Bette Box marraskuu

Marraskuun Bette Boxin teemana on Leave a little sparkle wherever you go! eli pikkujoulukausi alkaa olla käsillä. Nappasin boksin lenkiltä palatessani postista ja ensimmäinen tuotekin pääsi käyttöön saman tien.


Naturel kasvonaamio ja (huuli- tai) silmänaamio olivat mieleistä boksiantia ja suihkusta tultuani nappasin saman tien kasvonaamion käyttöön. Tihrustin käyttöohjeita ilman silmälaseja saamatta niistä mitään selvää, joten avasin pakkauksen ja sisältä löytyi kaksiosainen hydrogeelinaamio, josta piti poistaa suojakalvot kummaltakin puolelta. Tajusin jossain vaikutusajan (20-40min) puolivälissä, että kasvojen yläosan naamio on luultavasti väärin päin, sillä toinen puoli oli hieman karheampi kuin toinen. Nohh, tuskinpa tuosta suurempaa vahinkoa pääsi syntymään, mutta ihan vinkkinä teille muille halusin mainita. Naamio on siis paksumpaa, ”geelimäistä” materiaalia kuin kangasnaamiot ja istui varsin hyvin kasvoille. Silmänaamio jää odottamaan käyttöä jossain tulevaisuudessa, mutta olin mielissäni, että sain sen enkä huulinaamiota, sillä niitä mun ei tule ikinä käytettyä.

Pidin kasvonaamiota 30min ja iho tuntui kyllä tosi pehmoiselta käytön jälkeen.


Ziaja Acai kasvo- ja kaulavoide on syksyn uutuustuote. Aiemmin boksista on tullut saman sarjan miselliputsari, eli ihan tuore tuttavuus acai-marjauutetta, hyaluronihappoa ja e-vitamiinia sisältävä voide ei ole. 50ml tuubin arvo on kympin verran. Mulla on juuri nyt niin paljon kasvovoiteita jonossa, että annan tämän ystävälle, joka voitti sarjan tuotteet fb-arvonnasta ja on tykännyt niistä tosi paljon. Hyvään kotiin pääsee tämäkin:)

Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment onkin mulla parhaillaan käytössä, joten tämä yksilö jää varastoon. Ihan yhdessä yössä näpyt eivät katoa mutta toisaalta voide ei myöskään kuivata aivan holtittomasti ihoa, toisin kuin esim. apteekeissa myytävät täsmäiskutuotteet. Plussaa siitä, että tätä voi laittaa myös päivisin. 15ml tuubin arvo on 6,80€.

Eylure irtoripset näyttävät sangen maltillisilta ja tiedän, että nämä ovat ihan hyvälaatuiset myös. Mä en vaan pysty käyttämään minkään sortin irtoripsiä, edes niitä magneettisia, sillä heti kun lähestyn silmiä jollain vierasesineellä, ne alkavat vuotaa aivan holtittomasti. Harmi, koska olisi kiva joskus viimeistellä meikki kunnon räpsyillä:/

Clarins Lip Perfector on tuttu niin bokseista kuin muualtakin jo vuosien takaa. Tykkään tästä ja sävy on kivan neutraali, mutta jokin uudempi tuttavuus olisi voinut olla mieluisampi. Mä pienesti odotin Labellon uutuushuulivoiteita, jotka tulevat kauppoihin nyt marraskuussa, koska ne sopisivat jotenkin tosi hyvin Bette Boxiin.
Normaalikokoinen Lip Perfector on 15ml, nyt tullut 5ml näytekoko.

Lisäksi mukana on vielä tuoksunäyte Policen the Legendary Scent for Women-tuoksusta.

Sellainen oli marraskuun Bette-kattaus. Mitä piditte tuotteista? Mun mielestä ihan kiva boksi, toki jos käyttäisin esim. noita irtoripsiä, olisin saanut tästä enemmän irti. Mieluisimpia tuotteita olivat naamiot ja näppyvoide ja toki Clarinskin on jees, vaikka onkin ennestään tuttu. Plussan puolelle siis jäätiin:)


Bette Box saatu pr-näytteenä

12 thoughts on “Bette Box marraskuu

  1. Ahaa, eli jaossa oli myös ihan kangasnaamioita vaikka mulle tuli hydrogeelinaamio, joka on kyllä mieluisampi. Jostain luin naamioiden aika lyhyestä säilyvyysajasta, eli nuo kannattaa käyttää nopsaan pois!

 1. Mulle boxin parasta antia oli huulinaamio ja Policen tuoksu (!). Huulinaamiota en oo ikinä ennen testannut, vaikuttaa hauskalta. Päiväykset näissä naamioissa on ihan just (joulukuun puoliväli) että täytyy pian käyttää. Kasvonaamiossa on liian pitkä vaikutusaika, jopa 40 min, auts. Ziaja ihan ok varmaan, mutta Acai-sarjan tuoksu ei ole mua varten, tää lähtee eteenpäin, kuin myös ripset. En oo ikinä saanut laitettua tekoripsiä kauniisti saati sitten pysymään paikoillaan.. Finnituote menikin jo puolisolle. Nirsoilua varmaan, mutta aika tylsä boksi, missä se säihke.. Sinun kuvissa kai :-)

  1. No niin, tässähän se olikin kun mietin äsken, että mistä mä luin naamioiden lyhyestä säilyvyysajasta:D Hyvä kun mainitsit, täytyykin käyttää tuo toinenkin pikaisesti pois.
   Mä en myöskään yhtään hallitse tekoripsiä ja varmaan olisi olo, että ne putoaa pois vaikka saisinkin ne asemoitua paikalleen. Eipä voi mitään:/

 2. Niin ja tosi harmi että liimattavien ripsien tilalla ei ollut ne magneettiripset. Niitä olis kiva kokeilla!

  1. Essencellä on tosi edulliset magneettiripset, joista olen lukenut hyviä arvioita. Muutamalla eurolla ei ajaudu konkurssiin, vaikka ei pystyisi niitä käyttämään:)

 3. Kaikki boksissa olleet tuotteet oli tosi kivoja! Ripsetkin sain onneks semmoset mitä mulla ei vielä ollu: 3 Dimensionalit. Muuten sama sisältö kuin sulla ja kyllä kelpas 12e maksaa :)

 4. Sparkle-teeman perusteella odotin erilaisia tuotteita, mutta ehkä tässä olikin ajatuksena juhliin valmistautuminen eikä niinkään juhlalook :) Ne Labellot on kyllä tosi kiinnostavia, se ois tosiaan ollut mainio valinta boksiin!

  1. Labellot ovat ilmeisen suosittuja, koska menin ettimään multa puuttuvaa sävyä lähimarkettiin ja kaikki sävyt oli myyty melkein loppuun, vaikka vielä muutama päivä niitä oli yllin kyllin:o

 5. Policen tuoksusta en tykännyt ja se oli ihan sama mikä oli paria boksia aiemmin jo. Ihmettelin miksei voinut olla edes eri tuoksu.

  1. Onkohan mulle tullut joku eri tuoksu kun en muistanut tätä. Toisto on kyllä vähän tylsää jos näin on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *