Bette Box syyskuu

Syyskuun Bette Box saapui hieman uuden näköisenä ja sen johdosta aloitan tällä kertaa vähän nuljusti risuista.

Tuotekortin graafinen ilme on uudistunut ja on sanottava jo näin alaa opiskelevankin näkökulmasta, ettei muutos ole kovin onnistunut. Kääntöpuolen kuva on visuaalisesti ihan kaunis, mutta tuotetietojen luettavuus on kärsinyt ja mulle tuli jo ensimmäisten lauseiden jälkeen fiilis, etten jaksa lukea korttia loppuun. Tietenkin luin sen, koska kirjoitan boksista arvostelun, mutta tekstityyleihin ja asetteluun olisi voitu kiinnittää enemmän huomiota, mikä parantaisi luettavuutta.

Tilaajien kuvat ovat jääneet pois, mikä vähän harmitti, koska musta oli ihan kiva nähdä millaisia boksikuvia muut ovat ottaneet. Tietenkin niitä voi selata instasta, mutta se ei mukamas ole sama asia.

Sisältö on tietenkin pääosassa ja parin vähän nihkeämmän kuukauden jälkeen se olikin mieleinen. Meikkituotteita oli mukana peräti kolme:)


L.A. Girl Pro Prep Primer oli vaihtoehtoinen tuote ja olin mielissäni, että sain tämän EyeLux Mesmerizing-luomiväripaletin sijasta. Primerit ovat yhä keskeisemmässä asemassa meikkiä ikääntymisen myötä, enkä mitenkään selviydy ilman niitä. Niinpä kokeilen mielelläni uusia tuotteita ja edullisen L.A. Girl-sarjan pohjustaja tuntui hyvin huokosia tasoittavalta. 15ml tuubiin pakattu primer on väritön ja silikonipohjainen. Ovh. 6,90€. Merkkiä myy Suomessa Oletkaunis.fi-verkkokauppa.

Manna Kadar on kortin mukaan yksi Betteläisten suosikkibrändeistä, vaikka mä en itse ole oikein päässyt sinuiksi tuotteiden kanssa. Minikokoisen Long-wear Mineral Powdersin pitäisi toimia niin poskipunana, korostuksiin, varjostuksiin ja luomivärinä. Sävyt (swatch-kuvassa kaksi oikeanpuolesta) ovat ihan nätit, mutta kovin pienihän paletti on kasvosiveltimille. Vaaleanpunainen ei ollut erityisen pigmenttinen, kun taas kuparinsävyisessä pigmenttisyys melkein yllätti. Pikkuruisen paletin arvo on 21 dollaria.


Pitkäaikaistilaajia hemmoteltiin tässä kuussa Affect-merkkisellä luomivärinapilla. En ole aiemmin kuullut merkistä, mutta luomiväri tuntui ihan laadukkaalta ja sen arvo on 11,40€. Ruusukultainen helmiäissävy sopinee monille.


Vichy Liftactive Collagen Specialist-kasvovoide on kohdennettu yli 30-vuotiaille tilaajille. Voide lanseerataan lokakuussa, eli pääsin tutustumaan siihen ennakkoon. Tuote lupaa kompensoida kollageenin puutetta ihossa ja lisätä sen seurauksena kimmoisuutta ja pitkäaikaisessa käytössä vähentää ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Pidin voiteen ihotuntumasta todella paljon ja ylipäätään Vichyn tuotteet ovat olleet mieleeni. Muutama kuukausi sitten boksista tullut yövoide oli aivan huippu ja niin varmasti tämäkin. 15ml purkista saa jo oikein hyvän käsityksen tuotteesta. Täysikokoisen 50ml voiteen hinta tulee olemaan 52€.

Ziaja Acai Berry-misellipuhdistusgeeli-kuorinta poistaa meikin ja jättää ihon sileäksi ja kosteutetuksi. Se sisältää acai-marjauutetta, C-vitamiinia, luonnollisia kuorivia partikkeleita (olisin halunnut tietää, mitä ne ovat mutta incilukutaitoni ei ollut riittävä) sekä sinkkiä, jolla on ihoa normalisoiva ja ihohuokosia supistava vaikutus. Erittäin kiinnostavaa! Ziajaa on bokseista tullut monesti aiemminkin, mutta tämä on todella tervetullut vaihtoehto merkin kasvovoiteille, joskin mukana oli myös näyte Acai Berry-sarjan voiteesta. Putsarin pitäisi sopia myös herkälle iholle ja päivittäiseen käyttöön. Täysikokoinen 200ml tuote, arvo 7,90€.

Rexona Maximum Protection Confidence Roll-on olisi ilahduttanut muutama kuukausi sitten, mutta olen nykyään luopunut kokonaan tällaisten vahvempien dödöjen käytöstä. Noh, kaveri saa tästä dödön:) Täysikokoinen tuote, ovh 9,50€.

Syyskuun Bette Box oli sisällöltään mukavan monipuolinen ja uutuustuotteet ovat aina plussaa. Jään hyvillä mielin odottamaan lokakuuta:)
Boksin voi tilata esim. tämän mainoslinkin kautta.


Bette Box saatu pr-näytteenä. Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoista kertynyt komissio käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. 

10 thoughts on “Bette Box syyskuu

  1. Mullakin noita luomivärejä on pilvin pimein, mutta primereita ei niinkään ja mieluusti testaan uusia. Kaksi luomiväriä boksissa olisi myös ollut vähän turhaa toistoa, josta marisin juuri viime kuussa:)

 1. Mun on pakko myöntää, etten olisi jaksanut lukea tota lappua, ihan liian tiheään tekstiä, eikä nuo tuotteiden nimetkään ole sen kummemmin boldattu, että erottuisivat edes ne heti pikakatselulla. :D Muuten tän kuun sisältö oli musta kiva verrattuna aiempiin kuukausiin.

  1. Nimien boldaaminen olisi jo auttanut paljon, tai jonkinlainen tekstin jäsentely. Ehkä palautteella on voimaa:) En kyllä erityisesti pitänyt edellisestäkään kortista, joka oli sekava ja liian pienellä fontilla tällaiselle mummolle:D

 2. Itse palasin tilaajaksi yli vuoden tauon jälkeen, kun sain kolme boksia kahden hinnalla. Siihen nähden sisältö oli ihan ok, mutta täyshinnalla olisin pettynyt omaan boksiini. Minun paketistani löytyi siis dödö (ei sovellu hajuherkälle), kaksi (!) ruskeasävyistä luomiväriä, tuo puhdistusaine ja Mannakadarin paletti. En tiedä miten Affectin luomiväri oli eksynyt boksiini, mutta ruma helmiäisellä kyllästetty tummanruskea ei innosta. Onneksi puhdistusaineessa ei ole mikromuovia, luulin nimittäin jo niin!

  Sinun boksistasi olisin pitänyt paljon. Harmi, ettei näitä kokoonpanoja mietitä tarkemmin – luomivärit olisivat voineet esimerkiksi olla eri värisiä.

  1. Ota 3 maksa 2 on kyllä hyvä tarjous, yhdelle boksille jää hintaa alle 13€.
   Minäkin syynäsin miselliveden inciä, koska olisin halunnut tietää, mitä nuo kuorivat osaset ovat, mutta en saanut sitä selville. Muovia siinä ei kuitenkaan onneksi ole.
   Minä olisin ehkä ilahtunut enemmän juuri siitä ruskeasta luomiväristä, kun taas tämä saamani sävy ei oikein mulle sovi, ja muutenkin olen enemmän mattavärien ystävä.

 3. Siis täh, mun boxin sisältö oli ihan erilainen… Sä sait 3 meikkituotetta, mä taas sain 2 hiustuotetta :D Tuon primeri ois kiinnostanut mua, mutta sitä ei tietenkään ollut mun boxissa.. surprise… :)

  1. Olipas tosiaan erilainen sisältö kun kävin kurkkimassa:o Jännä, että näissä on näinkin paljon hajontaa.

 4. En olisi minäkään jaksanut tuota lappua lukea :D kiinnostava boksi kokonaisuudessaan, kiva kun oli niin monta tuotetta! Ziajan puhdistusjuttu on musta näistä kiinnostavin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *