissä tunnu lainkaan perinteistä kynsilakanpoistoaineen hajua.

Hyvät puolet oikeastaan jäävätkin tähän. Koska tuubin takapuolen teksti ei avaudu lukijalle ainakaan amispohjalta, en tiedä, mitä aine sisältää. Väittäisin, että ei ainakaan asetonia joten varauksella tämä voisi toimia myös rakennekyntisten käytössä. Sikäli kuin se toimii, eli heikohkosti. Ja tokikaan en voi olla satavarma, että käytin sitä oikein mutta järkeilin, että näin sen pitäisi toimia, mitä iloa geelikoostumuksesta muuten olisi?

Etten nyt ihan tyrmäisi tätä, voin plussapuolelle kirjata sen, että oli aika kätevää pursottaa ainetta kynsille ja sen jälkeen saatoin touhuta ihan tavallisia askareita (ilman sukkia toki:)) eikä aine lähtenyt valumaan. Jostain kynsille hakeutunut glitteri ei kuulu testiin.

Annoin ensimmäisellä testikierroksella aineen vaikuttaa ehkä 4-5min.
Tulokset jäivät vaisuiksi.

Tämän jälkeen annoin toiseen varpaaseen laittamani seuraavan testisatsin olla paikoillaan kymmenkunta minuuttia, jonka jälkeen näytti jo vähän paremmalta.

Itse kynsi oli sitten tämän näköinen:

Päättelin, että mikäli olisin toistanut käsittelyn, loput lakat olisivat saattaneet lähteä mutta en jaksanut enää odotella ja tartuin perinteiseen lakanpoistoaineeseen ja hinkutin lakat pois.
Testilakka ei ollut ihan helpoimmasta päästä poistettava ja kerroksiakin oli monta, mutta siitä huolimatta  en puhjennut hurraa-huutoihin geelin kanssa. Itsehän pidän kaikkein vaivattomimpana menetelmänä asetonilla muhittelua joka toki kuivattaa, mutta on nopeaa ja tehokasta.

1,5 tähteä.

Tuotetta voi tilata Born Pretty Storesta ja koodilla GBL91 saa -10% tilauksen loppusummasta. Toimitus on maksuton. Vaikka tämä tuote oli huti, BPS:lla on paljon muuta kivaa kuten uusia, näyttäviä hololakkoja. Tsekatkaas:)

Tuote on saatu testiin blogin kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

6 thoughts on “BND:n testicorner: BK Nail gel

  1. ”Jostain kynsille hakeutunut glitteri ei kuulu testiin.” Nauroin :D Mutta kiva postaus, tietääpä että lidlin kynsilakanpoistoaine riittänee mulle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *