Better Nail Day 3 vuotta

Whoa, nyt on käsillä se hetki kun voin katsoa kauas menneisyyteen ja huomata postailleeni näppejäni eetteriin jo kolmen vuoden ajan. Aikamoista! Voisin kirjoittaa pitkät litaniat juttuja siitä, kuinka mahtavaa on että luette blogiani ja kommentoitte ja kuinka upeisiin ihmisiin olen tänä aikana saanut tutustua mutta internetistä loppuisi sivut jos siihen lähtisin. Niinpä totean vain lyhyesti ja ytimekkäästi että KIITOS.
Ihania ihmisiä on kiva lahjoa ja kasasin teille pienen arvonnan, jossa on kaksi erillistä palkintoa. 
Tarjolla on OPI Nordic-minilakkasetti sekä kasa hyviksi havaitsemiani kynsivinyylejä. Lakkasetin olen saanut miittipussukasta mutta koska omistan jo suurimman osan noista lakoista täyskokoisena, päätin antaa sen eteenpäin jollekin onnekkaalle. Muut palkinnot ovat itse hankkimiani. Tämän palkinnon arvo on n. 24€.

Toisena palkintona on niin ikään suosikkituotteeni, Urban Decayn Naked Basics-luomiväripaletti. Tämäkään ei enempiä esittelyjä kaipaa, laadukas paletti moneen käyttöön ja ihan täydellinen kevyen arkimeikin tekoon. Palkinnon arvo on n. 28€.

Arvontaan voi osallistua oheisella Rafflecopterin lomakkeella. Arvonta alkaa heti ja päättyy 8.1.2015 (toivottavasti RaffleCopter ei tee mulle jotain källiä). Postitan palkinnot vain Suomen sisällä.

Jos herää kysymyksiä tai muuta niin minut tavoittaa sähköpostitse betternailday(a)gmail.com

Joskus aiemmin on esiintynyt epävarmuutta vastausten tallentumisesta. Jos lomakkeen yläreunassa näkyy kasvava luku esim. 3/10 niin silloin vastaus on kyllä tallentunut. Lomakkeen täytön jälkeen ei tule erillistä ilmoitusta kyselyn päättymisestä. Yhteensä arpoja on mahdollista saada 10 kappaletta.

Onnea arvontaan!

a Rafflecopter giveaway

29 thoughts on “Better Nail Day 3 vuotta

  1. Huisin paljon onnea! <3 Tämän blogin lukemista jatkan, vaikka kynsipiireistä häippäsinkin. Osallistuin myös arvontaan, tuo Urban Decayn paletti houkuttaa kovin… :P~

  2. Onnittelut!
    Osallistuin (tai ainakin niin toivon, puhelimella tätä lärään, niin on epävarmuutta ilmassa! :D)
    Toivottavasti jatkat blogin parissa vielä kaaaaauan! :)

  3. Onnea blogisynttäreiden johdosta! Sulla on huikea blogi, tämä oli ihan ensimmäisiä kynsiblogeja joihin pari vuotta sitten törmäsin ja aion roikkua jatkossakin mukana :)

  4. ISO KIITOS kaikille yhteisesti onnitteluista:) Vielä on 9 tuntia aikaa osallistua, voittajien nimet kerron huomisessa postauksessa. Toivottavasti pysyn hereillä yli puolenyön:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *