Bette Box maaliskuu

Maaliskuun Bette Boxin paino tuntui käsissä jo laatikkoa pakettiautomaatista poimiessani. Tavallista painavampi boksi on sekä uhka että mahdollisuus, ja koska moni on varmasti jo nähnyt sisällön tässä vaiheessa kuukautta, kerron jo heti alkuun, että itse tykkäsin boksista.Hauska sattuma oli, että olin hetkeä aikaisemmin marketissa pidellyt kädessäni Lumenen uutta misellivettä ja ajatellut, että tätä olisi kiva kokeilla. Lähde-sarjan Pure Arctic Miracle-puhdistusvesi on kaksifaasinen misellivesi, joka sisältää öljyä ja ravistetaan ennen käyttöä. Tuote on myös hajusteeton, mikä varmasti ilahduttaa monia. Heti kokeiluun! Boksissa tuli 50ml myyntikoko, jonka arvo on 4,90€.


Nivea Cellular Anti-age Volume Filling Pearls-seerumi näyttää lumoavalta sen sisältämien helmien ansiosta. Tuote sisältää hyaluronihappoa, jossa voisin oikeasti kylpeä nyt pakkasilla. Pakkauksen pumppu toimii hyvin ja aavistuksen parfyymimainen tuoksu haihtuu imeydyttyään iholta. Seerumi on edullinen (n. 19,90€) ja saatavuus hyvä, sillä Niveaa myydään lähes kaikissa marketeissa ja tavarataloissa.


Ziaja Oliivi kevyt kasvovoide on klassikko-oliivivoiteen kevyempi versio, joka sopii sekä päivä- että yövoiteeksi. Voide tuntui yllättävä tuhdilta ollakseen kevytversio ja siinä on miellyttävä tuoksu. Ainakin mun korppukuivaan kämmenselkään tämä imeytyi yhdessä hujauksessa. Ziajaa on tullut useammassakin Liv- ja Bette Boxissa, mutta oliiviversio on kivaa vaihtelua vuohenmaitovoiteelle. Merkki on edullinen, 100ml täysikokoinen voide maksaa n. 9,90€. Boksin purkki sisältää 10ml voidetta.


Natusan Baby First Touch Baby Oil on moneen käyttöön taipuva hajusteeton hoitoöljy. Sillä voi poistaa meikin, suojata ja kosteuttaa ihoa esim. suihkussa tai sen jälkeen. Musta tää oli kiva ylläri, koska ei mun tulisi tällaista ostettua vaikka keksinkin öljylle lukuisia käyttötarkoituksia. Ihan ensiksi testaan tätä hierontaan, koska mulla on tapana usein viikonloppuisin hieroa poikaystävän jumittavaa selkää ja monissa hierontaöljyissä on jopa häiritsevän voimakas tuoksu.


Manna Kadar HD Mascara on uutuustuote, joka tuuheuttaa ja pidentää ripsiä, eli kaikkea sitä, mitä itse ripsarilta kaipaan. Harja on perinteisen mallinen, mutta oikein muuta en osaa tästä sanoa ennen testaamista. Boksin mascara on matkakokoinen ja täysikokoisena tuote maksaa n. $29/10ml.


Boksissa oli myös kaksi bonustuotetta. SB12 Mild-suuvesi oli kiva, koska merkki on aika hintava (suuveden ovh 15,90€/250ml) ja en varmasti tulisi ainakaan testaamatta ostaneeksi tätä apteekkisarjan suuvettä. Suuvesi peittää ja ehkäisee pahanhajuista hengitystä ja sisältää myös reikiintymiseltä suojaavaa fluoria.


Salus Floradix-ravintolisä on tullut joskus aiemminkin boksista ja silloin erehdyin maistamaan sitä. Kokemuksesta oppineena en tee samaa virhettä, sillä mehuvalmiste ei ollut erityisen herkullisen makuinen. Nautin itse ravintolisät mieluiten kapselimuodossa.

Kaiken kaikkiaan monipuolinen ja kiva boksi! Mitäs te tykkäsitte?


Bette Box saatu pr-näytteenä

8 thoughts on “Bette Box maaliskuu

  1. Mulla on jostain syystä nyt ainakin neljä seerumia yhtä aikaa avattuna ja pitäs keskittyä käyttämään yhtä tai korkeintaa kahta, että voisi tehdä jonkinlaisen arvion. Tuntuu, että kun käyttää kaikkea ristiin niin oikein mikään ei silleen erotu ainakaan jos ne toimii ns. ihan ok.

 1. Minulla on jo jonkin aikaa ollut Garnierin öljyinen misellivesi, koska käytän osittain vedenkestäviä meikkejä, ja olen tykännyt. Iho jää todella pehmeäksi sen jäljiltä.

  1. Mäkin olisin ostanut sitä jo ellei mulla olisi ollut vähän taukoa misellivesien käytössä ja kaapit täynnä vesiä jo valmiiksi. Varmaan tykkäisit tästä Lumenestakin jos öljyinen koostumus miellyttää:)

   1. Luultavasti tykkäisin, ehkä mä kokeilen sitä, kunhan Garnier loppuu. Hassu tunne, kun siinä on sitä öljyä, mutta iho ei ole ollenkaan öljyinen sen käytön jälkeen.

 2. Tykkäsin kovastikin tästä boxista, kaikki tulee varmasti käyttöön.
  Mun boxista puuttui tuo ravintolisä kokonaan, mutta enpä edes viitsi perään kysellä kun en noin pienellä putelilla mitään tee.
  Mieluisin tuote oli ehdottomasti Nivean seerumi.

  1. Nivean seerumi oli kyllä hyvä veto ja kiva, että oli täysikokoinen tuote:)
   Itsehän lorottelin ravintolisän viemäristä ja säästin pullon jotain myöhempää käyttöä varten….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *