Bette Box – Today is the beginning of anything you want

Odotin malttamattomana huhtikuun Betteä, sillä sen oli etukäteen kerrottu sisältävän jonkin Lumenen uutuusmeikkituotteen. Mun ostoslistalla on Lumenen uusi Luminous -viimeistelypuuteri enkä ole arvannut ostaa sitä, jos se sitten putkahtaakin boksista. No, puuteria sieltä ei tullut, mutta ihan kiva tuote kuitenkin.


Aloitan boksikatsauksen näistä kiinnostavimmista tuotteista.
Lumene Essential Volume Mascara lupaa tuuheutta, kaarevuutta ja pidennystä, eli kaikkea, mitä voi toivoa. Ehdottomasti kokeiluun! Kyseessä on myös verrattain edullinen ripsari, ovh. 9,90€.
Figs & Rouge Hydra-Pore Velvet Cream on boksin arvokkain tuote (n. 40€/30ml) ja koska rakastan meikinpohjustajia, otan tämän saman tien testiin. Kämmenelle levitettynä pohjustaja jättää nahkean pinnan, jonka voisin kuvitella tarjoavan hyvän lähtökohdan meikkivoiteen levitykselle ja pysyvyydelle, vaikka mulla ei olekaan sen kanssa erityisiä haasteita. Huhtikuun boksin ylivoimaisesti mielenkiintoisin tuote.


N.A.E. Moisturizing Shower Gel on uuden ecocert-sertifioidun vegaanisen brändin kierrätettäviin pakkauksiin pakattu suihkugeeli. Idratazione-suihkugeelin tuoksu on ihan kiva, hedelmäinen. Toisena vaihtoehtona olisi ollut deodorantti ja olen mielissäni, että mulle sattui suihkugeeli. Merkki on edullinen, tämän 200ml suihkarin ovh. n. 4€.
N.A.E. veti tovi sitten ennaltaehkäisevästi tuotteita pois myynnistä, käsittääkseni siinä oli kyse jostakin säilyvyysongelmasta. Takaisinveto ei kuitenkaan koskenut suihkugeelejä, jos joku sitä nyt miettii.


Helein Strong Collagen-ravintolisä tulee varmasti myöskin käyttöön, vaikkakin olen lukenut aika ristiriitaisia tutkimustuloksia sisäisesti nautitun kollageenin vaikutuksesta. Mä en ikinä pystyisi ottamaan kollageenia minkään nesteen muodossa, mutta tällainen tabletti on helppo syötävä….tosin tätä pitää syödä peräti kolme tablettia päivässä, mikä saattaa muodostua mulle ongelmaksi. Katsotaan, kuinka käy. Ovh. n. 19€/90tabl.
Vaihtoehtoisena tuotteena on ilmeisesti ollut Elvitalin hopeashampoo.


Ikoo Infusions Hair Fresh-Ups -hiuslaput on uutuustuote, jota pyörittelin hyvän tovin käsissäni. Merkki on kiinnostava, mutta pidän tuotetta vähän turhana itselleni, sillä pesen hiukset yleensä päivittäin, enkä ehkä koe tarvetta raikastaa niitä siinä välissä. Pakkauksessa on siis lappu, jota hierotaan hiuksiin ja hiuspohjaan. Jännä. Ovh. 9,90€/8kpl

Lisäksi boksista tuli näytteet Flower by Kenzo-tuoksusta (taas) ja Coffee Bar ”Coffee Pixels Cascara”-tuotteista. Jälkimmäinen on joku kahvipatukka. Jännä tämäkin.

Kaiken kaikkiaan huhtikuun Bette oli erittäin onnistunut kokonaisuus. Kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön ja mukana oli kivasti uutuuksia ja tuotesortimentti oli monipuolinen. Lisää tätä!

16 thoughts on “Bette Box – Today is the beginning of anything you want

  1. Tuleeko sulle vielä LF Beautybox? Mun tilaus loppui maaliskuussa ja joku uusi boksi olisi nyt kiva, mutta en osaa päättää!

   1. Ei tule tällä hetkellä yhtään boksia. Lopetin ton LF:n boksin, sen jälkeen tuli pari Glossyboxia, mutta en innostunut siitäkään. :D En vaan saa käytettyä tuotteita sitä vauhtia mitä niitä tulee, joten pakko pitää taukoa. :D

    1. Glossyboxissa on ollut aika samanoloinen sisältö kuin LF:ssä joten mäkään en siitä ainakaan toistaiseksi innostunut. Sen sijaan jokin hankalasti ulkomailta saatava, esim. Boxycharm kiinnostaisi kovasti:)

 1. Mulle ei tullu ollenkaan tota kahvipatukkaa! En osannu sitä ees kaivata, kun ei tainnut lukea siinä kortissakaan tai sitten en huomannu :D Kiva boksi kyllä kaiken kaikkiaan!

  1. Luin jostain, että patukoita oli arvottu bokseihin randomisti, koska pienellä valmistajalla ei ollut mahdollisuutta laittaa niitä jokaiseen boksiin. Harmi, ettei sun kohdalle osunut:/

  1. Näissä oli kieltämättä eriarvoisuutta, sillä shampoo ja ravintolisä eivät ole lähelläkään toisiaan rahallisesti. Onneksi oli muuten kiva boksi!

 2. Kiva boksi! Ainoa PYH on tuo ravintolisä (käsittääkseni kollageenin syömisen turhuudesta on ihan yksimielisyys tutkijoiden keskuudessa kyllä). Mullakin on noita Ikoon hiuslappuja, mutta en oo vielä kokeillut. Ikoolla on muitakin innovatiivisia hiusuutuuksia, kuten kuivashampoovaahto. Saa nähdä toimiiko! :)

  1. Mähän en sit koskaan saanut aikaiseksi pyytää niitä tuotteita testiin, vaikka esim. just toi kuivashampoovaahto olisi ollut tosi kiinnostava testata. Ilmeisesti se ihan toimii ja onhan tuollainen uusi innovaatio aina jännä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *