Biitsikynnet

Tässä tulevat ehkä ihanimmat lakkaukset pitkään aikaan <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Inspiraation lähde löytyy tästä videosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Töpöttelin meikkisienellä Picture Polishin Cherishin ja Salt Waterin suoraan aluslakan päälle. Kierroksia tarvittiin aika monta, mutta lakat kuivuivat nopsaan eikä aikaa mennyt mitenkään tolkuttomasti. Teen liukuvärjäyksen niin, että laitan kostutettuun meikkisieneen lakkojen omilla siveltimillä vierekkäin raidat ja töpöttelen kynnelle. Kerrosten tulee olla mieluummin ohuita kuin turhan paksuja, eikä samasta kohdasta saa töpötellä kovin pitkään, koska muuten alla oleva lakka ”sulaa” ja tarttuu sieneen.

Sormenpäät kannattaa suojata lateksisuojalla tai peel off-aluslakalla siistimisen helpottamiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Liukuvärin päälle tein videon ohjeella riekaleet valkoisella lakalla ja water spotted-tekniikalla. Ideana on siis tiputella veteen lakkapisaroita ja rikkoa pinta repaleiseksi jollakin suihkeella. Kokeilemalla löytyy sopivin aine, itse käytin Yves Rocherin tuoksua. Useimmat taitavat käyttää hiuslakkaa. Sormia dipataa veteen kunnes sopivat kuviot on saatu kynnelle.
Lopuksi töpöttelin sienellä vielä hiukan kultaista kimallusta OPIn My Favorite Ornament-lakalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nimettömään lisäsin pari helmenpuolikasta ja simpukkaniittiä.
Taisin pitää tätä lakkausta kuusi päivää, koska en olisi millään raaskinut luopua näistä:)

44 thoughts on “Biitsikynnet

  1. No WAU! Meren aallot, niiden vaahto, rantaan kulkeutuneet helmisimpukat. Tunnen jopa meren tuoksun ja kuulen lokkien huudot.

  2. Oi mitkä kynnet ♥ Ymmärrän kyllä miksi tykkäsit näistä; mä tein vuosi sitten samantyyliset rantakynnet ja ne on edelleen mun kaikkien aikojen suosikkikynnet.

  3. Todella kauniit! <3 Näkisin näissä potentiaalia myös kynsiksi hääjuhliin, jos vaatteiden värit yhtään menee yksiin, herkän eteeriset.

  4. Näistä oikein huokuu kesä, lämpö, suolasta takkuun mennyt tukka ja hiekka varpaiden välissä( ja siellä missä sitä ei pitäisi olla)! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *