Better Nail Day 2v

Kaksi vuotta, 407 blogipostausta, 589 seuraajaa Googlen kautta, 223 seuraajaa Bloglovinin kautta ja 311 facebook-tykkääjää. Yli 4200 teidän lukijoiden jättämää kommenttia ja toinen mokoma kirjoittamiani vastauksia. Monta syytä hymyyn:)
Virallinen synttäripäivä on 29.12. mutta koska se on sunnuntai, potkaisen arvonnan pystyyn jo nyt.

Kun lueskelen vanhoja postauksia, huomaan kehittyneeni harrastajana mutta ilokseni blogini tyyli tai sisältö ei ole juuri muuttunut. Oma vaatimustaso on toki kasvanut esim. käyttämieni tuotteiden suhteen mutta kaupallisuus ei ole vallannut kohtuuttomasti alaa tai sivupalkki pursua mainoksia. Täällä on edelleen sana vapaa eli tarvetta kommenttien etukäteissuodatukseen ei ole. Se on kuulkaas hieno juttu.

Kesällä BND hyppäsi mukaan Indiedays Inspiration-yhteisöön, joka ei oikeastaan näy tavalliselle lukijalle millään tavoin bannereita lukuunottamatta. Liittymisen aikaan joku epäili sisällön kaupallistuvan tai kirjoittajan kieriskelevän mainostuloissa mutta ainakaan toistaiseksi kumpaakaan ei ole tapahtunut;)

Kirjoitusintokaan ei ole kahdessa vuodessa lopahtanut vaan postaustahti on pysynyt lähes samana alusta alkaen. Nykyään kaikki postaukset tulevat ulos ajastettuina klo 07 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Uskon sen palvelevan niin lukijoita kuin kirjoittajaakin. Kovin suurta viivettä julkaistuissa kynsissä ei ole, useimmiten pelaan n. viikon marginaalilla. Joskus jotain saattaa jäädä arkistoon roikkumaan syystä tai toisesta pitemmäksi aikaa.

Facebook-sivu on toiminut kivana, täydentävänä lisänä varsinaiselle blogisisällölle. En julkaise täällä mainoksia tms vaan niitä varten on fb. Itsestäni on aika turhauttavaa ensin innostua lukulistalla päivittyneestä blogista ja kun toiveikkaana menee lukemaan postausta, siellä onkin vain joku linkki tai muuta täytettä.
Kynsien lisäksi olen tehnyt muutamia tuotearvosteluja ja kirjoittanut harrastukseen liittyvistä tapahtumista. Off topic-sisältöäkin on ollut rajatusti vaikka sitä joskus aina toivotaankin enemmän.

Olen tosi iloinen kaikista teistä lukijoista. KIITOS <3

Palkinnot ovat minusta niin kivat, että melkein harmittaa kun en voi itse osallistua;)

Yhteensä kolmelle voittajalle on luvassa seuraavanlaisia juttuja:

1. palkintoon kuuluu China Glazen setti, jossa on mukana söpö pieni kukkaro ja normikokoiset lakat sävyissä Santa Red My List, Your Present Required ja Blue Without You. Setin on lahjoittanut CesarsShop. Lisäksi voittaja saa kaksi Dependin tekstuurilakkaa, sävyt 2061 ja 2066, mansikantuoksuisen Nailfix-kynsinauhaöljyn, kuusi arkkia siirtokuvia (osan on lahjoittanut Adenina) ja purkin pyöreitä glittereitä.
Voittaja saa myös kolmen kuukauden LivBox-tilauksen, jonka arvo on 47,70€.

1. palkinto

2. palkinto muodostuu China Glazen minipullosetistä, jossa on lakat Just Be-claws, Santa Red My List, Put A Bow On It ja Be Merry, Be Bright. Setin lisäksi palkintoon kuuluu Dependin tekstuurilakat 2062 ja 2063 sekä kolmen kuukauden mittainen 47,70€ arvoinen LivBox-tilaus.

2. palkinto

3. palkinto sisältää Adeninan lahjoittaman China Glaze Joy-lakan, joka sopii erittäin hyvin leimailuun, Dependin 2064-tekstuurilakan ja Konadin laatan m67. Lisäksi voittaja saa niin ikään 3kk LivBox-tilauksen.

3. palkinto

Kaikki tuotteet ovat uusia ja käyttämättömiä. Osa on itse hankkimiani mutta osasta haluan vielä kiittää Adeninaa, CesarsShopia ja LivBoxia, jonka ansiosta voittajille riittää iloa pitkään ja osa tulee vielä yllätyksenä:) Jos voittajalle jo tulee boxi, sen voi tilata myös lahjaksi. Lahjakoodi on käytettävä 25.1.2014 mennessä.
Postitan palkinnot vain Suomen sisällä (delivery only within Finland). 
Laitan voittajille sähköpostia johon tulisi vastata 11.1.2014 mennessä, muuten arvon uuden voittajan.
Näin siksi, että kaikki ehtivät varmasti hyödyntää LivBox-koodit.
Palkintojen yhteisarvo on lähes 250€. Mainostaessa voi käyttää ylintä kuvaa.

Arvontaan osallistutaan tällä kertaa Rafflecopterilla, toivottavasti en kohtaa sen kanssa samanlaisia vaikeuksia kuin Googlen kaavakkeen kanssa edellisessä arvonnassa. Väsäsin lomaketta kieli keskellä suuta, en ole ikinä tehnyt tuollaista ja se oli pelottavaa. Arvonta päättyy 7.1.2014.

Jos unohdin mainita jotain, kommenttikenttään voi jättää kysymyksiä tai ottaa yhteyttä sähköpostitse betternailday(a)gmail.com
Toiveet, ideat ja palautteet ovat niin ikään tervetulleita, niitäkin voi jättää kommenttina sillä lomakkeella ei ole niille erillistä paikkaa.

Onnea arvontaan ja toivottavasti saan jälleen vuoden kuluttua järkätä teille jotain kivaa blogisynttäreiden kunniaksi:)

HUOM! Erillistä vastausten hyväksymistä tms. ei tarvita, kunhan täytät kaikki kohdat niin vastaukset tallentuvat.

a Rafflecopter giveaway

79 thoughts on “Better Nail Day 2v

  1. Se on! Olin ihan kylmä rinki takapuolen alla ja sen takia julkaisinkin postauksen jo yöllä kun aattelin, että kovin moni ei ole näkemässä jos homma pissii jotenkin :D Mutta kyllä se nyt näyttäisi toimivan ihan oikein ja vastauksia tallentuu :D

 1. Ah, ilmeisesti nyt osasin osallistua oikein :D Mutta niin, onnea synttäreiden johdosta ja kiitos upeasta blogista! Olen samaa mieltä siitä, että vaikka tämä on iso blogi ja suurempiinkin yhteistyökuvioihinkin lienee ollut mahdollisuus, niin tää ei oo täyteen mainoksia ympätty, vaan edelleen ihan oma itsensä. Säännöllisistä julkaisupäivistä myös plussaa!

  Jatka vaan edelleen samaan malliin :)

  1. Arvontaan osallistutaan täyttämällä rafflecopterin lomake. Jos et ole esim. fb-seuraaja etkä halua liittyä, niin klikkaa vain cancel ja pääset seuraavaan kohtaan.

  1. Tsekkaan vielä osallistumisesi mutta kyllä se näyttää toimivan ihan oikein. Kommenttikenttään jätetty osallistuminen on lukijoille selkeä, mutta tällä lukijamäärällä niitä tulisi niin paljon, etten ikinä pystyisi käymään arpoja läpi tai kirjoittamaan niitä johonkin excel-taulukkoon. Toivottavasti ymmärrätte:)

 2. Miäletön arvonta :D Khuul! Onnet blogille ja blogistille, tulkoon vuosia vielä monta monituista!

  Ja mua kans epäilyttää tää vastauslomakkeen tallentuminen, jännä on hän. Eiköhän se ihan oikein menny, ku kovin moni muukin sitä on tässä jo mietiskellyt :D

 3. Ihan superpaljon onnea!!!!! <3
  Olet niin iso inspiraatio ettet uskokaan. Kaikkea hyvää jatkoon, toivottavasti jaksat porskuttaa blogimaailmassa vielä moooonta vuotta!

  Osallistuin arvontaan, toivoen täyttäneeni kaikki kohdat oikein. Toivottavasti, koska palkinnot ainakin on ihan mielettömän ihanat!

 4. Hurjan paljon onnea 2-vuotiaalle! ♥ Oot saanut kyllä kerättyä huikeat palkinnot. Ja mun mielestä toi rafflecopter ei oo mitenkään epäilyttävä, sen kautta on tosi helppo osallistua ja oon miettinyt sitä laitettavaksi omaan seuraavaan arvontaani, jos vaan onnistun väsäämään sellaisen. :’D

 5. Valtaisat onnittelut 2- vuotiaalle!!
  Aamuni alkaa kahvikuppi kourassa sivujasi tuijottaen ja ihaillen hienoja kynsiä!
  Mua kans hieman epäilytti että oonko nyt varmasti osallistunu mut kai se perille tuli. Eteenpäin ei päästäny ku en oo naamakirjassa jotta voisin olla lukijasi sitäki kautta. Toivottavasti oon mukana ku eihän näin mojovaa arvontaa voi missata!!

 6. Aivan huikea arvonta, ei riitä sanat:D Onnea 2vuotiaalle blogille!
  Meillä on myös synttärit edessä tammikuussa, tosin lukijoita on paljon pienemmässä mittakaavassa;)

 7. Onnea ihanaiselle 2-vuotiaalle! Sun blogia on ollut kiva seurata, sulla on niin kauniit kuvat, kirjoitat kivasti ja ideoita riittää :)

  Toivon kans, et onnistuin jotain tuolla lomakkeella saamaan aikaan, mahtavat on palkinnot! ;)

 8. Paljon onnea, on ollu kiva lukea tätä blogia ja on varmasti jatkossakin. Ensimmäistä kertaa uskalsin myös osallistua arvontaan vaikka lomake kyllä hirvitti pikkasen …. :D Onnea ja menestystä jatkoa varten ! (:

 9. Suuret onnittelut 2-vuotiaalle!! Ehkäpä onnistuin lomakkeen täyttämisessä :) Hieman huvitti tuo ”I’m a fan”-kohta, no todellakin olen!

  1. Sä näet sen tuosta lomakkeen oikeasta yläkulmasta missä lukee x/7 entries earned. Jos siinä on joku luku /7 niin silloin olet mukana:) Ja kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *